Nieuwsoverzicht week 48
Stichting Salvage en het Landelijk Netwerk Bevolkingszorg verduurzamen afspraken
Stichting Salvage en het Landelijk Netwerk Bevolkingszorg hebben een herzien Protocol van Afspraken ondertekend. Hiermee is de samenwerking bij incidenten tussen Salvagecoördinatoren en functionarissen van Bevolkingszorg nogmaals bekrachtigd. Er is een praktische mindmap ontwikkeld die inzicht geeft in de taken van de partners maar ook vooral de kantelpunten in verantwoordelijkheden belicht.
Lees verder
Veiligheidswinst rijhulpsystemen onvoldoende benut
Wanneer auto’s voorzien van rijhulpsystemen (Advanced Driver Assistance Systems) op de openbare weg komen, zijn deze vaak nog niet uitontwikkeld. Ook weten bestuurders vaak niet wat deze systemen wel of niet kunnen, waardoor risicovolle situaties kunnen ontstaan.
Lees verder
Al onze mappen en bestanden begonnen ineens te verdwijnen
Nog niet zo lang geleden had Xander Koppelmans een reclamebureau dat onder andere gespecialiseerd was in foto- en videoproducties. Samen met zijn medewerkers was hij gewoon aan het werk toen er iets heel vreemds gebeurde. "Al onze digitale mappen en bestanden begonnen ineens te verdwijnen. We hebben meteen onze systeembeheerder gebeld om te vragen of die ergens mee bezig was. Nee, was het antwoord, trek de stekker er maar uit."
Lees verder
Druk bezochte workshop'Kabelschades: hoe diep moeten we graven?'
Op dinsdag 26 november jl. organiseerden Vanderwal & Joosten en Van Traa Advocaten de workshop 'Kabelschades: hoe diep moeten we graven?'. Dit onderwerp leeft in de branche. De hoge opkomst bevestigde dit beeld. De workshop was 'uitverkocht'.
Lees verder
KKV start met thema-onderzoek informatieverstrekking
In februari 2020 start het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) met de bedrijfsbezoeken voor het thema-onderzoek Informatieverstrekking. Het normenkader hiervoor hebben keurmerkhouders en de overige G5-verzekeraars inmiddels ontvangen en staat ook op de website van het KKV.
Lees verder
Verbond presenteert uitgangspunten nieuwe opzetclausule voor AVP
Het Verbond van Verzekeraars heeft op zijn Aansprakelijkheidsevent de uitgangspunten van de nieuwe opzetclausule gepresenteerd. Met deze nieuwe versie willen aansprakelijkheidsverzekeraars meer duidelijkheid verschaffen in welke gevallen zij schade door opzettelijk handelen door hun verzekerde wel en niet vergoeden.
Lees verder
Autoschade Velbo in Bennekom overgenomen
Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal neemt per 1 december 2019 Autoschade Velbo in Bennekom over. De bedrijfsactiviteiten gaan per 2 januari 2020 verhuizen naar Veenendaal.
Lees verder
AFM beboet Nationale-Nederlanden voor overtreding regels kredietverstrekking
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 30 augustus 2019 aan Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN) een bestuurlijke boete van 1.125.000 euro opgelegd voor overtreding van consumptief-kredietregels.
Lees verder
Panas en AWI gaan samenwerken
Tijdens de am:dag in Rotterdam ondertekende Panas en AWI een samenwerkingsovereenkomst. Panas is leverancier van zakelijke telefonie voor financiële dienstverleners en AWI levert een totaaloplossing op ANVA voor de verzekeringsbranche.
Lees verder
Marianne Amahorseya naar Anthos Amsterdam
Na ruim dertieneneenhalf jaar als account Manager Insurance, Marketing & PR bij Polygon te hebben gewerkt bij Polygon, maakt Marianne Amahorseya per 1 december de overstap naar Anthos Amsterdam.
Lees verder
BOUWKUNDIG EXPERT
ZNEB Expertise en Taxatie B.V. gevestigd te Breda werkt als expertise- en taxatiebureau landelijk (daar waar nodig grensoverschrijdend in België en Duitsland). Voor onze afdeling expertise zijn wij per direct op zoek naar een bouwkundig expert om de groeiende stroom aan expertise-opdrachten te kunnen behandelen.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716