Nieuwsbrief week 48
Een korte terugblik op het FERMA congres in Berlijn
Van 17 tot en met 20 november was het FERMA congres in Berlijn. Het evenement is door veel Nederlandse branchegenoten bezocht. Pieter Bakker van de Troostwijk Groep blikt terug op de dagen in Berlijn.
Lees verder
Zes op tien snelwegongevallen vindt plaats bij op- of afrit
Ruim zes op de tien ongevallen vindt plaats binnen een straal van één kilometer van een op- of afrit. Daarmee is de kans op een ongeval meer dan drie keer zo hoog in de nabijheid van een oprit of afrit. Dit concludeert Univé na analyse* van ruim 75.000 geregistreerde snelwegongevallen die tussen 2016 en 2018 plaatsvonden in Nederland.
Lees verder
Blog: Verzakelijking van relatie intermediair-verzekeraar is een goede zaak
Fred de Jong is als onderzoeker en consultant gespecialiseerd in de financieel adviesmarkt. Hij maakt de financieel adviesmarkt begrijpelijk en helpt financiële instellingen met het nemen van goede, strategische beslissingen.
Lees verder
Actieplan Consumentenkeuzes
Minister Hoekstra heeft 28 oktober jl. de Tweede Kamer geïnformeerd over het Actieplan Consumentenkeuzes. Doelstelling van de minister is dat consumenten minder intuïtief en meer overwogen keuzes gaan maken bij het aanschaffen of wijzigen van financiële producten. Zo hoopt de minster financieel kwetsbare consumenten sterker te maken.
Lees verder
Ministerie van Justitie en Veiligheid start campagne ‘Wat kan mij helpen’
Met de campagne ‘Wat kan mij helpen’ wil het ministerie van Justitie en Veiligheid mensen die tegen hun wil seks met een bekende hebben gehad, motiveren zo snel mogelijk professionele hulp te zoeken.
Lees verder
Jurgen Mateijsen start als projectmanager bij Holland Herstel Groep
Per 1 november 2019 is Jurgen Mateijsen in dienst getreden van Holland Herstel Groep. Jurgen Mateijsen heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende functies binnen de reconditioneringsbranche. Zijn laatste functie was Industrieel Projectmanager bij een reconditioneringsbedrijf.
Lees verder
De elektrische bakfiets: mooie vervolgstap voor installateur in de stad
Steeds vaker gaan de adviezen van technisch installatiebedrijf Feenstra over duurzaamheid. Over het klimaat, CO2-neutraal wonen en energie besparen. Dat betekent dat Feenstra óók kritisch naar haar eigen bedrijfsvoering kijkt. Zeker als het over CO2-uitstoot gaat.
Lees verder
Jozias Marijs maakt overstap naar expertisebranche en begint bij Sedgwick
Per 1 december start Jozias Marijs bij Sedgwick. Jozias was voorheen werkzaam bij een advies- en ingenieursbureau als werktuigkundig engineer in de industrie- en de utiliteitsomgeving, met als aandachtsgebieden energieopwekking, ventilatie, gas, bouwfysica en elektra.
Lees verder
BHB Dullemond genomineerd voor overnamekantoor 2019
BHB Dullemond, een gespecialiseerd overnameadviesbureau gericht op adviesbedrijven en ondernemers in de verzekeringsmarkt, vastgoedmarkt en arbodienstenmarkt is genomineerd voor overnamekantoor 2019.
Lees verder
Linda van der Meijden wordt interim letselschade behandelaar
Linda van der Meijden gaat vanaf 1 januari starten als zelfstandige interim letselschade behandelaar.
Lees verder
EMN Beaujolais Primeur Party: een toast op de toekomst!
Vanuit het iconische glazen pand De Boompjes, direct aan de Maas, tussen de Erasmusbrug en de Willemsbrug in brachten wij samen met 155 relaties uit de verzekeringsmarkt een toast uit op de toekomst. Met de skyline van de havenstad op de achtergrond en het prachtige paarse decor waanden we ons voor heel even in Frankrijk tijdens de EMN Beaujolais Primeur Party.
Lees verder
Mohamed Acherrat maakt overstap naar Marsh
Mohamed Acherrat maakt per 1 december de overstap naar Marsh waar hij de functie van Cliënt Advisor gaat invullen.
Lees verder
SENIOR SCHADEBEHANDELAAR
Wanneer onze klanten met schade te maken hebben, kloppen ze bij jou aan. Op basis van jouw ervaring, met jouw excellente communicatieve skills en positieve inslag bied jij hun de beste service voor de afhandeling van schadeclaims. En daarbij houd je de belangen van Samskip scherp in de gaten. Vanuit Rotterdam werk je op internationaal niveau en ben je de verbinder tussen klanten, onderaannemers en verzekeringsmaatschappijen.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716