Nieuwsbrief week 47
Geeke Feiter-van Heuvelen directeur bij Verbond van Verzekeraars
Het bestuur van het Verbond van Verzekeraars benoemt per 1 januari 2020 ir. G. (Geeke) Feiter-van Heuvelen tot directeur. Zij maakt hiermee deel uit van de directie, die verder blijft bestaan uit Richard Weurding en Harold Herbert.
Lees verder
Nationale-Nederlanden krijgt toestemming voor overname Reaal
Verzekeraar NN Group mag het schade- en inkomensverzekeringsbedrijf van Vivat (Vivat Schadeverzekeringen N.V.) overnemen, dit heeft de Autoriteit Consument & Markt besloten. Onder Vivat vallen onder andere de schadeverzekeringen van Reaal.
Lees verder
Lindesk en Context gaan samenwerking aan
Lindesk Expertise in Letselschade en Context hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide organisaties, die nadrukkelijk de rol van onafhankelijke deskundige op zich nemen, zullen vanaf heden nauw samenwerken bij branche overschrijdende opdrachten.
Lees verder
Een kroeg, restaurant of andere buitengewone horecaonderneming verzekeren
De feestverlichting hangen weer in de straten en in de bomen. Er wordt weer volop genipt aan warme chocomel met slagroom. Of men nu buiten zit onder een warmtelamp of binnen aan de stamtafel, in de horeca kun je altijd terecht. Heb jij een klant met een kroeg, restaurant of andere horecagelegenheid? Met de OOM Horeca-verzekering verzeker je het. Tegen brand, storm, diefstal en vandalisme. Zo kan je klant zich als een ongewoon goed verzekerde gastvrouw of heer presenteren.
Lees verder
Fileschade vrachtverkeer bedraagt 1,4 miljard euro
Het bedrijfsleven leed in 2018 1,4 miljard euro schade doordat vrachtauto’s door files stilstonden of omreden. Dat is de hoogste schade ooit gemeten. TLN en evofenedex vragen het kabinet daarom snel de grootste knelpunten op de wegen aan te pakken.
Lees verder
Meeste dodelijke ongevallen met automobilisten in Noord-Brabant
In opdracht van de provincie Noord-Brabant heeft VeiligheidNL de verkeersongevallen in Noord-Brabant onderzocht. Net als in 2017 vielen in 2018 de meeste dodelijke slachtoffers van verkeersongevallen in Noord-Brabant.
Lees verder
Samenwerking Zurich Benelux met cyberexpert Northwave
Zurich Benelux biedt bij #CyberComfort verzekering een Response-ability pakket. Dit pakket werd mogelijk gemaakt dankzij het partnership van Zurich Benelux met Northwave.
Lees verder
Derde Keukentafeloverleg van de Branchevereniging NLE
Op 31 oktober vond het derde Keukentafeloverleg van de Branchevereniging NLE plaats. Het concept is bedoeld om met een groep branchegenoten in een informele setting, namelijk letterlijk aan de keukentafel, onder het genot van lekker eten en drinken, verdiepend te kunnen praten over belangrijke onderwerpen.
Lees verder
Nieuw webinar NIBE-SVV op maandag 25 november
NIBE-SVV zendt op maandag 25 november een nieuw webinar uit: De vernieuwing van zorgplicht. Het webinar maakt deel uit van de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’. Te gast zijn deze keer Silvia Janssen, eigenaar van Onkar Compliance, en Dik van Velzen, programmamanager bij NIBE-SVV. Het webinar is kosteloos live te bekijken van 20.30 tot 21.15 uur.
Lees verder
Eresdé verlengt contract met verzekeraar Achmea
Eresdé, specialisten in schoonmaak en calamiteiten diensten, heeft met Achmea een 5-jarige contractverlenging afgesloten voor alle calamiteitendiensten zoals brandschades, verhelpen wateroverlast, droging, stormschades en overige spoedeisende opdrachten.
Lees verder
LETSELSCHADEJURIST BIJ LETSELVERHALEN BREDA
Wil jij ons team komen versterken? Wij bieden je een gemotiveerde collegiale werkomgeving met voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716