Nieuwsbrief week 46
Woodgate & Clark breidt uit naar Nederlandse Property schademarkt
Van Ameyde breidt, onder het merk Woodgate & Clark, de dienstverlening voor de Nederlandse property-markt uit naar zakelijke schade. In Engeland is Woodgate & Clark al jaren de grootste in zakelijke en complexe schade-expertise gespecialiseerde partij, met meer dan 100 experts. Schade-expertisebureau Benjamins Expertise verandert van naam en gaat in zijn geheel verder als Woodgate & Clark Nederland.
Lees verder
InCharity Goede Doelen Event voor en door de verzekeringsmarkt
InCharity is de naam van het nieuwe verzekeringsevent dat de komende drie jaar zal worden georganiseerd. Op 10 september 2020 is de kick off en zal er bij Up events in Amsterdam een branche breed evenement georganiseerd worden om het Goede Doel te ondersteunen.
Lees verder
VNAB marktdiner 2019: Young InSurance wint VNAB Award
Op donderdagavond 7 november 2019 vond het VNAB marktdiner plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Meer dan 300 professionals uit de top van de zakelijke verzekeringsmarkt namen deel aan het traditionele galadiner dat al voor de 16e keer georganiseerd werd. Er werd deze avond volop genetwerkt, gelachen en genoten.
Lees verder
Uitgeverij EMG geraakt door phishing aanval
Lekker is dat! Brengen we een 72 pagina’s dikke special uit over Cybercrime, wordt de uitgever van SCHADE magazine, EMG b.v., zelf getroffen door een phishing aanval. En zij is niet de eerste uit ons netwerk. Het houdt ook nog eens meer in dan alleen een verzonden mail.
Lees verder
FOCWA-congres: pitstop voor ondernemers
Op 6 november waren meer dan 300 schadeherstellers en stakeholders uit de schadeherstelbranche aanwezig op het FOCWA-congres in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De brancheorganisatie presenteerde niet alleen haar visie op de toekomst van het schadeherstel en het belang van een gelijk speelveld voor schadeherstelbedrijven, ook schreven FOCWA-leden zich massaal in voor de 12 praktisch georiënteerde workshops.
Lees verder
Ervaren Wim Campman versterkt team BosBoon expertise
BosBoon Expertise heeft Wim Campman bij het bedrijf binnengehaald. Wim heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring in de verzekerings- en expertisebranche. Hij werkte onder andere bij Aegon en SRK Rechtsbijstand. In het decembernummer van SCHADE magazine leest u meer over zijn keuze.
Lees verder
Minister-president in gesprek met bouwers over stikstof en PFAS
Minister-president Rutte, minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat en minister Van Veldhoven voor Milieu en Wonen ontvangen dinsdag 12 november vertegenwoordigers van bouwondernemingen en bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw (GWW) op het Catshuis.
Lees verder
Jan-Hendrik Erasmus treedt af als CRO van NN Group
Jan-Hendrik Erasmus treed per 31 december 2019 af als lid van de raad van bestuur en Chief Risk Officer (CRO) van NN Group. Vanaf februari 2020 zal hij toetreden tot Aviva plc als Group Chief Risk Officer. NN Group is gestart met het selectieproces voor een nieuwe CRO.
Lees verder
SCHADEBEHANDELAAR LETSELSCHADE
Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group en behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten. NN werkt met ruim 5000 medewerkers in de Nederlandse markt,
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716