Vacature overzicht
BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING?
Het jaar is alweer bijna ten einde. Een goed moment om na te denken of je nog op de juiste plek zit. Wil je een nieuwe job of misschien een compleet andere richting inslaan? Vandaag de extra zaterdag editie met een vacature overzicht. Fijn weekend!
LETSELSCHADEJURIST BIJ LETSELVERHALEN BREDA
Wil jij ons team komen versterken? Wij bieden je een gemotiveerde collegiale werkomgeving met voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng. 
Lees verder
LETSELSCHADE EXPERT
Crawford & Company (Nederland) B.V. is een internationale schade-expertise organisatie met kantoren in meer dan 70 landen en ‘s werelds grootste beursgenoteerde dienstverlener voor de verzekeringssector. Wij beschikken in Nederland over vijf kantoren en zijn daarmee een zeer toonaangevend bureau in de verzekeringsbranche. Bij ons zijn uitsluitend professionals werkzaam die zich toeleggen op expertise, consultancy en/of claims handling. De achtergrond van deze professionals is zeer uiteenlopend, waardoor wij werken met multidisciplinaire teams die in de markt bekend staan om hun kennis, ervaring en betrouwbaarheid.
Lees verder
SCHADEBEHANDELAAR ZWAAR LETSEL
Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.
Lees verder
BOUWKUNDIG SCHADE-EXPERT AMSTERDAM*, 40 UUR PER WEEK
Als bouwkundig schade-expert met enige ervaring ken je natuurlijk Crawford & Company, toonaangevend bureau voor schade-expertise en partner in schade-afhandeling voor de verzekeringsbranche. Onze senior schade-experts hebben enorm veel expertise in huis. Expertise waarvan jij kunt profiteren als je besluit over te stappen naar Crawford. Wij hebben ambitieuze plannen, en hopen jou daar actief in te betrekken! Ben jij een bouwkundig schade-expert met al de nodige ervaring, maar nog steeds leergierig en ambitieus? Tijd voor een slimme carrièrestap!
Lees verder
SENIOR SCHADEBEHANDELAAR
Wanneer onze klanten met schade te maken hebben, kloppen ze bij jou aan. Op basis van jouw ervaring, met jouw excellente communicatieve skills en positieve inslag bied jij hun de beste service voor de afhandeling van schadeclaims. En daarbij houd je de belangen van Samskip scherp in de gaten. Vanuit Rotterdam werk je op internationaal niveau en ben je de verbinder tussen klanten, onderaannemers en verzekeringsmaatschappijen.
Lees verder
SCHADEBEHANDELAAR LETSELSCHADE
Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group en behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten. NN werkt met ruim 5000 medewerkers in de Nederlandse markt.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V REGIO NOORD-BRABANT
KakesWaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau, werkzaam in heel Nederland. Voor de verdere uitbouw van onze expertise activiteiten in de regio Brabant zoeken wij schade-experts die de ambitie hebben een goede dienstverlening én een kwalitatieve schaderegeling te leveren. Je onderzoekt de toedracht en stelt een schadebedrag vast. Je vindt het leuk om contacten met opdrachtgevers én tussenpersonen te onderhouden en hebt oog voor de belangen van zowel opdracht - gever als gedupeerde. Het betreffen opstal- en inboedelschades zoals; brand, storm, inbraak, water- en aanrijdingschaden.
Lees verder
SCHADEREGELAAR (PERSONENSCHADE)
Wij zijn een klein en (relatief) jong letselschadebureau. Wij bieden persoonlijke en professionele ondersteuning bij het begeleiden van cliënten bij het verhalen van hun letselschade. Wij staan voor een open en transparante houding naar onze cliënten. We zijn ingeschreven in het Register Letselschade, hét overkoepelend kwaliteitsregister voor professionele belangenbehartigers in letselschadezaken. Vanwege de groei van onze jonge organisatie zijn wij per direct op zoek naar een schaderegelaar (personenschade) (m/v).
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716