Nieuwsoverzicht week 45
Baloise Insurance koopt portefeuille schadeverzekeringen van Athora Belgium
Baloise Insurance koopt portefeuille schadeverzekeringen van Athora Belgium, Athora Belgium concentreert zich op levensverzekeringen.
Lees verder
FOCWA congres: pitstop voor ondernemers
Op 6 november waren meer dan 300 schadeherstellers en stakeholders uit de schadeherstelbranche aanwezig op het FOCWA congres in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De brancheorganisatie presenteerde niet alleen haar visie op de toekomst van het schadeherstel & het belang van een gelijk speelveld voor schadeherstelbedrijven. Ook tekenden FOCWA-leden massaal in voor de 12 praktisch georiënteerde workshops.
Lees verder
Zwaardere maatregelen tegen rijden onder invloed
Wie met een slok op achter het stuur kruipt, loopt straks het risico dat hij al bij zijn eerste veroordeling een forse tik op de vingers krijgt. Straks kan de rechter een ontzegging van de rijbevoegdheid direct na de uitspraak laten ingaan als de kans op recidive groot is. Dit betekent dat iemand meteen na de veroordeling niet meer de weg op mag, ook niet tijdens een eventueel hoger beroep.
Lees verder
Ceo-fraude van 26,4 miljoen euro bij mediaconcern Nikkei
Bij het Japanse mediaconcern Nikkei, onder andere eigenaar van de Financial Times, is in september Ceo-fraude gepleegd waarbij omgerekend 26,4 miljoen euro is buitgemaakt.
Lees verder
Jan-Hendrik Erasmus treedt af als CRO van NN Group
Jan-Hendrik Erasmus treed per 31 december 2019 af als lid van de raad van bestuur en Chief Risk Officer (CRO) van NN Group. Vanaf februari 2020 zal hij toetreden tot Aviva plc als Group Chief Risk Officer. NN Group is gestart met het selectieproces voor een nieuwe CRO.
Lees verder
SOS International aan de slag als uitvoerder van het LCM
Op 5 november keert het Landelijk Centraal Meldpunt (LCM) terug naar SOS International. Dat betekent dat de alarmcentrale er een belangrijke taak bij heeft om de Nederlandse wegen zo snel mogelijk weer vrij te maken na een ongeval of pechsituatie zodat het andere verkeer er zo min mogelijk hinder van heeft.
Lees verder
Enno Wiersma roept in zijn column op om het label verkoop te verplichten
Adfiz directeur Enno Wiersma roept op om niet het label ‘onafhankelijk’ wettelijk te verankeren, maar het label ‘verkoop’ te verplichten.
Lees verder
Hogere straf voor ernstige verkeersdelicten
De wet van minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) die hogere straffen mogelijk maakt voor ernstige verkeersdelicten, is vandaag door de Eerste Kamer aanvaard en treedt op 1 januari 2020 in werking. Allereerst gaat de maximale straf voor gevaarlijk rijden van 2 naar 6 maanden gevangenisstraf, ook in zaken zonder letsel of schade.
Lees verder
Sedgwick Zorgschade expert zorgt ook op kantoor voor mensen
Sinds maart 2019 is Sedgwick gestart met het opzetten van de afdeling Zorgschade. De afdeling die belanghebbenden begeleidt naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid en die verzekeraars ondersteunt bij het in kaart brengen van de schade. Na 7 maanden vooral extern mensen te hebben geholpen zijn nu de werknemers aan de beurt. Bij een gezonde werksfeer hoort ook een goede zithouding.
Lees verder
Willem Timmerman terug naar Crawford & Company
Willem Timmerman is per 1 november naar Crawford & Company. Na zeven jaar bij een ander expertisebureau te hebben gewerkt is hij weer terug bij zijn oude werkgever.
Lees verder
SENIOR SCHADEBEHANDELAAR
Wanneer onze klanten met schade te maken hebben, kloppen ze bij jou aan. Op basis van jouw ervaring, met jouw excellente communicatieve skills en positieve inslag bied jij hun de beste service voor de afhandeling van schadeclaims. En daarbij houd je de belangen van Samskip scherp in de gaten. Vanuit Rotterdam werk je op internationaal niveau en ben je de verbinder tussen klanten, onderaannemers en verzekeringsmaatschappijen.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716