Nieuwsoverzicht week 44
Hoe maak je cyberrisico bespreekbaar?
Automatisering en data vormen naast goed personeel de kern van bedrijven. Maar automatisering van de online wereld brengt ook nieuwe risico’s met zich mee: het risico op bedrijfsverstoringen door cybercrime, het lekken van data en het verlies van gegevens.
Lees verder
Waarheidsvinding en de waarheid
Gistermiddag stond in het teken van waarheidsvinding & de waarheid direct na een calamiteit in een bedrijf. Drie advocaten, te weten Charlotte van Steenderen, Elisa Benhaim en Martina Smit, belichtten tijdens een seminar in het Rotterdamse Zalmhuis de positie van het (verzekerde) bedrijf vanuit de strafrechtelijke, bestuursrechtelijke en civielrechtelijke hoek. Jaap Terhenne van het Nederlands Onderzoeks Instituut sloot de middag af.
Lees verder
VCN breidt haar assortiment uit door een volmacht samenwerking met MS Amlin
VCN versterkt hiermee zijn positie in de volmacht markt. MS Amlin richt zich op MKB ondernemingen die specialistische kennis vereisen op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen, brandverzekeringen, technische verzekeringen en motorrijtuigenverzekeringen.
Lees verder
Concordia de Keizer doelwit van phishing e-mail
Concordia de Keizer heeft vandaag een mail rondgestuurd naar bedrijven dat er mogelijk een phishing e-mail is ontvangen uit naam van Concordia de Keizer.
Lees verder
Forse verschillen in maximale dekking bij verlies (huis)sleutels
Er bestaan forse verschillen in de bedragen die inboedelverzekeraars maximaal uitkeren bij verlies van huissleutels. Dit blijkt uit bureauonderzoek van het Inboedelverzekering Informatie Centrum (IIC), dat de polisvoorwaarden van 29 verschillende verzekeraars analyseerde.
Lees verder
CCS breidt uit op Duitse markt
CCS heeft vorige week tijdens de Duitse vakbeurs DKM voor de financiële- en verzekeringssector in Dortmund officieel bekendgemaakt dat zij haar Level X platform succesvol heeft geïmplementeerd in Duitsland. Daarmee zet CCS voor het eerst voet aan de grond in het buitenland. De eerste klant betreft ’s werelds grootste MGA Victor International, onderdeel van Marsh and McLennan Companies.
Lees verder
JPR Advocaten organiseert Kennisupdate Brandverzekering
Op donderdagmiddag 23 januari 2020 organiseert de sectie Verzekering en Aansprakelijkheid van JPR Advocaten een bijeenkomst over de Brandverzekering. De bijeenkomst is bedoeld voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, inspecteurs, experts, onderzoekers en andere geïnteresseerden in brandverzekering.
Lees verder
OM Rotterdam niet-ontvankelijk bij proefzitting verzekeringsfraude
Het Openbaar Ministerie Rotterdam is vandaag in twee strafrechtszaken over verzekeringsfraude door de rechtbank niet-ontvankelijk verklaard omdat de opsporing en dossiervorming (gedeeltelijk) door verzekeraars is gedaan.
Lees verder
7 december Sfeervol Bomen met Vanderwal & Joosten
Dit jaar organiseert Vanderwal & Joosten op zaterdag 7december het inmiddels traditionele 'Sfeervol Bomen' in de Green Village in Nieuwegein. Voor de kinderen zullen de knutseltafels weer klaarstaan en ook de kerstbomen zijn besteld.
Lees verder
JUNIOR SCHADEBEHANDELAAR
De beste service voor de afhandeling van claims… jij biedt het als junior schadebehandelaar aan klanten en collega’s bij Samskip in Rotterdam, een internationaal transportbedrijf! Met de belangen van Samskip in je achterhoofd en met excellente communicatieve skills beoordeel en behandel je schadeclaims. Ondertussen pak je de kans om jezelf in jouw vakgebied te ontwikkelen en je kennis te vergroten.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716