Nieuwsoverzicht week 39
100 vrouwen te gast op de 6e bijeenkomst van LetselVrouwen
Gisteren was alweer de 6e bijeenkomst van LetselVrouwen. Ook dit jaar vond de bijeenkomst plaats bij Hofmans Letselschade in Amsterdam. LetselVrouwen is een informele netwerkorganisatie voor vrouwelijke professionals in de letselschadebranche en is een platform voor vrouwen die werkzaam zijn in de verschillende disciplines van het vakgebied.
Lees verder
Meijers en Heemzaethe nemen samen Tordoir Assurantiën over
Per 1 oktober 2019 neemt Meijers de zakelijke portefeuille van Tordoir Assurantiën over. De particuliere portefeuille gaat naar Heemzaethe, specialist in particuliere relaties. Dit is de eerste keer dat Meijers en Heemzaethe een overname doen waarbij zij gezamenlijk optrekken.
Lees verder
Feestelijke ondertekening DUPI Property Insurance
Op 25 september ondertekenden Richard Oets en Anton Cornel in het bijzijn van zo’n 25 makelaars het contract met Accredited Insurance Europe Limited. Met de capaciteit van Accredited boven op de bestaande capaciteit van Lloyds, is DUPI Property Insurance ruimschoots in staat om vrijwel het gehele MKB - én de onderkant van het groot zakelijk segment adequaat te bedienen.
Lees verder
FOCWA gaat leden helpen bij verplichte milieumaatregelen
De wet verplicht een groot aantal bedrijven om energiebesparingsmaatregelen te nemen. Dat geldt dus ook voor veel FOCWA-leden. Uitvoering van de wet kan veel tijd, moeite en geld kosten. FOCWA gaat betrokken leden helpen om zo eenvoudig mogelijk en financieel gunstig aan de wet te voldoen.
Lees verder
Klimaat centraal in beleggingsbeleid Achmea
Afgelopen voorjaar heeft Achmea haar maatschappelijk verantwoord beleggen beleid aangescherpt en verdere verbeteringen doorgevoerd. Klimaat staat hierbij centraal. Bestuursvoorzitter Willem van Duin: "Een belangrijke aanpassing in ons beleid is dat we niet langer beleggen in bedrijven die meer dan 30% van hun omzet halen uit kolen of uit de winning van olie uit teerzanden."
Lees verder
Mogelijke uitbreiding van innovatieve verzekering voor koraalriffen
The Nature Conservancy (een wereldwijde non-profitorganisatie die zich inzet voor een wereld waarin mens en natuur kunnen gedijen) is op zoek naar een mogelijke uitbreiding van een innovatieve verzekering voor koraalriffen in Mexico naar Florida en Hawaii, met het oog op een verzekering tegen 2022.
Lees verder
Dinsdag 24 september organiseerde De Goudse een MKB Kennisdag
De professionele verzekeringsadviseur speelt volgens Geert Bouwmeester, bestuursvoorzitter van De Goudse, een onmisbare rol voor ondernemers. "Veel ondernemers zijn onwetend over hun risico’s. Er is een belangrijke rol weggelegd voor de adviseur om het risicobewustzijn te vergroten en zo te helpen de continuïteit van bedrijven te waarborgen." Bouwmeester deed deze uitspraak tijdens de Kennisdag voor MKB-adviseurs, die De Goudse op 24 september hield in Spant! in Bussum.
Lees verder
Internationale cyberconferentie Keeping our Future Secure, Be Innovative, Stay Alert!
Van 1 tot en met 3 oktober is de One Conference in het World Forum Den Haag. De One Conference 2019 wordt geopend door minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus en afgesloten door staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat.
Lees verder
SCHADEREGELAAR (PERSONENSCHADE)
Wij zijn een klein en (relatief) jong letselschadebureau. Wij bieden persoonlijke en professionele ondersteuning bij het begeleiden van cliënten bij het verhalen van hun letselschade. Wij staan voor een open en transparante houding naar onze cliënten. We zijn ingeschreven in het Register Letselschade, hét overkoepelend kwaliteitsregister voor professionele belangenbehartigers in letselschadezaken. Vanwege de groei van onze jonge organisatie zijn wij per direct op zoek naar een schaderegelaar (personenschade) (m/v).
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716