Nieuwsbrief week 39
Mannen hebben iets vaker dan vrouwen een arbeidsongeval
Mannen geven vaker dan vrouwen aan gevaarlijk werk te doen. In 9 van de 10 beroepen waarin werknemers het vaakst aangeven gevaarlijk werk te verrichten, werken overwegend mannen, hun aandeel varieert van 67 tot bijna 100 procent.
Lees verder
Zweedse microverzekeraar omocom kondigt samenwerking met Van Ameyde aan
De Zweedse microverzekeraar omocom, die zich richt op het verzekeren van de circulaire economie, kondigt samenwerking met Van Ameyde voor de schadebehandeling aan. Het is de missie van omocom om het delen veilig te maken voor zowel eigenaren als huurders. Met het vertrouwen dat verzekeringen bieden, wil omocom de drempel om te delen verlagen en mensen aanmoedigen deel te nemen aan de deeleconomie. Zo kan de circulaire consumptie worden versterkt met alle voordelen van dien.
Lees verder
Vrouw tot haar nek in plas: schikking met waterbedrijf
Als ze iets verder in het midden van het trottoir had gelopen, was ze subiet kopje-onder gegaan. Nu kon een vrouw uit Schiedam zich nog net aan de stoeprand vastklemmen, toen opeens de grond onder haar voeten verdween en zij tot de nek toe in een enorm gat met water verdween.
Lees verder
Keurmerkhouders scoren ruime voldoende voor klachtbehandeling
Klachtbehandelaars zijn cruciaal voor een goede klachtbehandeling. Vooral op de kwaliteit van de klachtbehandelaars scoren de keurmerkhouders goed. Klachtbehandelaars zijn bij nagenoeg alle keurmerkhouders goed opgeleid, hebben de juiste eigenschappen voor de behandeling van klachten en ervaren doorgaans voldoende ruimte om de klacht voor de klant goed af te handelen. Kortom: verzekeraars hebben van klachtbehandeling een vak gemaakt.
Lees verder
Sedgwick heeft meegedaan aan de Dam tot Dam Businessloop
Samen met collega's en relaties heeft Sedgwick afgelopen zondag met twee teams meegedaan aan de grootste bedrijvenloop ter wereld. De Dam tot Dam Businessloop. Een unieke ervaring. De spanning vlak voor de start, het kippenvel op je armen als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel. Kortom een geweldige ervaring.
Lees verder
Janwillem Bouma beoogd nieuwe bestuursvoorzitter Centraal Beheer APF
Janwillem Bouma is voorgedragen als nieuwe bestuursvoorzitter van Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF). Onder voorbehoud van goedkeuring door DNB volgt hij per 1 november 2019 Huub Hannen op.
Lees verder
Wat er wel wordt gedaan aan klimaatverandering
Tijdens de Climate Action-top van de VN, voorafgaand aan de jaarlijkse algemene vergadering van de VN in New York, is landen gevraagd om over hun klimaatplannen te vertellen. Daarnaast vooral te delen wat er wél goed gaat en om de klimaatdoelen sneller te halen.
Lees verder
Aegon wil Maarten Edixhoven in Management Board en richt internationale divisie op
Aegon gaat zijn activiteiten in Zuid- en Oost-Europa en Azië bundelen in Aegon International. Ook heeft Aegon het voornemen om Maarten Edixhoven in de Management Board te benoemen.
Lees verder
Eerste editie van het Holland Insurance House op de FERMA in Berlijn
Op zondag 17 november is de allereerste editie van het HOLLAND INSURANCE HOUSE op de FERMA in Berlijn. De hele avond zal in het teken staan van Hollandse kleuren, Hollandse snacks gecombineerd met lekkernijen van het gastland, Hollandse muziek en last but not least: Hollandse gezelligheid.
Lees verder
HDI Global SE benoemt Alberto Bellomi tot directeur Italië
Bij HDI Global SE (HDI) verandert het management van haar Italiaanse dochteronderneming (met locaties in Milaan en Genua) op 31 oktober 2019. De voormalige filiaalmanager, Francesco Semprini, verlaat het bedrijf in onderling overleg op eigen verzoek om een nieuwe uitdaging buiten de HDI Group aan te gaan. Nieuwe directeur per 1 november 2019 is Alberto Bellomi.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716