Nieuwsoverzicht week 38
Belfor willen verder doorgroeien
Op donderdagmiddag 19 september organiseerde Belfor voor haar relaties bij de Schone Lei in Rotterdam een informele nazomer borrel. Belfor heeft de afgelopen periode een aantal verrassende keuzes gemaakt waaronder een drietal nieuwe medewerkers.
Lees verder
RABS opent seizoen met algemene ledenvergadering
In het Rotterdam Marriot Hotel was de eerste algemene ledenvergadering van de Rotterdamse Assurantie Bank Societeit na het zomerreces. Tijdens deze vergadering werden de jaarstukken van 2018/2019 besproken en het nieuwe bestuur benoemd.
Lees verder
Burghgraef van Tiel & Partners publiceert Safety Sheet voor Lithium batterijen
Je hebt er waarschijnlijk nog nooit bij stilgestaan, maar Lithium batterijen vind je overal om je heen; ze zitten o.a. in smartphones, speelgoed, laptops, elektrische fietsen en auto’s. Ze zijn licht, hebben een grote energiedichtheid, een lange levensduur en worden massaal toegepast.
Lees verder
Mediation in letselschade blijft achter: onbekendheid of onwil?
Volgens de website van het Personenschade Instituut voor Verzekeraars (PIV) worden gemiddeld 65.000 letselschadezaken per jaar gemeld. Bij ongeveer 10% van die zaken duurt de behandeling meer dan twee jaar. Vooral wanneer een procedure gevoerd moet worden kan het jaren duren voordat een dossier wordt gesloten.
Lees verder
Steffy Roos du Maine opnieuw in lijst met 100 topvrouwen
Eigenaresse Steffy Roos du Maine van letselschadebureau JBL&G behoort voor het tweede jaar op rij tot de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers van Nederland. De achtste editie van TheNextWomen100 werd deze week bekend gemaakt.
Lees verder
Trition viert haar 10-jarig bestaan
Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het opsporen, beperken en voorkomen van water-, vocht- en klimaatgerelateerde problemen werd op 15 oktober 2009 opgericht. Nu 10 jaar later zijn een groot aantal speciale projecten uitgevoerd en heeft Trition naast de afdelingen Droogtechniek, Bouwkundig Onderzoek en Lekdetectie ook een afdeling Klimaatbeheersing opgestart.
Lees verder
Solidariteitsmonitor Verbond toont stabiel beeld
De spreiding tussen de premies van vijf veelvoorkomende particuliere verzekeringen nam tussen 2017 en 2018 licht toe en stabiliseerde in 2019.  "Hieruit blijkt dat binnen de vijf meest voorkomende particuliere verzekeringen geen uitschieters naar boven of beneden zijn voor wat betreft de betaalbaarheid en verzekerbaarheid," aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars. Met de vandaag gepubliceerde derde solidariteitsmonitor van het Verbond is het na de nulmeting in 2017 voor het eerst mogelijk om de premiedifferentiatie over drie jaar in kaart te brengen.
Lees verder
CED Forensic behoort tot select gezelschap van Nederlandse Keurmerkhouders
CED Forensic is in de loop der jaren gegroeid tot het grootste particulier onderzoeksbureau van Nederland, met onderzoeken voor verzekeraars en financiële dienstverleners. Sinds 2010 mag CED Forensic het Keurmerk NVB voeren. Daarmee is CED Forensic één van de weinige onderzoeksbureaus in Nederland die zich Keurmerkhouder mogen noemen. De Privacygedragscode vormt een belangrijk onderdeel van dit keurmerk, dat CED ook de komende drie jaar weer mag voeren.
Lees verder
VKG neemt Melching Groep over
VKG heeft per 1 juli 2019 alle aandelen van Melching Groep uit Drachten overgenomen. Melching Groep is een full serviceprovider voor financieel adviseurs. Met deze overname verstevigt VKG haar positie binnen de top van de serviceproviders en breidt zij haar netwerk van ruim 3.000 aangesloten financiële adviseurs verder uit.
Lees verder
Zwakkere groeivooruitzichten Oost-Europa leiden tot stijging faillissementen
Steeds meer economieën in Oost-Europa staan onder druk doordat de groeivooruitzichten verslechteren. Zo is bijna een kwart van de facturen in de regio op de vervaldatum nog steeds niet betaald. Turkije spant de kroon, met maar liefst 41,5 procent van de facturen die nog niet zijn betaald.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716