Nieuwsbrief week 38
Te weinig zicht op voedselveiligheidsrisico’s in Nederland
De ontdekking van fipronil in eieren, in de zomer van 2017, leidde tot veel onrust in Nederland. Dit was niet het eerste voorval waarbij het voedselveiligheidssysteem in Nederland tekortkomingen toonde.
Lees verder
Vergunningverlening projecten komt weer op gang
De vergunningverlening voor projecten die door de stikstofuitspraak tijdelijk stil liggen, komt in etappes weer op gang. Zo is op maandag 16 september de nieuwe versie van de zogenoemde AERIUS Calculator beschikbaar gekomen.
Lees verder
Hippe elektrische vervoersmiddelen: je ziet ze vliegen, ehh rijden...
Tegenwoordig zie je van alles op de weg voorbijrijden, soms met hoge snelheid. Bijvoorbeeld hoverboards, bromauto’s, unicycles, skateboard-scooters, e-steps, motorsteps, scoot-mobiels, speed-pedelecs, Stints, Segways, quads, Swing Trikes en Trikkes. Wat als je daardoor wordt aangereden?
Lees verder
Geslaagde relatiedag de Bureaus
De Bureaus kijkt terug op een geslaagde relatiedag van donderdag 12 september. Ruim 80 mensen, zowel verzekeraars als belangenbehartigers, woonden de relatiedag bij.
Lees verder
Verzekeraars beknotten vrije advocaatkeuze
Sinds een uitspraak van het Europees Hof van Justitie in 2013 hebben verzekerden het recht om zich in een procedure bij te laten staan door een eigen gekozen advocaat in plaats van gebruik te maken van een rechtshulpverlener van de uitvoerende instantie van de verzekeraar. Verzekeraars beknotten dat recht echter aan alle kanten, zo blijkt uit onderzoek door MoneyView.
Lees verder
Eerste halve marathon voor Jean van Oosterhout in Moskou
Jean van Oosterhout heeft zijn eerste halve marathon gelopen in Moskou. Jean: "Wat een gewone uitdaging zou moeten zijn, werd natuurlijke weer eens een bijzondere gebeurtenis. Wat er in Moskou is gebeurd, gaat mij bevattingsvermogen te boven".
Lees verder
a.s.r. houdt Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders
ASR Nederland N.V. (a.s.r.) publiceert vandaag de oproeping en de bijbehorende documenten voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), die op woensdag 30 oktober 2019 op het kantoor van a.s.r. in Utrecht wordt gehouden.
Lees verder
Zakelijk Platform Adfiz de dag na Prinsjesdag
De 6e editie staat in het teken van de juiste mensen. Regelmatig hoort Adfiz van advieskantoren hoeveel moeite het kan kosten om de juiste mensen te vinden. Daarom wordt het komende zakelijk platform gewijd aan het vinden, binden en door ontwikkelen van professionals binnen in de sector.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716