Nieuwsoverzicht week 37
Glasstone/Novanet wint Rob Insinger Award 2019
Op donderdag 12 september vond de uitreiking van de Rob Insinger Award plaats. Deze duurzaamheidsaward van de Stichting Duurzaam | Herstel is bestemd voor het meest toonaangevende initiatief in de sector. De RIA is gewonnen door Glasstone/Novanet.
Lees verder
Cromax Roadshow Leeuwarden biedt verbeteringen voor digitale productiviteit
Voor het derde jaar op rij heeft Cromax een evenement voor klanten georganiseerd waar schadeherstellers hebben kunnen zien hoe zij met behulp van de nieuwste digitale Cromax tools de workflow binnen hun werkplaatsen kunnen optimaliseren.
Lees verder
Voormalige JLT-topvrouw naar Hylant
Anne Marie Towle, de voormalig Executive Vice President van JLT Insurance management, heeft zich gevoegd bij makelaar Hylant Group Inc. om daar de nieuw gecreëerde positie van Senior Vice President te gaan vervullen. Ze zal sturing geven aan global captive solutions.
Lees verder
VNO-NCW en MKB-Nederland: platformeconomie; hoe laten we het werken
Onder de noemer ‘De platformeconomie; hoe laten we het werken’ hebben VNO-NCW en MKB-Nederland samen met een unieke combinatie van techbedrijven, platformgebruikers en ondernemers een brede visie op de platformeconomie opgesteld. De visie werd gisterochtend aangeboden aan Premier Rutte en het kabinet door delegatie van ondernemersorganisaties die hebben meegewerkt aan het advies.
Lees verder
Orkaan Dorian: Militairen schieten Bahama’s te hulp
Gisteren zijn zo’n 550 Nederlandse militairen aangekomen bij de Bahama’s. Zij schieten de inwoners van het eiland Abaco te hulp, een van de eilanden dat zwaar werd getroffen door orkaan Dorian.
Lees verder
Uitbreiding bij de Bureaus Analyse & Rekenen
Per 1 september jl. is Paul van Vlaanderen (zie foto) in dienst getreden als rekenkundig expert bij de Bureaus Analyse & Rekenen (voorheen het RekenBureau). In mei 2019 werd al eerder uitgebreid met een nieuwe rekenaar Petra Elissen. Met de recente uitbreiding is het totale aantal rekenkundig experts gekomen op 6.
Lees verder
Toenemend risico op wanbetaling en faillissementen in auto-industrie
De wereldwijde auto-industrie heeft te lijden onder veranderende marktomstandigheden waardoor de betalingsrisico’s oplopen. Zo zijn de betalingsrisico’s in de Duitse auto-industrie sinds de financiële crisis nog niet zo hoog geweest. Het risico op wanbetaling door klanten is hier in 2019 meer dan verdubbeld ten opzichte van twee jaar geleden. Bovendien zal het aantal faillissementen en wanbetalingen ook in de komende jaren blijven stijgen.
Lees verder
VNAB Visie event Aansprakelijkheid
Op dinsdag 1 oktober organiseert de VNAB het VNAB Visie event over Aansprakelijkheid voor medewerkers van leden en geassocieerd partners van de VNAB. Tijdens deze middag zullen drie sprekers het podium betreden.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716