Nieuwsbrief week 37
Kracht! Letselschade nieuwe speler in de markt
Harry Tehubijuluw, Hans Török en Menno Weehuizen hebben hun krachten gebundeld in het per 1 september opgerichte Kracht! Letselschade. Vanuit vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Vaassen bedienen zij de markt.
Lees verder
Inspiratieseminar voor advocaten en notarissen
Eva Knipschild, Advocaat/partner en MfN Registered mediator bij Kennedy Van der Laan houdt op 10 oktober aanstaande een powertalk over mediation tijdens een seminar over inspiratie, trends en ontwikkelingen voor advocaten en notarissen in Doorn. Naast haar zullen nog 7 andere coryfeeën powertalks houden.
Lees verder
Frank de Graaf als broker co-assurantie naar Mandaat/Heilbron
Op 16 september aanstaande start Frank de Graaf als broker co-assurantie bij Mandaat Assuradeuren/Heilbron Assurantiën waar hij vanuit de vestiging in Leusden de co-assurantietak zal versterken. Ofschoon de organisatie zich ook op andere branches binnen de co-assurantie richt, zoals Transport en Aansprakelijkheid, zal de nadruk van zijn werkzaamheden zal liggen op Property broking.
Lees verder
Kracht! Letselschade nieuwe speler in de markt
Harry Tehubijuluw, Hans Török en Menno Weehuizen hebben hun krachten gebundeld in het per 1 september opgerichte Kracht! Letselschade. Vanuit vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Vaassen bedienen zij de markt.
Lees verder
Elektrische installaties zijn veelal boosdoener bij stalbranden
Bij een brand in een varkensstal in Asten (Brabant) zijn eergisteren ongeveer 500 dieren omgekomen. Hoewel de brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere stallen is de stal verloren. Het aantal dode dieren door stalbranden in Nederland ligt de laatste jaren ruim boven de 100.000. Dit jaar dreigen dat er zelfs meer dan 200.000 te worden.
Lees verder
Mike Holliday-Williams nieuwe CEO van Aegon UK
Mike Holliday-Williams (1970, Britse nationaliteit) volgt Adrian Grace (1963, Britse nationaliteit) op als Chief Executive Officer van Aegon in het Verenigd Koninkrijk. Mike Holliday-Williams treedt op 1 oktober 2019 in dienst bij Aegon UK. Adrian Grace gaat na 10 jaar bij het bedrijf met pensioen.
Lees verder
Implementatie iDOSpl@tform in volle gang
Om de mogelijkheden te onderzoeken voor ketenintegratie met betrekking tot polis- en claimsdata in de co-assurantiemarkt, is de VNAB in maart 2018 begonnen met het iDOSpl@tform (gestart onder de projectnaam ‘gestructureerde data’). Het iDOSpl@tform faciliteert een gebruiksvriendelijke en gestructureerde uitwisseling van gegevens tussen betrokken partijen. Inmiddels is Concordia de Keizer de eerste makelaar die al zijn objecten in het iDOSpl@tform heeft geregistreerd en met het nieuwe platform werkt.
Lees verder
Kwetsbare gebieden wereldwijd versterken tegen weersextremen
Er moet snel meer werk worden gemaakt van het versterken van kwetsbare gebieden wereldwijd tegen weersextremen als gevolg van het veranderende klimaat. Die conclusie staat in het flagship rapport van de Global Commission on Adaptation dat vandaag is gepresenteerd. Als commissielid onderstreept minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) de conclusie dat schade door wateroverlast, hitte, droogte en overstromingen verder toeneemt als er niet snel wordt geïnvesteerd in het voorkomen van klimaatschade.
Lees verder
Nationale-Nederlanden breidt Verzuimpakket Werkgever uit
Volgens Nationale-Nederlanden heeft 1 miljoen Nederlanders last van burn-outklachten, leidt een fikse burn-out gemiddeld tot 242 dagen verzuim en heeft 75% van het verzuim andere oorzaken dan een burn-out. Vandaag start Nationale-Nederlanden met een online verzuimcampagne. In deze campagne wordt onder andere een nieuwe verzuimverzekering voor het voetlicht gebracht.
Lees verder
VNAB Visie event Aansprakelijkheid
Op dinsdag 1 oktober organiseert de VNAB het VNAB Visie event over Aansprakelijkheid voor medewerkers van leden en geassocieerd partners van de VNAB. Tijdens deze middag zullen drie sprekers het podium betreden.
Lees verder
SCHADEBEHANDELAAR LETSELSCHADE
Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group en behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten. NN werkt met ruim 5000 medewerkers in de Nederlandse markt,
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716