Nieuwsoverzicht week 36
ILT zoekt op korte termijn 150 nieuwe inspecteurs
In de laatste editie van SCHADE magazine, dat vorige week vrijdag verscheen, schreven wij al over verplichte inspecties voor plezierschepen en werkvaartuigen. Nu blijkt dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) op korte termijn 150 nieuwe inspecteurs nodig heeft omdat er steeds meer gevraagd wordt van de ILT, en omdat de aard van het inspectiewerk verandert. Daarom start de toezichthouder nog dit najaar een wervingscampagne.
Lees verder
Bijeenkomst FOCWA en MBO Raad over toekomst carrosserieopleidingen
Op 12 november 2019 zal een bijeenkomst plaatsvinden waar onderwijsinstellingen die carrosserieopleidingen op MBO-niveau aanbieden in gesprek gaan met het bedrijfsleven onder andere over de toekomst van de carrosserieopleidingen.
Lees verder
Advocaat Lennard Esveld versterkt team VanNiekerkCieremans
Advocaat Lennard Esveld trad op 1 september 2019 in dienst bij advocatenkantoor VanNiekerkCieremans. Hij heeft zowel de algemene master Privaatrecht als de specialistische master Aansprakelijkheid en Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en specialiseert zich in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Met de komst van Lennard is het team uitgebreid tot 6 advocaten.
Lees verder
Phil Overdiep wordt Chubbs Technical Lines Manager voor de Benelux
Senior Underwriter Technical Lines Phil Overdiep (33) is benoemd tot Technical Lines Manager Benelux bij Chubb. In zijn nieuwe rol zal Phil het Technical Lines team aansturen en verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en uitbreiden van de relaties met klanten en makelaars.
Lees verder
Kloteklanten
Op dinsdag 3 september jl. vond het jaarlijkse seminar plaats van expertisebureau Vanderwal & Joosten. Ondanks het nogal heftig klinkende thema van het seminar - ‘Kloteklanten’ – waren er toch nog ruim 100 klanten naar Nieuwegein afgereisd. Zij voelden zich blijkbaar niet aangesproken. Het echte onderwerp bleek ‘klantvriendelijkheid’ te zijn. De bijeenkomst werd afgesloten met de traditionele barbecue.
Lees verder
Stichting Duurzaam Herstel maakt line-up 2019 bekend
De meest toonaangevende initiatieven in de sector dingen mee om de duurzaamheid award. De stichting Duurzaam | Herstel presenteert de line-up van genomineerden 2019.
Lees verder
Adfiz en Verbond organiseren mini-seminar Verzuim-ontzorgverzekering
Op woensdag 18 september organiseren Adfiz en het Verbond – voorafgaand aan het Zakelijk Platform – een mini-seminar rondom de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Adviseurs worden dan bijgepraat over deze nieuwe verzekering. De bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.
Lees verder
Veiligheid op afstand bediende bruggen Nederland schiet nog altijd tekort
Ruim drie jaar nadat de Onderzoeksraad publiceerde over het dodelijk ongeval op de Den Uylbrug in Zaandam, wordt er nog steeds onvoldoende gedaan om ongelukken met op afstand bediende bruggen te voorkomen. Zo zijn de veiligheidsmaatregelen op de Den Uylbrug niet direct toegepast op andere bruggen van de gemeente Zaanstad.
Lees verder
Frits Schulte verlaat verzekeringsmarkt
Frits Schulte heeft na ruim veertig jaar besloten de markt te verlaten na verkoop van de activiteiten van zijn laatste initiatief: FleetCollective.
Lees verder
Sanne Vehof aan de slag bij Sedgwick Product Aansprakelijkheid & Recall
De afdeling Sedgwick Product Aansprakelijkheid & Recall (MCL) heeft vanaf 1 september een nieuwe medewerkster: Sanne Vehof. Ze is 31 jaar en is woonachtig in Den Haag.
Lees verder
Sedgwick verwelkomt Astrid Merkx per 1 september
Vanaf 1 september jl. wordt het team Personenschade van Sedgwick versterkt door Astrid Merkx. Astrid zal samen met Jeroen Goeseije de subafdeling Zorgschade en de dienstverlening binnen Personenschade verder vorm geven.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V REGIO NOORD-BRABANT
KakesWaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau, werkzaam in heel Nederland. Voor de verdere uitbouw van onze expertise activiteiten in de regio Brabant zoeken wij schade-experts die de ambitie hebben een goede dienstverlening én een kwalitatieve schaderegeling te leveren. Je onderzoekt de toedracht en stelt een schadebedrag vast. Je vindt het leuk om contacten met opdrachtgevers én tussenpersonen te onderhouden en hebt oog voor de belangen van zowel opdracht - gever als gedupeerde. Het betreffen opstal- en inboedelschades zoals; brand, storm, inbraak, water- en aanrijdingschaden.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716