Nieuwsbrief week 36
Managementwijzigingen Sedgwick Nederland
Met ingang van 1 september 2019 heeft Sedgwick Nederland een nieuwe directie, te weten: Jeroen Fröhlich (CEO), Michiel Jongeneel en Johannes Marinus (beiden met de functie Operationeel Directeur).
Lees verder
Nieuwe statutaire directies bij twee groepsvennootschappen Achmea
Achmea Schadeverzekeringen N.V. en Achmea Pensioen & Levensverzekeringen N.V. kennen per 1 september 2019 een nieuwe statutaire directie. Bij beide groepsvennootschappen zijn het verantwoordelijk lid van de Raad van Bestuur en de Chief Financial Officer benoemd tot statutair bestuurder. Bij Achmea Schadeverzekeringen N.V. gaat het om Lidwien Suur en Michel Lamie en bij Achmea Pensioen & Levensverzekeringen N.V. om Robert Otto en Michel Lamie. Voor deze benoemingen is goedkeuring verkregen van De Nederlandsche Bank.
Lees verder
Een Bed & Breakfast ongewoon goed verzekerd
Wist je dat op zomervakanties de knoop wordt doorgehakt om nu eindelijk die Bed & Breakfast te beginnen. Zoals een leuke, knusse Bed & Breakfast in Paasloo (NL) bijvoorbeeld. Heeft jouw klant zijn of haar droom verwezenlijkt? Met de OOM Combinatiepolis verzeker je het. Tegen brand, storm, diefstal en vandalisme. Zo kan je klant zich als een ongewoon goed verzekerde gastvrouw of heer presenteren.
Lees verder
Dolmans Calamiteiten Diensten doneert prijzengeld Rob Insinger Award aan Brandwondenstichting
De Rob Insinger Award van de stichting Duurzaam wordt jaarlijks toegekend aan het meest duurzame initiatief, product of organisatie in de property sector. De 2018 editie kende zelfs twee ex aequo winnaars. Eco-Point schonk eerder dit jaar haar cheque aan de voedselbank. Voor Dolmans was het direct duidelijk waaraan ze het geld wilden schenken.
Lees verder
Coöperatie DELA behaalt Gouden Oor Erkenning
Coöperatie DELA heeft voor haar sector Verzekeren de Gouden Oor Erkenning niveau 1 behaald. DELA toont hiermee aan dat ze goed luistert naar haar klanten en echt wil weten wat er bij klanten leeft. Ron van Kesteren, directeur van Stichting toetsing verzekeraars: ‘Wij feliciteren DELA van harte met deze terechte Gouden Oor Erkenning!’
Lees verder
Edwin Stulen maakt overstap naar Von Reth Taxatie en Advies
Edwin Stulen heeft per 1 september de overstap gemaakt naar Von Reth Taxatie en Advies in Eindhoven.
Lees verder
Minister Van Nieuwenhuizen: ‘Werkgevers, maak afspraken over MONO rijden’
Ruim 1 op de 3 werkgevers in ons land heeft geen regels voor de medewerkers over het smartphonegebruik in de auto. Bij 35 procent van de bedrijven wordt van collega’s verwacht dat ze altijd binnen een half uur reageren op een berichtje, ook als ze onderweg zijn in de auto.
Lees verder
Per 1 september drie nieuwe medewerkers bij Lengkeek
Lengkeek heeft per 1 september het team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Menno Maas en Jeroen Walraven zijn begonnen als taxateur en Mariëlla Mensink is begonnen bij het Klantenservice team T&I.
Lees verder
5 miljoen voor laadpalen van de toekomst
Een stabieler elektriciteitsnet, groene stroom beter benutten en geld verdienen met een elektrische auto. Dat is wat slimme laadpalen mogelijk maken. Staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) trekt daarom 5 miljoen euro uit om gemeenten te subsidiëren bij de aanleg ervan. Met het geld komen in 21 Nederlandse gemeenten door heel Nederland laadpleinen met in totaal 472 slimme laadpunten.
Lees verder
Dennis Jansen terug naar EMN
Register-Expert Dennis Jansen is op 1 september jl. als senior schade-expert in dienst getreden bij EMN. Hij zal tevens, samen met Wim den Ouden, de commerciële kar trekken voor de afdeling Property.
Lees verder
Allianz: De 7 trends die ingenieurs- en bouwprojecten groter en duurder maken dan ooit
Grote bouwprojecten zijn de afgelopen decennia onherkenbaar veranderd. Of het nu een luchthaven of een energiecentrale gaat, sites zijn nu veel groter, complexer en duurder, wat betekent dat er meer op het spel staat als er iets misgaat. Een analyse door Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) van meer dan 13.000 claims binnen engineering gedurende de laatste 5 jaar heeft 7 grote trends blootgelegd die u in het volledige rapport kan nalezen.
Lees verder
Liberty mutual RE benoemt Hans van Oort tot head of Northern Europe
Per 2 september heeft Liberty Mutual Re (LM Re), onderdeel van Liberty Mutual Insurance Group, Hans van Oort benoemd in de nieuwe functie van Head of Northern Europe.
Lees verder
SCHADEBEHANDELAAR LETSELSCHADE
Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group en behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten. NN werkt met ruim 5000 medewerkers in de Nederlandse markt,
Lees verder
Frits Schulte verlaat verzekeringsmarkt
Frits Schulte heeft na ruim veertig jaar besloten de markt te verlaten na verkoop van de activiteiten van zijn laatste initiatief: FleetCollective.
Lees verder
Sanne Vehof aan de slag bij Sedgwick Product Aansprakelijkheid & Recall
De afdeling Sedgwick Product Aansprakelijkheid & Recall (MCL) heeft vanaf 1 september een nieuwe medewerkster: Sanne Vehof. Ze is 31 jaar en is woonachtig in Den Haag.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716