Nieuwsbrief week 05
Robert van der Schaaf nieuwe voorzitter van het platform Volmachtgevende verzekeraars
Robert van der Schaaf neemt het voorzitterschap van het platform Volmachtgevende verzekeraars over van Jaap de Louw (Achmea). Robert van der Schaaf is reeds portefeuillehouder volmachten binnen het sectorbestuur Schade en hiermee ontstaat een directe lijn tussen sectorbestuur en het platform.
Lees verder
Caland Advocaten maakt vliegende start
Vanuit een gedeelde ambitie hebben Robert van ’t Zelfde, Jitteke Blussé van Oud-Alblas, Richard van ’t Zelfde, Cherry Almeida en Daan Komen op 1 januari 2019 Caland Advocaten opgericht.
Lees verder
Europees onderzoek naar autonome voertuigen gehonoreerd
Het Europese DG Onderzoek en Innovatie (RTD) heeft het door SWOV ingediende voorstel MEDIATOR gehonoreerd. MEDIATOR is een omvangrijk vierjarig onderzoek dat zich richt op een optimale afstemming tussen een menselijke bestuurder en (deels) autonome voertuigsystemen.
Lees verder
JBL&G opent vestiging Noord in Groningen
Om de noordelijke markt nog beter te kunnen bedienen, opent letselschadebureau JBL&G uit Amsterdam een tweede vestiging in Groningen. Het bureau is met bijna vijftig juristen en medewerkers een van de grootste in zijn soort.
Lees verder
Nationale-Nederlanden en MMOX lanceren innovatieve cyber security service
Nationale-Nederlanden en MMOX lanceren vandaag op de Europese Dag van de Privacy MMOX Smart. De eerste alles-in-één-cyberbescherming voor het MKB: slimme software met een herstelservice en een verzekering. Het uitgangspunt van de service is volledige ontzorging van de ondernemer als het gaat om cyber security.
Lees verder
Cindy Weisscher Chief Operations Officer bij Meijers
Met de komst van Cindy Weisscher als Chief Operations Officer (COO) is het nieuwe Executive Team van assurantiemakelaar Meijers per 1 april compleet. Als COO wordt Cindy Weisscher verantwoordelijk voor ICT & Operations. Haar benoeming is onderdeel van de wijzigingen in de managementstructuur die de nieuwe CEO van Meijers, Daniel de Swaan, eind vorig jaar aankondigde.
Lees verder
Agnes Koert is toegetreden als partner bij Backx & Ripmeester
Per 1 januari 2019 is Agnes Koert toegetreden als partner bij Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten. Agnes is vanaf 2012 werkzaam bij Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten. Daar heeft zij zich binnen de specialisatie van het kantoor (nog verder) ingegraven in de problematiek omtrent persoonsverzekeringen, met name arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) en ongevallenverzekeringen.
Lees verder
Mis geen enkele uitgave van SCHADE magazine
Blijf goed geïnformeerd over de schademarkt en neem een proefabonnement, je ontvangt het eerste nummer gratis. Mis geen enkele uitgave van 2019 zoals de themanummers Kunst, Letsel en Cyber. Je betaalt slechts € 47 voor 6 nummers.
Lees verder
SCHADE-EXPERT - REGIO OOST-NEDERLAND
DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ca. 550 medewerkers en verschillende afdelingen waaronder DEKRA Experts. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Het merendeel van onze experts is ingeschreven in het NIVRE-register. DEKRA Claims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van DEKRA Experts is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716