Nieuwsbrief week 03
Verplicht aan de slag met gladheid voor de deur
De werkgever is verantwoordelijk voor het goed begaanbaar maken van de entree van de organisatie. Nu vorst aan de grond op sommige plaatsen voor spekgladde straten zorgt, is er dus werk aan de winkel.
Lees verder
Trends in de bestrijding van verzekeringsfraude
We moeten de feiten onder ogen zien. In 2017 betrapten verzekeraars meer dan 11.500 mensen op fraude. Het leverde een schadepost op van 101 miljoen euro, het grootste bedrag aan opgespoorde fraude in vijf jaar. Omdat niet alle fraude wordt ontdekt zal de werkelijke schadelast nog veel hoger liggen.
Lees verder
Eco-Point schenkt prijzengeld aan voedselbank Bergen op Zoom
De Rob Insinger Award kende twee ex aequo winnaars. Eco-Point, ‘een’ van de winnaars, schonk onlangs het aan de award gekoppelde prijzengeld aan de voedselbank van Bergen op Zoom.
Lees verder
Verbond waarschuwt taxibranche
Taxichauffeurs zijn relatief vaak betrokken bij ongelukken. Vooral jonge, zzp'ende chauffeurs veroorzaken veel schade, meldt het Verbond van Verzekeraars. "Het gaat dan met name om jonge chauffeurs die letselschades veroorzaken van soms meer dan een miljoen euro", zegt Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond.
Lees verder
Vakantieganger niet goed voorbereid op natuurramp
Veel Nederlanders weten niet wat ze moeten doen als ze op vakantie met een natuurramp te maken krijgen. Dat blijkt uit onderzoek van PanelWizard voor het Rode Kruis. Dat waarschuwt dan ook om goed voorbereid op reis te gaan, want Nederlanders gaan graag naar vakantiebestemmingen waar het soms helemaal mis kan gaan.
Lees verder
Gevolgschade kleine brand bij Museum Vlaardingen
Op donderdag 17 januari 2019 om 8.15 uur is er in de technische installatie in de kelder van Museum Vlaardingen brand uitgebroken. De brandweer was snel ter plaatse en kreeg de brand goed onder controle. Inmiddels is er meer bekend over de gevolgschade.
Lees verder
AHG breidt uit door aansluiting Autoschade Herstel Van Mourik uit Geldermalsen
Recentelijk is Autoschade Herstel Van Mourik als nieuwe franchisepartner in Geldermalsen en regio aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.
Lees verder
Toename aantal schadeclaims in 2018
Het aantal wegens wanbetaling ingediende schadeclaims is in 2018 gestegen, zo blijkt uit cijfers van kredietverzekeraar Atradius Nederland. In aantallen bedroeg de stijging 8,5 procent ten opzichte van 2017; in waarde gaat het om een toename van ruim 30 procent.
Lees verder
Heutink & Kromhof wordt onderdeel van de Thoma Groep
Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs uit Lochem is per 1 januari 2019 uitgebreid met de assurantieportefeuille van Heutink & Kromhof uit Enschede.
Lees verder
SCHADE golftoernooi op vrijdag 14 juni
Op verzoek van diverse relaties uit de branche wordt er dit jaar een SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord Brabant.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716