Nieuwsbrief week 03
Cordaet Personenschade is nieuwste merk van Van Ameyde
Op 14 januari 2019 hebben letselschade-expertisebureau Cordaet en Van Ameyde de aandelenoverdracht getekend. Cordaet is daarmee het nieuwste merk van Van Ameyde. De overname leidt niet tot veranderingen: Cordaet blijft als zelfstandig bedrijf, met eigen merk en directie – bestaande uit Jan Verra en Bart Waterbolk – en 33 FTE’s vanuit de locatie in Ede actief.
Lees verder
123RUIT.nl vestigt zich duurzaam in de markt met het label Duurzaam Repareren
Alle vestigingen van 123RUIT.nl zijn succesvol duurzaam gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren en spelen daarmee in op de wens van haar opdrachtgevers om een duurzame relatie aan te gaan.
Lees verder
Baggage, telefoons en brillen het meest geclaimd
Vakantiegangers maakten in 2018 bij OHRA het vaakst melding van gestolen, verloren of beschadigde reisbagage. OHRA onderzocht welke voorwerpen in 2018 het meest werden ingediend op de reisverzekering en welke daarvan werden uitbetaald.
Lees verder
Cyber samen met bedrijfsschade grootste risico
In de nasleep van een aantal grote datalekken en privacy schandalen, fikse IT-storingen en de invoering van AVG-GDPR zijn cyberrisico’s een topprioriteit voor bedrijven in 2019. Dat is gerust een primeur te noemen. Volgens de Allianz Risk Barometer 2019 worden cyberincidenten (37% van de respondenten) samen met bedrijfsschade (BI) (37%) wereldwijd als de belangrijkste bedrijfsrisico’s gezien.
Lees verder
Axalta’s drie schadeherstelmerken goedgekeurd door Porsche AG
Porsche AG heeft Cromax® toegevoegd aan haar lijst met goedgekeurde lakschadeherstelmerken, waardoor alle drie premium schadeherstelmerken van Axalta – Cromax, Spies Hecker en Standox – geautoriseerd zijn voor gebruik door Porsche AG-dealers en schadeherstelbedrijven wereldwijd.
Lees verder
Eerste herbruikbare viaduct in Nederland
Nederland heeft sinds vandaag voor het eerst een herbruikbaar betonnen viaduct. Het viaduct kan zonder restafval weer uit elkaar gehaald worden, opnieuw gebruikt worden en gaat op die manier ongeveer 200 jaar mee. Normale viaducten hebben een levensduur van 30 tot 50 jaar.
Lees verder
Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw-Vennep is AHG Autoschadeherstelbedrijf 2018
Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van AHG werd het “AHG Autoschadeherstel-bedrijf 2018” bekendgemaakt door Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep.
Lees verder
Inschrijving wedstrijd Smartrepair Hersteller 2019 geopend
Dit jaar vindt de strijd om de beste Smartrepair Hersteller van het jaar, plaats in mei. Gelijk aan voorgaande jaren wordt de wedstrijd georganiseerd in samenwerking met het VOC-opleidingscentrum en Automotive Insiders. De organisatie hoopt dat net als voorgaande edities, dat schadeherstelbedrijven, ketens en dealerbedrijven hun beste monteur afvaardigen.
Lees verder
Financiële groei voor ondernemers hoogste prioriteit in 2019
Ondernemers richten zich in 2019 op zakelijk gebied met name op financiële groei (56%). Dit blijkt uit onderzoek van Allianz in samenwerking met onderzoeksbureau Ipsos. Om financiële groei te realiseren, zijn deze ondernemers met name van plan om kosten te besparen (38%). Ook uitbreiding (28%) en specialisatie (26%) van de producten die het bedrijf aanbiedt en samenwerking met externe partijen (21%) zijn veelgenoemde strategieën voor financiële groei.
Lees verder
Nh1816 zeer tevreden over 2018
Op 8 januari jl. organiseerde Nh1816 Verzekeringen in Groningen de eerste ‘Meet & Greet’ bijeenkomst van het nieuwe jaar. Cas Verhage, commercieel directeur, informeerde de aanwezige adviseurs onder meer over de resultaten van 2018.
Lees verder
Delft krijgt eerste energieneutrale treinstation van Nederland
Station Delft-Zuid wordt het eerste treinstation in Nederland dat volledig in zijn eigen energie kan voorzien. Het station wordt verbouwd en krijgt een dak van zonnepanelen. Vandaag geeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) samen met de gemeente Delft en spoorbeheerder ProRail het officiële groene licht voor de start van de werkzaamheden op het station, dat vanaf eind 2019 Delft Campus gaat heten.
Lees verder
Jongeren hebben steeds meer 'geldregelhekel’
Jongeren houden niet van het regelen van geldzaken. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Aegon. Die ‘geldregelhekel’ is het sterkst toegenomen onder 25- tot en met 34-jarigen. Geldregelhekel is één van de vijf factoren die financieel bewustzijn bepalen.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716