Nieuwsbrief week 02
BosBoon Expertise zet traditie van Oesterparty voort
Wat ooit begon als een gezellig collegiaal moment om het nieuwe jaar in te luiden, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige jaarlijkse happening.
Lees verder
Jan Duyvensz (1977) partner bij Norton Rose Fulbright advocaten in Amsterdam
Per 1 januari is Jan Duyvensz (1977) benoemd tot partner bij wereldwijd advocatenkantoor Norton Rose Fulbright advocaten in Amsterdam.
Lees verder
RGN Centrale per 1 januari verhuisd naar DUIVEN
De RGN Centrale is per januari 2019 verhuisd naar de vestiging van RGN Euro Cleaning in Duiven. Voor klanten verandert er niets, het is een organisatorische keuze om de RGN Centrale te vestigen in een van de bestaande vestigingen van een lid van de RGN Groep.
Lees verder
Troostwijk opent kantoor in Eindhoven
Met ingang van 1 januari 2019 beschikt Troostwijk Groep over een kantoor in Eindhoven. Hiermee wordt een lange en latent bestaande behoefte ingevuld om ook in de omgeving Eindhoven op een “eigen” locatie, regionale relaties en opdrachtgevers te kunnen ontvangen.
Lees verder
ZZP Nederland en Reaal sluiten mantelovereenkomst
Reaal heeft per 1 januari 2019 een mantelovereenkomst gesloten met ZZP Nederland, de grootste onafhankelijke ondernemersorganisatie voor zelfstandigen zonder personeel in Nederland. De mantelovereenkomst biedt zzp’ers de mogelijkheid om zich tegen een extra scherpe premie te verzekeren tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Uiteraard kan men ook zonder extra kosten gebruik maken van de preventieservice Reaal Lijfwacht.
Lees verder
Mediterranean Shipping Company (MSC) betaalt volledige kosten opruiming
MSC Mediterranean Shipping Company heeft de autoriteiten in Nederland en Duitsland geïnformeerd dat het bedrijf de volledige kosten voor het opruimen van de verloren 270 containers op het schip MSC Zoë van 2 januari gaat betalen.
Lees verder
Per 1 januari drie nieuwe medewerkers bij Lengkeek
Per 1 januari zijn er drie medewerkers begonnen bij Lengkeek. Joury Krijtberg is begonnen als teamleider uClaim, Kees van Laar als schade-expert in Zwolle en Dammes Bergman als opstal-expert in Amsterdam.
Lees verder
Paul Nieland nieuwe directeur VSZ Assuradeuren
Paul Nieland (49) wordt - onder voorbehoud van goedkeuring door de externe toezichthouders – de nieuwe algemeen directeur van VSZ Assuradeuren, aanbieder van verzekeringsoplossingen binnen de sociale zekerheid. Hij volgt Jos Berkemeijer op die de functie de afgelopen twee jaar interim met succes heeft vervuld. Nieland was tot voor kort directeur bij FlexCom4.
Lees verder
Op 1 januari was het vijftig jaar geleden dat de BTW werd ingevoerd
Op 1 januari 2019 was het vijftig jaar geleden dat de btw in Nederland werd ingevoerd. In deze periode steeg de opbrengst van 2,6 miljard euro tot ongeveer 53 miljard euro per jaar. Na de loon- en inkomstenheffing is de btw de belangrijkste inkomstenbron voor de overheid. Dat meldt het CBS op basis van cijfers over de btw vanaf 1969.
Lees verder
EXPERT PERSONENSCHADE
GRM-Expertises is een dynamisch expertisebureau dat werkt in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, makelaars en multinationals.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716