Nieuwsoverzicht week 28
Wij wensen u een fijne zomer!
Het zomerreces is inmiddels in volle gang en wij wensen iedereen een hele fijne vakantie. Een tijd om te ontspannen, nieuwe energie op te doen en quality time door te brengen met vrienden en familie. Wij gaan er volgende week ook twee weken tussenuit om te genieten van een vakantie.
Lees verder
In de zomer bijscholen?
De (vaak rustiger) zomermaanden bieden een uitstekend moment om uw kennis en vaardigheden gericht te vergroten. Kies voor de On Demand Colleges Letselschade van Kerckebosch. Korte, inspirerende, online colleges (ca. 2 uur), gegeven door gerenommeerde experts uit uw vakgebied. U leert op een moment dat u past. Lees meer.
Lees verder
Bijna 40% Nederlanders vreest diefstal op vakantie
Uit recent onderzoek van Overstappen.nl blijkt dat Nederlanders zich vooral zorgen maken over de diefstal van waardevolle spullen tijdens reizen naar het buitenland. 39,6% van de respondenten vreest dat hun telefoon of portemonnee gestolen wordt, terwijl slechts 7,4% zich zorgen maakt over rijden in een ander land. Tevens is 38,9% bang om ziek te worden tijdens hun verblijf. Andere zorgen zijn pech onderweg (26,7%) en verlies van bagage (24,6%).
Lees verder
Pieter Feenstra nieuwe CFRO de Vereende
Vanaf 9 september 2024 start Pieter Feenstra (38 jaar) als CFRO bij de Vereende. Hij werkt nu als Directeur Performance Management bij Achmea.
Lees verder
RISK lanceert met MoneySure verzekering voor ZZP'ers
Insurtech provider RISK heeft met een aantal partners een nieuw verzekeringsconcept ontwikkeld voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een tijdelijk vangnet op het moment dat ze niet kunnen werken vanwege ziekte, ongeval of ziekenhuisopnames. Dit betaalbare product biedt een oplossing voor het probleem van veel ZZP’ers.
Lees verder
Zego introduceert nieuwe samenwerking met DriverLinQ voor schadevrij rijden
Zego, insurtech gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor wagenparken, kondigt met enthousiasme een strategische samenwerking aan met DriverLinQ. Dankzij deze samenwerking kunnen Zego-klanten nu kiezen voor een optionele module waarbij klanten actief worden geholpen met schadepreventie. Niet als eenmalige actie, maar als continu proces.
Lees verder
Elbert de Koning treedt toe tot Van Ameyde Waarderingen als Senior Taxateur
Van Ameyde Waarderingen verwelkomt Elbert de Koning als Senior Taxateur in het Plant & Machinery team. De Koning, een deskundig taxateur met meer dan 21 jaar ervaring in het veld, zal zijn brede kennis en expertise inzetten om de groei en ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen.
Lees verder
Foute schoonheidsbehandeling: schadevergoeding voor littekens
Derdegraads brandwonden in haar gezicht na een schoonheidsbehandeling die haar eigenlijk nog mooier had moeten maken: de nu 30-jarige Linde uit Tilburg wist vorig jaar niet wat ze in de spiegel zag toen ze thuiskwam. Anderhalf jaar later is ze ook na plastische chirurgie nog steeds niet weer de oude.
Lees verder
Klimaat en geopolitiek bedreiging voor essentiële infrastructuur
Klimaat en oorlog bedreigen wereldwijd en in toenemende mate de essentiële infrastructuur voor energie, water, en transport. Kredietverzekeraar Allianz Trade waarschuwt voor ontwrichting die steeds ernstigere vormen aanneemt. Beter dan miljarden slurpende herstelwerkzaamheden zijn preventieve groene maatregelen, stelt het rapport ‘ Securing critical infrastructure’.
Lees verder
Lees het SCHADE magazine nu online – Perfect voor de Vakantie!
Het SCHADE magazine staat vanaf vandaag ook online, perfect getimed voor de vakantieperiode. In dit nummer wordt uitgebreid aandacht besteed aan niches in de branche en meer interessante artikelen, zodat je ook tijdens je vakantie op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716