Nieuwsoverzicht week 27
RiFD Top 100 is flink opgeschud
Henri Veldsink is de meest invloedrijke persoon in de sector financiële dienstverlening. Hij neemt het stokje over van Leonique van Houwelingen. De wisseling aan de top staat symbool voor de lijst van 2024. In de nieuwe RiFD Top 100 is één op de vijf namen nieuw.
Lees verder
SMABTP Group verwerft 100% belang in DUPI Group
SMABTP Group heeft met ingang van 28 juni 2024 het volledige eigendom verworven van DUPI Group B.V.. De aandelen die voorheen in handen waren van directeuren en aandeelhouders Stijn Bakkeren (CEO) en Anton Cornel (CCO) zijn overgedragen aan SMABTP. Zowel Bakkeren als Cornel zullen op 30 september 2024 terugtreden uit hun functie en daarmee de weg vrijmaken voor nieuw leiderschap.
Lees verder
De Vereende roept ouders op: Geen fatbike voor uw kinderen!
Bij veel ongelukken met of door een fatbike zijn kinderen betrokken. Af en toe ook ernstige ongelukken met hersenletsel. Dat maakt duidelijk dat de opkomst van e-bikes zoals de fatbike niet zonder gevaren is. Carola Wijkamp-Hermsen, directievoorzitter bij de Vereende gaat in op de rol van de Vereende: "De Vereende heeft slachtofferbescherming hoog in het vaandel staan; en daarom doe ik een oproep om met uw klanten te bespreken:
Lees verder
Middelgrote kantoren boeken vooruitgang in actief klantbeheer
Middelgrote kantoren hebben afgelopen jaar aanzienlijke vooruitgang geboekt in hun volwassenheidsniveau als het gaat om actief klantbeheer. Dat concludeert de Stichting Actief Klantbeheer na afronding van haar jaarlijkse onderzoek. Het 2024-onderzoek laat ook zien dat kleine kantoren op dit aspect van hun dienstverlening juist terrein inleveren.
Lees verder
Nh1816 schiet door grens 600.000 verzekerden
Nh1816 Verzekeringen, bereikt met 600.000 verzekerden een nieuwe mijlpaal. Nadat zij vorig jaar de premiegrens van 500 miljoen doorbrak, wordt nu een magische grens van 600.000 verzekerden overstegen. Een historisch moment dat feestelijk gevierd is.
Lees verder
Boudewijn Berkhout nieuwe manager Marine & Engineering bij Allianz
Boudewijn Berkhout is bij Allianz in Nederland begonnen als manager Marine & Engineering. In zijn nieuwe rol wordt Boudewijn verantwoordelijk voor de aansturing van het Marine & Engineering-team beurs en provinciaal. Boudewijn beschikt na zijn jarenlange ervaring in de maritieme verzekeringsbranche over een uitgebreid netwerk, zowel nationaal als internationaal en zowel binnen het speelveld van de makelaar als van de verzekeraar.
Lees verder
ANVA is de eerste sponsor van Financially Fit Kids Foundation
ANVA, FinTech leverancier en marktleider in de verzekeringsbranche, is de trotse eerste sponsor van de Financially Fit Kids Foundation. Binnen de missie 'Iedereen financieel fit' is ANVA vastbesloten bij te dragen aan een maatschappij waar financiële fitheid voor iedereen toegankelijk is.
Lees verder
Slechts helft Nederlanders op de hoogte van verkeersregels in buitenland
De start van de vakantieperiode in regio zuid deze week betekent dat veel Nederlanders weer de weg op gaan naar hun favoriete vakantiebestemming. Het lijkt zo simpel: gewoon de auto in stappen en gaan, maar in het buitenland gelden vaak nét andere regels op de weg. Uit onderzoek* van verzekeraar Allianz Direct blijkt dan ook dat slechts de helft van de Nederlanders goed op de hoogte is van de verschillende verkeersregels in hun vakantieland.
Lees verder
XOLUTIONS heeft expertisebureau Marc Coucke overgenomen
Het Belgische expertisebureau XOLUTIONS BV heeft expertisebureau Marc Coucke uit Antwerpen overgenomen. Expertisebureau Coucke is een gevestigde naam in de regio Antwerpen en zal met het voltallige team het XOLUTIONS BV team verder gaan versterken.
Lees verder
Gevalletje verzekeringsfraude na afbranden koeienstal?
Nadat eind 2019 de koeienstal van verzekeringsnemer was afgebrand heeft hij de verzekeraar van zijn woonhuis om uitkering van de herbouwwaarde verzocht, zodat hij de stal opnieuw zou kunnen bouwen.
Lees verder
Nieuwe uitdaging voor ing. Erik Prins bij HDI Global SE
Na een decennium van toewijding en groei bij Troostwijk | BvT, voorheen Burghgraef van Tiel, heeft ing. Erik Prins de overstap gemaakt naar HDI Global SE waar hij vanaf 1 juli is gestart als Senior Risk Engineer.
Lees verder
Nivre Special - Eén jaar Manifest Duurzaam Schadeherstel
Brancheorganisaties het Verbond van Verzekeraars, Schoonmakend Nederland en het NIVRE hebben in juni 2023 op de Schademiddag het Manifest Duurzaam Schadeherstel ondertekenend. Door ondertekening van het manifest spreken zij de intentie uit dat duurzaam herstel eind 2024 de gangbare praktijk is bij het afhandelen van schade. Waar staan ze nu, één jaar na dato?
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716