Nieuwsbrief week 27
Cindy Veerman en René de Feijter nemen het NLOI over
Cindy Veerman BSc en René de Feijter BBe hebben alle aandelen overgenomen van het Nederlands Onderzoeks Instituut (het NLOI). Zij nemen samen de leiding over van Jaap Terhenne die als adviseur en ambassadeur aan het NLOI verbonden blijft. De twee kersverse directeuren zullen naast hun directiefunctie ook als onderzoeker blijven werken.
Lees verder
Uitbreiding afdeling Transport expertisebureau Arntz | van Helden
Bart Hoogstad (53) trad drie jaar geleden in dienst bij Arntz | van Helden bv om als Senior Surveyor de portefeuille voor logistieke aansprakelijkheid en Transport/Goederen op te bouwen. Met het groeien van de afdeling Transport is hij per 1 april 2024 gepromoveerd tot divisiedirecteur Transport & Logistiek, bestaat zijn team uit meerdere professionals en is het nog steeds groeiende.
Lees verder
Ingrid Visscher nieuw collegelid bij CDFD
De minister van Financiën heeft Ingrid Visscher benoemd als collegelid bij het CDFD tot 1 juli 2029, ze vervangt Fred de Jong die aftreedt vanwege het verlopen van zijn benoemingstermijn.
Lees verder
Tour de Branche voor starters en zij-instromers in de verzekeringssector
De Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars ontwikkelt opleidingen, trainingen en kennissessies voor leden en andere geïnteresseerden in de keten van verzekeraars. Wil jij groeien in je werk bekijk dan hier het aanbod in het najaar.
Lees verder
Perfect Day zelfstandig verder
Cybersecuritydienst Perfect Day van Nationale-Nederlanden wordt per 1 juli verzelfstandigd. De startup is in 2019 opgericht om het midden- en kleinbedrijf succesvol te helpen met en het verbeteren van hun cyberveiligheid.
Lees verder
Jeroen Stahlberg treedt toe als partner bij Equitem Insurance Consultancy
Jeroen Stahlberg is toegetreden als partner tot Equitem Insurance Consultancy. Jeroen was al sinds 1 april 2022 werkzaam voor Equitem als business partner. Voor zijn overstap naar Equitem was Jeroen werkzaam bij Solera als Business Development Manager. Daarvoor maakte hij onder meer deel uit van de directie van VolmachtBeheer.
Lees verder
Erwin Zimmerman start Zimmerman Letselschade
In 1995 begon Erwin Zimmerman als personenschadebehandelaar. Na 23 jaar aan de verzekeraarskant te hebben gewerkt, heeft hij in januari 2018 besloten de overstap te maken naar de functie belangenbehartiger. Met Zimmerman Letselschade zet hij de volgende stap in zijn carrière en staat hij zijn cliënten bij in de gevolgen van het opgelopen letsel.
Lees verder
SOCRadar meldt toename van ransomware-aanvallen op Nederlandse entiteiten
SOCRadar, een van de snelst groeiende cyberbeveiligingsbedrijven ter wereld, belicht kritieke kwetsbaarheden die gericht zijn op Nederlandse organisaties, met een aanzienlijke focus op de bancaire sector, te midden van een toename in ransomware-aanvallen, phishing-dreigingen en DDoS-incidenten.
Lees verder
Karine Paul Head Client and Broker Distribution voor Europa bij LSM
Liberty Specialty Markets (LSM), een divisie van de Liberty Mutual Group, benoemt Karine Paul tot nieuwe Head of Client and Broker Distribution voor continentaal Europa.
Lees verder
Jubileumactie van De Goudse: gratis radiozendtijd voor mkb-bedrijven
Ondernemersverzekeraar De Goudse viert dit jaar haar 100e verjaardag. Het familiebedrijf uit Gouda doet dat onder meer samen met haar zakelijke doelgroep en trakteert een zestiental ondernemers op gratis radiozendtijd. “Het mkb is cruciaal voor onze economie en dat mag wel wat meer aandacht krijgen’, vindt directeur Geert Bouwmeester. De radiocommercials zijn vanaf vandaag te horen op zes grote zenders.
Lees verder
Lucien Mounier benoemd tot Head of Europe, Cyber Risks bij Beazley
Beazley, een gespecialiseerde verzekeraar, heeft per 1 juli Lucien Mounier benoemd tot Head of Europe Cyber Risks. Mounier, was zes jaar lang hoofd Azië-Pacific (APAC) van Beazley. Mounier is werkzaam in Barcelona en wordt verantwoordelijk voor het opzetten en overzien van de cyberportefeuille en het team van Beazley in heel Europa.
Lees verder
Jos Baeten benoemd tot voorzitter van het Verbond van Verzekeraars
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vorige week is Jos Baeten, CEO van ASR Nederland N.V., benoemd tot voorzitter van het Verbond van Verzekeraars. Hij volgt hiermee Tjeerd Bosklopper van Nationale-Nederlanden op, die de functie sinds juni 2021 bekleedde. Baeten zal de voorzittersrol voor een periode van twee jaar vervullen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716