Nieuwsoverzicht week 26
SCHADE golfdag haalt 10.000 euro op voor de Brandwonden Stichting
De SCHADE golfdag op donderdag 20 juni was een groot succes. Met 100 enthousiaste deelnemers bleek het niet alleen een uitstekende netwerkdag, maar werd er ook het streefbedrag van 10.000 euro ingezameld.
Lees verder
De Bureaus viert 12,5-jarig jubileum
Vandaag, 28 juni, viert de Bureaus haar 12,5-jarig bestaan. Vanaf haar oprichtingsdatum in 2011 is de Bureaus actief als multidisciplinaire dienstverlener voor letselschadeprofessionals. Het dienstenpakket werd in de loop der jaren steeds verder uitgebreid en omvat vandaag de dag medisch advies, medisch hersteladvies, rekenkundige expertise, arbeidsdeskundig advies, herstelcoaching en jeugdprofessionaliteit.
Lees verder
Feestelijke openingsreceptie VGA Verzekeringen
Op donderdag 27 juni vond de opening plaats van het nieuwe pand van VGA Verzekeringen. Na 16 jaar gehuisvest te zijn geweest aan de Oudezijds Voorburgwal is het verzekeringsbedrijf van de gemeente Amsterdam verhuisd naar de Parnassusweg 805 in Amsterdam.
Lees verder
SOS Services behaalt PSO-certificering op trede 2
SOS International en BPO-tak SOS Services hebben met trots de PSO-certificering behaald, direct op trede 2. Deze prestatie bevestigt de toewijding van het bedrijf aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en inclusiviteit, kernwaarden die centraal staan in haar missie om waardevolle diensten te leveren aan de zorg- en overheidssector.
Lees verder
Geslaagde zomerbarbecue McLarens Nederland
Afgelopen woensdag vond de 10e editie van de jaarlijkse zomerbarbecue van McLarens Nederland plaats. Ruim 200 gasten waren naar een zonovergoten Buitenplaats Kameryck afgereisd voor een gezellig en informeel samenzijn.
Lees verder
DORA-update: Beheer, Classificatie en Rapportage van ICT-gerelateerde Incid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) presenteert de vierde update over de Digital Operational Resilience Act (DORA). Deze update richt zich op ICT-gerelateerde incidenten en legt uit hoe deze effectief gedetecteerd, afgehandeld en gerapporteerd kunnen worden om de impact te minimaliseren. Sinds januari 2023 is DORA van kracht, met als doel financiële instellingen beter te wapenen tegen IT-risico’s en cyberdreigingen.
Lees verder
TOP expertise en DPD Survey Group organiseren kennis- en netwerkevent
Na het succes van het vorige kennis- en netwerk event in Rotterdam organiseren TOP expertise en DPD Survey Group een nieuw event op 10 oktober in de regio Breda.
Lees verder
Inschrijving 22ste PPS Congres geopend!
Het PPS Congres 2024 komt eraan! Op 27 september vindt de 22ste editie plaats in theater en congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Dit jaar is het thema: Balans in Belangen - Hoe te handelen in het belang van de benadeelden. Ook dit jaar weer een divers en interessant programma waarin de belangen vanuit verschillende perspectieven belicht. Lees meer
Lees verder
FERMA publiceert Beleidsmanifest
FERMA publiceert Beleidsmanifest waarin EU-leiders worden aangespoord om Europa "risicobereid te maken voor een betere toekomst." Het manifest 2024-2029 roept de EU op om de complexiteit van de regelgeving, het gebrek aan verzekeringen voor de overgang naar net nul, de zich ontwikkelende uitdagingen op het gebied van cyberveiligheid en de mate van crisisparaatheid aan te pakken.
Lees verder
a.s.r. presenteert groeistrategie en ambitieuze doelen voor 2024-2026
Vandaag presenteert ASR Nederland N.V. (“a.s.r.”) de strategie en doelstellingen voor 2024-2026 tijdens een Capital Markets Day (CMD) voor institutionele beleggers en analisten. De succesvolle overname van Aegon Nederland is een mijlpaal in de ambitie van a.s.r. om een leidende verzekeraar in Nederland te worden. De nieuwe strategie bouwt voort op het sterke track record van a.s.r. en geeft het vertrouwen weer dat het bestuur heeft in het benutten van de kansen in de markt.
Lees verder
Paul Geraeds nieuwe voorzitter Stichting toetsing verzekeraars
Paul Geraeds (59) is benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting toetsing verzekeraars (Stv). Geraeds volgt Elly Blanksma op, die sinds 1 maart 2015 voorzitter was van het bestuur en vanaf oktober 2022 van de Raad van Toezicht.
Lees verder
Nieuw model warmtestralingscontouren van elektrische voertuigbranden
Het Nederlandse Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) heeft een rekenmodel opgesteld waarmee de maximale warmtestraling van (elektrische) voertuigbranden kan worden berekend. In de maximale warmtestraling, tijdens de piek van de brand, is zowel de bijdrage van het batterijpakket als die van het voertuig opgenomen.
Lees verder
McLarens Personenschade versterkt team met komst van Edith van de Kuilen
Het secretariaat Personenschade van McLarens heeft een waardevolle versterking gekregen met de komst van Edith van de Kuilen. Haar uitgebreide en gevarieerde achtergrond als management ondersteuner, administratief medewerker en doktersassistente maakt haar de perfecte aanvulling voor de vakgroep Personenschade, die al enige tijd op volle toeren draait.
Lees verder
Meer letselschades en hogere schadebetaling bij Waarborgfonds
In het op donderdag 27 juni gepubliceerde jaarverslag van het Waarborgfonds Motorverkeer blijkt het aantal ingediende claims in 2023 te zijn gestegen met 2,8%. Vooral het aantal letselschades steeg fors (12,2%). Het betaalde schadebedrag is met 16,3% gestegen (2023: € 79,3 miljoen – 2022: € 68,1 miljoen).
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716