Nieuwsbrief week 26
ToekomstNu benoemd tot eerste eerste Green Partner van RISK Bosbeheer
RISK kondigt ToekomstNu aan als eerste Green Partner. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de missie om CO2-compensatie en duurzaam bosbeheer te bevorderen.
Lees verder
Inschrijving 22ste PPS Congres geopend!
Het PPS Congres 2024 komt eraan! Op 27 september vindt de 22ste editie plaats in theater en congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Dit jaar is het thema: Balans in Belangen - Hoe te handelen in het belang van de benadeelden. Ook dit jaar weer een divers en interessant programma waarin de belangen vanuit verschillende perspectieven belicht. Lees meer
Lees verder
NL-Alert in 2023 het vaakst ingezet bij brand
Het Nederlandse Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) verzamelt jaarlijks in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid data over de inzet van NL-Alert. In 2023 is NL-Alert ingezet bij 72 incidenten.
Lees verder
Nivre verwelkomt 12 nieuw ingeschrevenen
Het aantal professionals dat zich inschrijft in het NIVRE-Register blijft licht toenemen, volgens recente gegevens gepubliceerd in de NIVRE-Nieuwsbrief van 20 juni. In juni zijn er 12 nieuwe inschrijvingen en ook deze keer de meeste in de branche Personenschade. Slechts 4 leden zijn uitgeschreven.
Lees verder
Tim Schoonbergen vertrekt bij Nedasco
CEO Tim Schoonbergen (57) vertrekt per 1 juli bij serviceprovider Nedasco. Hij heeft na 13 jaar dienstverband besloten zijn carrière buiten a.s.r. voort te zetten. COO Aris Ruitenbeek neemt zijn taken waar.
Lees verder
AkzoNobel introduceert nieuwe UV Putty
De nieuwe UV Putty van AkzoNobel is de nieuwste toevoeging aan het UV-productassortiment voor autoschadeherstelbedrijven. Verkrijgbaar in twee texturen: fijn en grof. Dankzij de snelle drogingstijd kunnen schadeherstelbedrijven snel en efficiënt reparaties uitvoeren – om zelfs de kleinste gaatjes, krassen of deukjes en steenslag in minder dan twee minuten te vullen.
Lees verder
Finalisten VNAB Young Talent Award
Mijke Grift (Zurich), Willemijn Kallenberg (Aon) en Elmar Visser (VLC & Partners) naar de finale van de VNAB Young Talent Award. Zij gaan hard aan de slag met de voorbereiding. Tijdens de finale op 12 september gaan de finalisten een pitch houden over hun toekomstvisie op de branche. Heb jij de VNAB Young Talent Award uitreiking al in je agenda staan?
Lees verder
AddSecure lanceert DVS dat de veiligheid van zware voertuigen verbetert
Met de nieuwe RoadView DVS-camera (Direct Vision System) van AddSecure worden dode hoeken geëlimineerd, waardoor de rijveiligheid wordt verhoogd.
Lees verder
SOS Services behaalt PSO-certificering op trede 2
SOS International en BPO-tak SOS Services hebben met trots de PSO-certificering behaald, direct op trede 2. Deze prestatie bevestigt de toewijding van het bedrijf aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en inclusiviteit, kernwaarden die centraal staan in haar missie om waardevolle diensten te leveren aan de zorg- en overheidssector.
Lees verder
Nieuw model warmtestralingscontouren van elektrische voertuigbranden
Het Nederlandse Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) heeft een rekenmodel opgesteld waarmee de maximale warmtestraling van (elektrische) voertuigbranden kan worden berekend. In de maximale warmtestraling, tijdens de piek van de brand, is zowel de bijdrage van het batterijpakket als die van het voertuig opgenomen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716