Nieuwsoverzicht week 22
Kom ook naar het 115-jarig bestaan van Adfiz
Op 13 juni viert Adfiz samen met leden en branchegenoten haar 115-jarig bestaan tijdens het “Lang zullen we leven” lustrumevent in theater Flint in Amersfoort. In de middag is er eerst een sessie tussen Adfiz Jong Management en het bestuur en de Algemene Ledenvergadering. Daarna is er een feestelijk programma voor de hele markt, met als keynote spreker Berthold Gunster.
Lees verder
De Vereende verhuist naar pand van Verbond van Verzekeraars
Vandaag verhuist de Vereende naar de Bordewijklaan 2 in Den Haag. Naar het gebouw van het Verbond van Verzekeraars. Met deze verhuizing zet de Vereende de volgende stap in haar ambitie.
Lees verder
Nog 7 letselschadecursussen in juni. Welke volgt u?
Zorg dat u goed bent voorbereidt in lopende en nieuwe (letsel)schadezaken en volg dit voorjaar nog een cursus bij Studiecentrum Kerckebosch. U leert van goed beoordeelde en ervaren docenten zoals prof. mr. dr. Arvin Kolder en mr. Mariken Peters. Accreditatie NIVRE PE- en/of NOvA PO-punten. Bekijk aanbod juni.
Lees verder
Vlaamse bende ontmaskerd: Zonnepanelenroof ter waarde van 1,2 miljoen Euro
In een opmerkelijke operatie heeft de politie van de Vlaamse provincie Limburg vier verdachten gearresteerd die betrokken waren bij de diefstal van zonnepanelen ter waarde van bijna 1,2 miljoen euro in Nederland. De arrestaties, die al begin mei plaatsvonden maar nu pas zijn bekendgemaakt door de Federale Gerechtelijke Politie Limburg, onthullen een grootschalige criminele activiteit waarbij de gestolen panelen illegaal in Vlaanderen werden verhandeld.
Lees verder
Schadeherstel na noodweer
De maand mei was een uitzonderlijk natte maand. Er viel bovendien lokaal flink wat regen wat tot forse overlast gezorgd heeft. In een interview met het Verbond vertelt schade-expert Marc van Nieuwenhoven (Lengkeek) hoe schadeherstel na noodweer in zijn werk gaat.
Lees verder
AkzoNobel heeft de PaintPerformAir (PPA) gelanceerd
AkzoNobel heeft de PaintPerformAir (PPA) gelanceerd. PaintPerformAir helpt schadeherstelbedrijven ‘over te stappen’ naarconsistentere, duurzamere prestaties in de spuitcabine.
Lees verder
Allianz Partners lanceert allyz Cyber Care
Allianz Partners kondigt vandaag de lancering aan van allyz Cyber Care. Deze digitale oplossing is erop gericht gebruikers te beschermen tegen cyberbedreigingen en vult fysiek welzijn aan met digitale beveiliging en bescherming.
Lees verder
Summer Event van Vereniging voor Verzekeringswetenschap
Op 6 juni organiseert de Vereniging voor Verzekeringswetenschap een Summer Event bij Nationale-Nederlanden in Den Haag. Het onderwerp van de bijeenkomst is Mediation in schadezaken, wat de verzekeraar en belangenbehartiger niet kent...
Lees verder
Levenscyclusuitstoot van wegmobiliteit
In de sector van de wegmobiliteit zijn er verschillende manieren om te decarboniseren: batterij-elektrische voertuigen (BEV's), brandstofcel-elektrische voertuigen (FCEV's) met waterstof, en voertuigen met verbrandingsmotoren die brandstoffen verbranden. Elke optie heeft zijn eigen levenscyclusuitstoot. Dit rapport van ABN AMRO richt zich op de levenscyclusemissies van deze verschillende opties.
Lees verder
Innovatieve samenwerking brengt gestolen voertuigen snel terug
De strategische samenwerking tussen Clifford en Investigation & Recovery Service heeft recent een aantal successen geboekt op het gebied van het terugvinden van voertuigen. In een korte tijdsperiode werden drie gestolen Range Rovers opgespoord en teruggevonden, een prestatie die vooral te danken is aan de geavanceerde technologieën van Secret Service Europe.
Lees verder
Anita Buwalda naar Ard Korevaar Personenschade
Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met letselschade-expert Anita Buwalda. Zij heeft met ingang van 1 mei 2024 haar kantoor geopend in Maassluis.
Lees verder
Inbraak Top 5 voorjaar 2024: van tuinkabouter tot (elektrische) fiets
Nu de zon zich wat vaker laat zien en de temperaturen langzaam beginnen te stijgen, is het tijd om de deuren en ramen open te gooien en te genieten van de buitenlucht. Met mooi weer lijkt het voor veel Nederlanders alsof hun zorgen afnemen, waaronder ook hun zorgen over inbraak, blijkt uit onderzoek van verzekeraar Allianz Direct*. Bijna 1 op de 5 Nederlanders (18%) is in het voorjaar namelijk minder bewust bezig met het voorkomen van inbraak.
Lees verder
Axalta gaat partnerschap aan met Solera
Axalta, een wereldwijd coatingsbedrijf, heeft een partnerschap aangekondigd met Solera, een wereldleider in Vehicle Lifecycle Management. Via dit partnerschap zullen de conventionele en Fast Cure Low Energy (FCLE) schadeherstel laksystemen van Axalta worden geïntegreerd in het Sustainable Estimatics-platform van Solera.
Lees verder
SCHADE golfdag; een laatste kans om nog in te schrijven
Op donderdag 20 juni is de SCHADE golfdag, niet alleen met een Brabants tintje, maar ook voor waardevolle steun aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Het is een top netwerkdagen en tevens het ondersteunen van een goed doel dat levens verandert. Er is nog een laatste flight beschikbaar. Wil je erbij zijn en ben je geen golfer, dan kun je nog inschrijven voor de golfclinic.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716