Nieuwsoverzicht week 20
Mr. Peter Drion neemt Hudig-Langeveldt Prijs 2024 in ontvangst
Op donderdag 16 mei reikte prof. mr. Mop van Tiggele-van der Velde de elfde editie van de Hudig-Langeveldt Prijs 2024 uit aan mr. Peter Drion (1947). De heer Drion ontving de prijs voor zijn bijdrage aan de ontwikkelingen in de verzekeringsbranche.
Lees verder
ASP-congres op 7 juni
Op 7 juni aanstaande vindt in Driebergen-Zeist het congres van ASP Advocaten plaats met het veelzeggende onderwerp ‘Het gezin: kind van de rekening?’.
Lees verder
Hoe oefent u met overtuigingskracht invloed uit?
U geeft uw advies. Hoe oefent u met overtuigingskracht invloed uit? Met welke tactische instrumenten zorgt u ervoor dat er betere beslissingen worden genomen? Veel professionals lopen hierbij tegen problemen aan. Deze exclusieve training op 20 juni onder leiding van Guus Essers geeft u handvatten die u meteen in de praktijk kunt gebruiken. Bekijk deze unieke cursus.
Lees verder
Mentaal Letsel trekt letselschadepsycholoog Marlijn van Reijswoud aan
Mentaal Letsel heeft een nieuwe letselschadepsycholoog aangetrokken: Marlijn van Reijswoud. Met bijna 20 jaar ervaring als psycholoog in de specialistische GGZ brengt zij ruime ervaring en kennis mee.
Lees verder
Verdiep jouw kennis over & verbeter jouw vaardigheden in personenschadezake
Beginnende personenschadebehandelaars kunnen bij OSR terecht voor de complete Opleiding branche personenschade. Maar wie specifieke kennis of training nodig heeft kan zich ook inschrijven voor losse modules. Kies de verdiepingscursus of training die aansluit op jouw persoonlijke behoefte. Met ons uitgebreide studieaanbod zit de juiste cursus er vast bij!
Lees verder
Expertisebureau Lindesk breidt team uit
Recent is het team van Lindesk, een expertisebureau dat gespecialiseerd is in personenschade, uitgebreid met twee nieuwe collega's. Helma van 't Hof is gestart als NIVRE-expert Personenschade. Jules Smetsers is begonnen als administratief medewerker.
Lees verder
VJJP Strong Viking Water Editie Amsterdam
Dit jaar heeft de VJJP een nieuwe uitdaging bedacht, namelijk 7 kilometer durende obstacle run water editie. Geen zorgen, je hebt nog genoeg tijd om te trainen want het evenement staat pas ingepland op zaterdag 21 september 2024.
Lees verder
Bekendmaking genomineerden van de VNAB Young Talent Award
De VNAB heeft de genomineerden van de derde VNAB Young Talent Award bekendgemaakt. Deze genomineerden stromen door naar de halve finale die eind juni plaatsvindt.
Lees verder
Ecclesia Risk & Benefits trotse partner van Ecosofie Podcast
Vanuit zijn passie voor duurzaamheid startte Marnix Kluiters in 2018 Ecosofie Podcast. Inmiddels is Marnix een autoriteit op het gebied van duurzaamheid en won hij de BNR Bronzen Dutch Podcast Award 2020 categorie Zakelijk. Ecclesia Risk & Benefits is een partnership aangegaan en gaat samen met Marnix Kluiters videopodcastseries organiseren over duurzaam ondernemen.
Lees verder
McLarens Nederland opent in Zwolle vijfde vestiging
McLarens Nederland heeft een vijfde vestiging geopend en wel in Zwolle. Het kantoor is gevestigd in het markante kantoorgebouw langs de A28: de IJsseltoren. Met de opening van deze locatie naast de vier bestaande kantoren Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven streeft McLarens naar regionale verbondenheid en inzetbaarheid.
Lees verder
Context breidt specialismen uit met Casper Huisjes
Ing. Casper Huisjes (45) start op 1 juni als bouwkundig expert en consultant bij Context. Casper is gespecialiseerd in het behandelen van CAR- en aansprakelijkheidsschades. Hij heeft tevens ervaring op het gebied van beroepsaansprakelijkheid en ontwerpverzekeringen.
Lees verder
Nederlanders vinden 40-urige werkweek achterhaald
De grote schaarste aan arbeidskrachten en de toetreding van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt heeft veel impact op hoe werknemers tegenwoordig naar hun baan kijken. Achmea heeft onderzoek gedaan naar de behoeften en motieven van ruim 1.000 werkende Nederlanders (18 tot 67 jaar) op de arbeidsmarkt.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716