VACATURESPECIAL - juni
VIND DE LEUKSTE JOBMOGELIJKHEDEN
In deze editie van onze Vacature Special presenteren we een selectie van de meest actuele en leukste jobmogelijkheden in diverse sectoren in de schade branche. Scroll snel verder en ontdek welke kansen er voor jou klaarliggen. Wie weet start jij binnenkort wel met jouw droombaan!
VACATURE AMS: LETSELSCHADE EXPERT
LeasePlanners werken mee aan de toekomst van mobiliteit. Door steeds voorop te lopen als het gaat om veiligheid, klimaat, energietransitie en sociale integratie. Maar ook op persoonlijk niveau staat een LeasePlanner klaar voor z’n klanten. Zeker bij een zwaar ongeval. Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte Letselschade Expert. Wil je ook LeasePlanner worden? In ons schadeteam AMS is een plek voor je vrij.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: SCHADE-EXPERT WERKMATERIEEL
Arntz | van Helden B.V. is een onafhankelijk expertisebureau met het hoofdkantoor in Rotterdam en met vestigingen in Amsterdam, Nieuwleusen, Valencia (Spanje) en Zuid-Frankrijk. Wij zijn de ogen en oren van verzekeraars en overheidsinstanties, waarbij we betrokken zijn bij opvallende schadegevallen die vaak wereldwijd aandacht krijgen. Geen enkele zaak is hetzelfde; of het nu gaat om een voorraadverschil in een loods, een gekantelde vrachtwagen, een omgevallen kraan of een gezonken schip.
Lees verder
VACATURE WIJS LETSELSCHADE: LETSELSCHADEJURIST M/V
Wijs bestaat uit een team van bevlogen mensen die alles geven voor hun cliënten. Warm, loepzuiver en bevlogen, daar staat Wijs voor. Ook de komende jaren blijft Wijs haar vleugels uitslaan. Met steeds meer cliënten in de omgeving Rotterdam is Wijs op zoek naar een letselschadejurist die precies weet wat een cliënt nodig heeft.
Lees verder
VACATURE TOP EXPERTISE: OPERATIONEEL MANAGER/SCHADE-EXPERT
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet 'complexe' schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: PERSONENSCHADE-EXPERT
McLarens is al meer dan 30 jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij McLarens aan het juiste adres. Want bij ons gaan mensen boven processen. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde en chemie maar ook agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit onze kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen we ook.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: (JUNIOR) CONTROLLER - PARTTIME
McLarens is een toonaangevend schade-expertisebureau dat wereldwijd opereert vanuit meer dan 200 kantoren verspreid over 40 landen. In Nederland werken onze experts vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE HLPC: EIGEN DESKUNDIGE/CONTRA EXPERT
Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van ons groeiende bedrijf? Dan ben jij degene die we zoeken! HLPC Expertise is op zoek naar een enthousiast en gepassioneerd persoon voor de rol van Eigen Deskundige/Contra Expert.
Lees verder
VACATURE A.S.R.: KLANTMANAGER ZAKELIJKE AANSPRAKELIJKHEID
Heb jij zin in een leuke baan waarin je alles leert over aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven? Start als junior of medior Klantmanager Zakelijke Aansprakelijkheid! Als Klantmanager Zakelijke Aansprakelijkheid help je zakelijke klanten van a.s.r. die vragen hebben over hun aansprakelijkheidsverzekering. Je staat deze klanten professioneel te woord, maakt offertes en voert wijzigingen door in het administratiesysteem.
Lees verder
VACATURE A.S.R.: SCHADEBEHANDLAAR AANSPRAKELIJKHEID PARTICULIER
Ben je op zoek naar een verantwoordelijke en afwisselende baan waarin je het verschil kan maken voor klanten door hen te helpen als ze onterecht aansprakelijk worden gesteld? Solliciteer dan nu op deze vacature van Schadebehandelaar bij Aegon Nederland, onderdeel van a.s.r.!
Lees verder
VACATURE A.S.R.: SCHADEBEHANDELAAR VERVOER
Ben je op zoek naar een verantwoordelijke positie met veel ruimte om ook aan de slag te gaan met procesverbetering? Solliciteer dan nu op deze vacature van Schadebehandelaar bij Aegon Nederland, onderdeel van a.s.r.!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716