Nieuwsbrief week 19
Dit is jouw kans om nog deel te nemen aan de SCHADE golfdag
De SCHADE golfdag op donderdag 20 juni, biedt niet alleen een geweldige gelegenheid om te golfen tijdens een top netwerkdag, maar ook om een goed doel te steunen dat levens verandert. Er is nog ruimte voor een individuele deelnemer of nog een laatste flight om aan te sluiten. Meld je vandaag nog aan en sluit je aan bij ons voor een dag vol golf, plezier en betekenisvolle steun.
Lees verder
VJPP-lezing ‘Werkgeversaansprakelijk'
Een PRIMEUR: de VJPP en de VJAA (de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten) hebben de handen ineengeslagen. Op 16 mei 2024 organiseren deze twee prachtige verenigingen samen een lezing over werkgeversaansprakelijkheid. Immers juist daar komen het arbeidsrecht en het aansprakelijkheidsrecht samen. Schrijf je nu in en doe nieuwe kennis en nieuwe kennissen op!
Lees verder
Erik Lindeman Head of Management Liability Insurance Lines voor RSA
RSA Luxembourg S.A. heeft Erik Lindeman per vandaag benoemt tot Head of Management Liability Insurance Lines voor Europa, naast zijn bestaande verantwoordelijkheden. Hij rapporteert aan Lynn O'Leary, Chief Executive Officer Europe, en is gevestigd in Rotterdam.
Lees verder
Aanrijdingen en ontsporing Voorschoten
Op dinsdag 4 april 2023 om circa 3.25 uur reed een goederentrein een kraan op lorries (KROL) aan. Deze kraan, die zowel op de weg als op het spoor kan rijden, werd gebruikt bij werkzaamheden aan het spoor. De Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft een onderzoek gestart op basis van wettelijke verplichtingen.
Lees verder
VJJP Strong Viking Water Editie Amsterdam
Dit jaar heeft de VJJP een nieuwe uitdaging bedacht, namelijk 7 kilometer durende obstacle run water editie. Geen zorgen, je hebt nog genoeg tijd om te trainen want het evenement staat pas ingepland op zaterdag 21 september 2024.
Lees verder
Neurotechnologie bevordert inclusie met Allianz Trade en Inclusive Brains
Allianz Trade en Inclusive Brains hebben hun krachten gebundeld om de inclusie van mensen met een handicap te bevorderen door middel van AI en neurotechnologieën.
Lees verder
Rechtbank laat vereiste terhandstelling los voor verzekeringsvoorwaarden
Kennedy Van der Laan gaat in op een casus of het noodzakelijk is dat verzekeringsvoorwaarden zijn ontvangen door de verzekeringnemer.
Lees verder
CCV en CYRA gaan samenwerking aan voor cybersecurity
MKB-ondernemers digitaal weerbaarder maken en ze helpen hun informatiebeveiliging te ontwikkelen en certificeren, tot aan ISO 27001. Met dat doel tekenden Patrick van den Brink van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en Evelien Bras van Stichting CYRA een samenwerkingsconvenant.
Lees verder
Smart Letselschade bestaat 10 jaar
Smart Letselschade startte in 2014 en viert dit jaar dan ook zijn 10-jarig jubileum. Wat begon als een klein team in Leiden, is uitgegroeid tot een gerenommeerde landelijke speler met meer dan 40 specialisten.
Lees verder
ASR en MS Amlin nieuwe Insurance Cycle Tour hoofdsponsors
De organisatie van de Insurance Cycle Tour (ICT) is zeer verheugd dat ASR en MS Amlin aan de meet staan als de twee nieuwe hoofdsponsors voor de komende ICT-edities. De ICT is al sinds 2014 de goede doel netwerk-klassieker, voor en door de Assurantiebranche.
Lees verder
Magisch Marktevenement wordt gehouden in september
Dit jaar geen evenement in juni, maar een evenement in september. Niet buiten, maar binnen. Geen parcours van zware opdrachten, maar… terug naar The Beach in Aalsmeer voor een indoor Beach Volleybal Toernooi!
Lees verder
SCHADE magazine vanaf vandaag online
Het SCHADE magazine staat vanaf vandaag ook online. In dit nummer wordt uitgebreid aandacht besteed aan personenschade Daarnaast kun je meer Interessante artikelen lezen uit de schadebranche.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716