Nieuwsbrief week 18
Middelgrote kantoren onderscheiden zich in krimpende adviesmarkt
Het aantal bedrijven dat in Nederland actief is in financieel advies blijft afnemen. Overnames zijn daar mede de oorzaak van. Maar tegelijkertijd krimpt ook de werkgelegenheid in de adviessector. Van groei is alleen sprake bij middelgrote advieskantoren, met 6 tot 20 werknemers.
Lees verder
Kennis van traumachirurgie: voorsprong in letselschadezaken
In letselschadezaken geeft kennis van de medische discipline u als jurist/schadebehandelaar een waardevolle voorsprong in de afhandeling van de zaak en de belangenbehartiging van uw cliënt. Leer op 6 juni alles over Traumachirurgie, de traumachirurg & de medische expertise. Vorig jaar beoordeeld met een 8,8! Bekijk deze unieke cursus.
Lees verder
Verenigde Regiobannk adviseurs, VRA, kiest nieuwe voorzitter.
Tijdens een Algemene Ledenvergadering is Eliana van der Jagt-Kalverda door de leden van de Verenigde RegioBank Adviseurs gekozen tot voorzitter. Zij volgt in deze functie Jean-Paul Ligthart op, wiens zittingsduur was bereikt.
Lees verder
CFD introduceert het CFD Letselschadeloket
Jaarlijks nemen verzekeraars ca. 75.000 letselschadezaken in behandeling. Daarbovenop komen de niet gemelde zaken, meestal omdat slachtoffers zich niet bewust zijn van de mogelijkheid om letselschade te kunnen claimen. Voor verzekeringskantoren ligt hier een belangrijke signaalfunctie. Met het CFD Letselschadeloket biedt CFD zijn leden een snel toegankelijk meldloket aan, waaraan een landelijk netwerk van top-experts is verbonden.
Lees verder
Ingestorte stal: gedekt evenement of uitgesloten omstandigheid?
Kennedy Van der Laan gaat in op een uitspraak van de Rechtbank Gelderland over een casus met de vraag of de schade is veroorzaakt door gedekte storm of door uitgesloten gebrekkige kapconstructie? Rechtbank past dominant cause leer toe.
Lees verder
Handreiking brandveilig stallen elektrische bussen en vrachtwagens
De transport- en vervoerssector is, net als de hele samenleving, druk bezig met duurzaamheid. Bussen en vrachtwagens moeten worden vergroend en daarvoor worden onder andere elektrische voertuigen in gebruik genomen. Maar dat is pas écht duurzaam als er ook voldoende aandacht is voor de (nieuwe) risico’s op brand die deze transitie met zich meebrengt.
Lees verder
Amboss neemt downstream portefeuille van Oilfield Insurance Agencies over
De in Zürich gevestigde Lloyd's verzekeraar Amboss Underwriting (Amboss) heeft met succes de portefeuille van de Zürichse tak van Oilfield Insurances Agencies overgenomen.
Lees verder
Insurtech MGA Loadsure brengt holistische vrachtbescherming naar Europa
Loadsure, een wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in verzekeringen en technologie, komt naar Europa. Zij bieden nauwkeurig geprijsde transportverzekeringen en inzichtelijke producten met behulp van geavanceerde data, AI en automatisering.
Lees verder
Regeling voor particulieren in financiële nood door wateroverlast in 2021
Particulieren die in financiële nood zitten door de wateroverlast in Limburg en delen van Noord-Brabant in juli 2021 kunnen een financiële vergoeding krijgen. Dat heeft de ministerraad op voorstel van minister Yeÿilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid besloten.
Lees verder
Deze week valt het SCHADE magazine op de deurmat
Het SCHADE magazine verschijnt deze week. In dit nummer wordt uitgebreid aandacht besteed aan personenschade Daarnaast kun je meer Interessante artikelen lezen uit de schadebranche. Nog geen abonnement? Stuur een aanvraag en ontvang ook nog dit nummer.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716