Nieuwsoverzicht week 17
Faisal Setoe nieuwe Algemeen Directeur HDI Global Nederland
Faisal Setoe is per 1 juni 2024 benoemd als de nieuwe Algemeen Directeur van HDI Global Nederland. Sharon van Herel, de huidige Managing Director, zal het bedrijf verlaten om nieuwe professionele kansen na te streven.
Lees verder
Bijscholen, bijpraten en borrelen. Dat is het Congrestival Letselschade!
De letselschadebranche is altijd in beweging. Tijdens de 2e editie van het Congrestival Letselschade staan we stil bij de nieuwe ontwikkelingen, dilemma's en kansen voor de letselschade. U hoort unieke en inspirerende lezingen, maar hebt ook ruimschoots de tijd om bij te praten met professionals uit de branche. We sluiten de middag feestelijk af met een foodfestival.
Lees verder
Sharon van Herel nieuwe CEO Klaverblad Verzekeringen
Per 1 juni 2024 is Sharon van Herel de nieuwe Algemeen directeur van Klaverblad Verzekeringen. Van Herel maakt de overstap van HDI Global Nederland, grootzakelijke verzekeraar in Rotterdam. Ze was hier zestien jaar werkzaam, waarvan zes als Managing Director. Bij Klaverblad neemt ze het stokje over van Albert Bakker die sinds november jl. de functie vervulde van Algemeen directeur ad interim.
Lees verder
Toezicht op historische zeilvloot nog steeds onvoldoende
Het toezicht op de historische zeilvloot in Nederland, de zogeheten ‘bruine vloot’, is nog steeds onvoldoende. Dat stelt de Onderzoeksraad voor Veiligheid in een onderzoek naar aanleiding van twee ongelukken in 2022 en eerdere aanbevelingen van de Raad uit 2017. Door de gebreken in het toezicht is de vloot de afgelopen jaren niet aantoonbaar veiliger geworden.
Lees verder
Empowerment staat centraal tijdens het ARAG Access to Justice Congres
Sleutelfiguren uit de werelden van de technologie én het internationale recht ontmoetten elkaar tijdens het internationale ARAG Access to Justice Congres. Samen met 250 prominente relaties en business partners uit 16 landen bogen zij zich over de cruciale vraag hoe we voor iedereen in onze maatschappij universele toegang tot het recht kunnen creëren.
Lees verder
Allianz Partners meldt recordresultaat met groei in alle bedrijfssegmenten
Allianz Partners, een wereldleider in verzekerings- en hulpverleningsdiensten, heeft vandaag de resultaten voor het volledige jaar 2023 bekendgemaakt met 9,3 miljard euro aan totale omzet en een bedrijfsresultaat van 301,2 miljoen euro. Dit is de sterkste financiële prestatie in de geschiedenis van Allianz Partners.
Lees verder
Laurens Stiekema beëdigd tot rechter-plaatsvervanger
Op 26 april 2024 is Laurens Stiekema, manager Juridische Zaken en advocaat bij TVM verzekeringen, en bestuurslid bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) door de rechtbank Midden-Nederland (Utrecht) beëdigd tot rechter-plaatsvervanger.
Lees verder
Twee derde Nederlanders denkt met slimme deurbel diefstal te voorkomen
De tijd van de deurspion, het kijkgaatje in de voordeur, is voorbij: de slimme deurbel, waarmee je via een app kan kijken wie er voor je deur staat, is steeds populairder onder Nederlanders. En niet zonder reden. Uit onderzoek* van verzekeraar Allianz Direct blijkt namelijk dat 89% van de slimme deurbelbezitters een veiliger gevoel krijgt van dit apparaatje. Toch zitten er ook een aantal haken en ogen aan het gebruik van zo’n camera bij de deur.
Lees verder
Eerste VNAB Padeltoernooi groot succes
Na tien edities van de VNAB Kwart marathon werden de hardloopschoenen dit jaar ingewisseld voor padelrackets. Op vrijdag 19 april namen 70 enthousiaste leden deel aan het allereerste VNAB Padeltoernooi bij Plaza Padel in Laren.
Lees verder
Inshared volledig aansprakelijk voor aanrijding bromfietser
Bart van Giesen, jurist bij Jeroen Bosch Advocaten, gaat in op de uitspraak van een deelgeschil waarbij de rechtbank Den Haag zich heeft uitgelaten over de aansprakelijkheid voor een verkeersongeval waarbij een automobilist en bromfietser betrokken waren.
Lees verder
SCHADE magazine wenst iedereen een fijne Koningsdag
Dit jaar kleurt Emmen op zaterdag 27 april oranje. Zijne Majesteit de Koning woont met leden van het Koninklijk gezin en leden van de Koninklijke familie de viering bij van Koningsdag in Emmen in de provincie Drenthe. Het team van SCHADE magazine hoopt dat iedereen geniet van alle festiviteiten die overal in Nederland worden georganiseerd en wenst iedereen een fijne Koningsdag.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716