Nieuwsoverzicht week 16
Eeuwfeest De Goudse in het teken van groei
Ondernemersverzekeraar De Goudse boekte in 2023 omzetgroei en een positief resultaat. Het familiebedrijf begint daardoor in goede financiële gezondheid aan haar honderdste levensjaar. Al kampt ze tegelijkertijd ook met een aantal onzekerheden en uitdagingen.
Lees verder
Verbond meldt dat er minder boten gestolen zijn in 2023
Uit een publicatie van het Verbond van Verzekeraars blijkt dat er in het afgelopen jaar bijna 250 minder boten zijn gestolen dan een jaar eerder. Volgens data van de politie is het ‘aantal geregistreerde misdrijven’ gedaald van 1.184 in 2022 naar 943 vorig jaar.
Lees verder
500 a.s.r.-medewerkers steken de handen uit de mouwen
Verspreid door heel Nederland zijn donderdag 18 april 500 a.s.r. medewerkers in actie gekomen tijdens Doenkracht Donderdag. Medewerkers leggen op deze dag hun reguliere werk neer en zetten zich in voor vrijwilligerswerk in 6 van de 7 vestigingssteden van a.s.r.
Lees verder
Samenwerking tussen Bugs Business en Risk Explorer
De recente samenwerking tussen Risk Explorer International en Bugs Business vergemakkelijkt het proces van risico- en verzekeringsmanagement voor gezamenlijke klanten. Vanaf deze maand is de koppeling tussen Risk Explorer International en Imago Office van Bugs Business actief. Dit is goed nieuws voor klanten, omdat het zorgt voor een versnelling van processen, vereenvoudiging van administratie en brede toegang tot risico-gerelateerde informatie op alle niveaus binnen een assurantiekantoor.
Lees verder
Interlloyd Averij breidt uit met drie medewerkers
Specialist in Transport/Maritiem gerelateerde schadebehandeling Interlloyd Averij breidt het team uit met collega’s Charlie Hagendoorn, Michael Aupperlee en Silvana Rahimbaks.
Lees verder
Dit jaar telt het NIVRE al 67 nieuwe ingeschrevenen
Het aantal professionals dat zich inschrijft in het NIVRE-Register blijft toenemen, volgens recente gegevens gepubliceerd in de NIVRE-Nieuwsbrief van 18 april. Tussen 21 maart en 16 april jl. is het aantal nieuwe inschrijvingen met 27 gestegen, waarmee het totaal aantal nieuwe inschrijvingen voor dit jaar op 67 komt. Het jaar telt ook 21 Register-Experts die zich hebben uitgeschreven.
Lees verder
Jorge Luzzi, voormalig voorzitter van FERMA overleden
De Federation of European Risk Management Associations deelt met groot verdriet het overlijden van Jorge Luzzi, voormalig voorzitter van FERMA. Jorge's ambtstermijn van 2011 tot 2013 heeft een stempel gedrukt op de organisatie en op de risicomanagement gemeenschap als geheel.
Lees verder
Kees Antens nieuwe CFO Welten Groep
Welten Groep verwelkomde op 11 april 2024 Kees Antens als nieuwe CFO (ad interim). Antens neemt ruime ervaring mee naar de organisatie als CFO en businesscoach. Hij sluit zich aan bij Thijs Vermaat, die onlangs bekend maakte per mei de rol van CEO te gaan vervullen.
Lees verder
Kifid Jaarverslag 2023: meer klachten ontvangen, behandeld en bemiddeld
In 2023 zijn meer klachten ingediend, heeft Kifid meer klachten behandeld en is meer dan de helft van de klachten opgelost met bemiddeling. En de waardering van consumenten en financiële dienstverleners voor Kifid bleef ruim voldoende. Van de 3.201 behandelde klachten zijn er 1.664 naar tevredenheid van consument en financiële dienstverlener opgelost met bemiddeling. In 997 klachtzaken is een uitspraak gedaan.
Lees verder
VNAB beursborrel van 13 mei wordt aangeboden door Van Traa
De VNAB beursborrel van maandag 13 mei wordt aangeboden door Van Traa. De Beursborrel biedt een uitgelezen kans om branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716