Nieuwsoverzicht week 15
NARIM bedankt Rosalie André voor twee bestuurstermijnen met bronzen beeldje
NARIM-bestuurslid Rosalie André mocht tijdens de ALV uit handen van voorzitter Albert van Haastrecht een bronzen beeld in ontvangst nemen voor haar inzet voor NARIM. Rosalie heeft twee keer haar bestuurstermijn van drie jaar volgemaakt en is vanuit het bestuur contactpersoon voor het kenniscentrum Sustainability.
Lees verder
Mop van Tiggele opent kantoor Rotterdam van WIJ advocaten
Afgelopen dinsdag vond de borrel ter ere van de opening van het tweede kantoor van WIJ advocaten plaats. Veel branchegenoten trotseerden weer en wind om de nieuwe locatie, die zich recht tegenover Rotterdam Centraal Station bevindt, te bekijken.
Lees verder
Barbon Insurance Brokers. Net gelanceerd, nu al gegroeid
Nederland is een assurantiemakelaar rijker: Barbon Insurance Brokers. Deze in Amsterdam gevestigde beursmakelaar is opgericht door Kevin Belovics, Onno de Graaf, Dennis van der Manden, Esther Oostrom, Tjerk Rutgers, Imco Struiksma en Ruud Vredeveld. Inmiddels zijn ook Tessa Feller en Mirrel Gerver met de dienst Tenderdesk ten behoeve van Europese aanbestedingen bij Barbon aangesloten.
Lees verder
André van Strien volgt Jurjen Burghgraef op als directeur van Troostwijk | BvT
André van Strien is met ingang van 1 mei benoemd tot directeur van Troostwijk | BvT. Hij volgt daarmee Jurjen Burghgraef op die per gelijke datum het bedrijf zal verlaten om een geheel nieuw bedrijf op te starten. Jurjen blijft wel als adviseur verbonden aan Troostwijk en zal zich als trainer blijven inzetten voor de Troostwijk Academy.
Lees verder
Dit zijn de finalisten van de Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar 2024!
Donderdagavond 11 april zijn de finalisten voor de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2024 bekendgemaakt tijdens een evenement georganiseerd op de locatie van hoofdpartner Ecclesia Risk & Benefits. Onder begeleiding van presentatrice Suzanne Mulder maakten de sponsoren van de verkiezing de 3 finalisten in hun categorie bekend. In elke categorie blijven nu 3 vrouwen in de race voor de titel Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2024.
Lees verder
ING heeft zijn toppositie behouden in de ranglijst DX300 van MT/Sprout
De financiële instelling ING heeft het afgelopen jaar zijn toppositie als leider op het terrein van digitale transformatie behouden. De bank staat op nummer één in de ranglijst DX300 van MT/Sprout. a.s.r. staat in de top 10 op een negende plaats.
Lees verder
Wijzigingen in samenstelling NARIM-bestuur
Er heeft een wijziging plaatsgevonden in het bestuur van de Nederlandse Associatie van Risk & Insurance Managers NARIM. Tijdens de ALV van 19 maart jongstleden zijn Paul Brons en Joost Knoppers geïnstalleerd als algemeen bestuurslid. Bestuursleden Rosalie André en Lea Lelijveld van Cingelshouck traden tijdens diezelfde ALV af.
Lees verder
ARAG geeft je de controle weer terug in nieuwe campagne
Met een nieuwe geïntegreerde campagne brengt ARAG haar rechtsbijstandverzekering opnieuw onder de aandacht. ARAG begrijpt als geen ander dat een juridisch conflict leidt tot hoge mate van onzekerheid en stress. In psychologische termen: verlies van ‘gevoel van controle’. ARAG excelleert in het vermogen om bij haar klanten het gevoel van controle terug te brengen. Controleverlies (en herstel) is duidelijk te zien in de campagne, waarbij de wereld van iemand in een juridisch conflict letterlijk op z’n kop wordt gezet… en weer rechtgezet.
Lees verder
Pleidooi NIVRE voor bescherming en erkenning voor letselschade-experts
In de nasleep van een onthullend artikel in het AD, berichtgeving van de NOS en een indringend Radio1 interview met advocaat Chris van Dijk op 8 april, waarin de noodzaak voor regulering van schadeadviseurs bij letselschade werd benadrukt, sluit het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) zich volledig aan bij deze oproep.
Lees verder
Fietshelm cruciaal in strijd tegen hersenletsel bij fietsongeval 
Op woensdag 10 april 2024 was de derde editie van de landelijke Dag van de Fietshelm plaats. Het doel van deze dag is om het belang van de fietshelm onder de aandacht te brengen bij jong en oud, en helmgebruik ook bij de politiek hoger op de agenda te zetten. Dit is hard nodig, want in 2023 was 63 procent van het totaal aantal slachtoffers dat op de Spoedeisende Hulp werd behandeld als gevolg van een verkeersongeval fietser. 
Lees verder
FRISS verwelkomt COO Mireille Dyrberg
FRISS, leverancier van oplossingen voor Trust Automation voor schadeverzekeraars, is verheugd om Mireille Dyrberg te verwelkomen als COO.
Lees verder
SCHADE golfdag laatste flights
Op donderdag 20 juni kun je een golfdag vol swingende actie, buitengewoon plezier én waardevolle steun aan de Nederlandse Brandwonden Stichting meemaken. De SCHADE golfdag gaat niet alleen om golfen op een top netwerkdag, maar ook om het ondersteunen van een goed doel dat levens verandert. Er kan nog een flight aansluiten.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716