Nieuwsbrief week 12
Laat de schijnwerpers schijnen op het meest veelbelovende jonge talent
Help jij de schijnwerpers te laten schijnen op het meest veelbelovende jonge talent in de co-assurantiemarkt? Op donderdag 12 september is de VNAB uitreiking van de derde Young Talent Award - een eerbetoon aan de visionaire young professionals die met hun innovatieve aanpak indrukwekkende resultaten hebben behaald.
Lees verder
Een verkeersongeval in het buitenland, wat nu?
In de cursus Europees recht en verkeersongevallen wijzen diverse experts u de juiste weg voor het verhalen van (letsel)schade bij internationale verkeersongevallen. Ook is er aandacht voor belangwekkende jurisprudentie en actuele ontwikkelingen. Accreditatie NIVRE PE en NOvA PO: 5 punten.
Lees verder
Nienke Eendhuizen nieuwe directeur Autotrust
Per 15 april aanstaande is Nienke Eendhuizen de nieuwe directeur van Autotrust. Nienke is op dit moment Manager Finance & Operations van Autotrust. Ze volgt Frouwke Herder op, die afscheid neemt om haar loopbaan een maatschappelijke wending te geven.
Lees verder
Eresdé |Specialisten in Schoonmaak opent nieuwe vestiging in Franeker
Eresdé | Specialisten in Schoonmaak kondigt de opening aan van hun nieuwste vestiging in Franeker. De nieuwe bedrijfspanden, met een totaal vloeroppervlak van 500 m2, zijn volledig ingericht om calamiteiten diensten en specialistische reiniging uit te voeren.
Lees verder
Samenwerking FDR met Avéro Achmea
Samenwerking Avéro Achmea met maritiem verzekeringsadviseur FDR uit Rotterdam. Deze richt zich op scheepvaart, goederenvervoer, energie, transport, logistiek en expeditie.
Lees verder
Fixico breidt samenwerking met Europcar uit naar Duitsland
Europcar, wereldwijd mobiliteitsleverancier, en Fixico, een digitaal schadeherstelplatform, breiden hun strategische partnership verder uit. Nadat eerder al in België en Nederland een succesvolle samenwerking tot stand kwam, volgt nu uitbreiding naar Duitsland, waar meer dan 300 Europcar vestigingen en haar herstelpartners gaan werken met het Fixico platform.
Lees verder
Randstad Personenschade aanwezig op de International Amsterdam Motor Show
Randstad Personenschade neemt deel aan de International Amsterdam Motor Show (IAMS) 2024. Het markeert een primeur in de letselschadebranche en benadrukt de toewijding aan het bevorderen van verkeersveiligheid en het delen van essentiële kennis.
Lees verder
Brigitte Arts Voorzitter Raad van Bestuur Univé Zuid-Nederland
Brigitte Arts is per 1 maart benoemd tot Voorzitter Raad van Bestuur Univé Zuid-Nederland. Brigitte komt van Nationale Nederlanden, waar ze werkzaam was als Head Of Customer Service & Claims en verantwoordelijk was voor het directe klantcontact voor de merken Nationale Nederlanden, OHRA, ING Verzekeren, SNS Verzekeren en de zorgverzekeringen van OHRA en NN.
Lees verder
Nieuwe positionering 100-jarige Goudse: ‘Lang leve jouw manier’
De Goudse Verzekeringen bestaat 100 jaar en grijpt haar eeuwfeest aan voor een eerbetoon aan het Nederlandse mkb. In de loop van 2024 rolt het familiebedrijf een campagne uit met een hoofdrol voor ondernemers die zelfverzekerd hun eigen koers volgen. De pay-off onderstreept die eigenheid met vier woorden die in alle uitingen terugkeren: ‘Lang leve jouw manier.’
Lees verder
Donald Trump krijg borgsom niet bij elkaar voor hoger beroep in fraudezaak
Donald Trump heeft vooralsnog geen succes gehad bij het verkrijgen van een borgsom waarmee hij in beroep kan gaan tegen een vonnis van 454 miljoen dollar in een civiele fraudezaak in New York. Hij moet vooraf het volledige bedrag zelf betalen, volgens zijn advocaten.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716