VACATURESPECIAL - maart
Voor iedereen fijne Paasdagen en op naar nieuwe kansen!
Terwijl we genieten van de rust en bezinning op deze Goede Vrijdag, willen we jullie de vacaturespecial niet onthouden. Ontdek nieuwe mogelijkheden, kansen en avonturen die op jou wachten. Laat je talenten bloeien en maak een sprong naar een spannende nieuwe carrière! Want zoals de lente ons nieuw leven brengt, zo biedt elke nieuwe kans een frisse start. 
Lees verder
VACATURE TOP EXPERTISE: OPERATIONEEL MANAGER/SCHADE-EXPERT
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet 'complexe' schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.
Lees verder
VACATURE A.S.R.: KLANTMANAGER ZAKELIJKE AANSPRAKELIJKHEID
Heb jij zin in een leuke baan waarin je alles leert over aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven? Start als junior of medior Klantmanager Zakelijke Aansprakelijkheid! Als Klantmanager Zakelijke Aansprakelijkheid help je zakelijke klanten van a.s.r. die vragen hebben over hun aansprakelijkheidsverzekering. Je staat deze klanten professioneel te woord, maakt offertes en voert wijzigingen door in het administratiesysteem.
Lees verder
VACATURE HLPC: EIGEN DESKUNDIGE/CONTRA EXPERT
Ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van ons groeiende bedrijf? Dan ben jij degene die we zoeken! HLPC Expertise is op zoek naar een enthousiast en gepassioneerd persoon voor de rol van Eigen Deskundige/Contra Expert.
Lees verder
VACATURE VON RETH: ERVAREN TAXATEUR BEDRIJFSINVENTARIS
Von Reth Taxatie en Advies is onafhankelijk, professioneel, betrouwbaar en transparant. Onze dienstverlening bestaat uit taxaties voor zowel verzekerings- als bedrijfseconomische doeleinden. Ook staan wij onze relaties bij met advies op het gebied van taxaties en risico’s en fungeren wij als sparringpartner. Dat doen we al ruim 90 jaar.
Lees verder
VACATURE ARTIUM: BOUWKUNDIGE EN CIVIELTECHNISCHE SCHADE-EXPERTS
Artium Experts is een relatief klein en zelfstandig expertisebureau met een enthousiast team van maritieme, bouwkundige, civieltechnische, milieukundige en werktuigbouwkundige specialisten in Barendrecht en Hoogeveen. We zijn op zoek naar versterking op bouwkundig en civieltechnisch gebied. Ben je al expert, dan ligt er bij ons mooi werk op je te wachten. Heb je nog geen ervaring als schade-expert, dan leiden wij je op en zul je ervaren dat het een prachtig vak is!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: DOSSIER ASSISTENT PERSONENSCHADE | 24-40 uur
McLarens onderzoekt in opdracht van veelal verzekeraars en makelaars door hun verzekerden gemelde schades. Waarom ging het mis, wat zijn de gevolgen en wie is er mogelijk aansprakelijk….? Dit is de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen en waarbij wij onze juridische en technische kennis inzetten. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze functie is dat zeker niet!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: PROPERTY SCHADE-EXPERT 32 | 40 UUR PER WEEK
McLarens is al meer dan dertig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Als onderdeel van McLarens (www.mclarens.com) zijn wij in staat internationaal te opereren en zijn wij actief op vele vlakken. Wij zoeken een boegbeeld die het gezicht wil worden van onze Property afdeling.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: SCHADE-EXPERT CIVIELE TECHNIEK
Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om duidelijkheid te scheppen in toedracht en de omvang van schades. Voor onze locatie SCHIPHOL zoeken wij een Schade-Expert Civiele Techniek / specialisme schades aan ondergrondse kabels en leidingen.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: SCHADE-EXPERT CAR & AVB (BOUWKUNDIG OF CIVIEL TECHNISCHS
McLarens onderzoekt in opdracht van veelal verzekeraars en makelaars door hun verzekerden gemelde schades. Waarom ging het mis, wat zijn de gevolgen en wie is er mogelijk aansprakelijk….? Dit is de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen waarbij wij onze juridische en technische kennis inzetten. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze functie is dat zeker niet!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: (JUNIOR) CONTROLLER - PARTTIME
McLarens is een toonaangevend schade-expertisebureau dat wereldwijd opereert vanuit meer dan 200 kantoren verspreid over 40 landen. In Nederland werken onze experts vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716