Nieuwsoverzicht week 10
FERMA Forum 2024 in Madrid
Het FERMA Forum is terug! Doe mee aan de risicorevolutie op het FERMA Forum 2024, dit keer in Madrid, Spanje van 20 tot en met 22 oktober. Met een verwachte opkomst van meer dan 2000 deelnemers belooft het evenement nieuwe inzichtelijke sprekers, revolutionaire workshops en een levendige verkenning van het thema 'Join the Risk Revolution'.
Lees verder
VNAB Young Talent Award
Op donderdag 12 september reikt de VNAB haar derde Young Talent Award uit; dé award voor young professionals binnen de coassurantiemarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. Wie volgt Max Hollemans en Jelmer Murrer op en wordt hét jonge talent van 2024?
Lees verder
Janneke Kruijswijk Jansen partner bij WIJ advocaten
Met ingang van 1 maart 2024 is Janneke Kruijswijk Jansen benoemd tot partner bij WIJ advocaten, Daarmee is het partnerteam (voorlopig) helemaal compleet. Janneke werkt sinds 2019 bij WIJ advocaten.
Lees verder
Is de eigenaar van een omgevallen boom aansprakelijk voor schade?
De maand februari kende heftige stormen waardoor veel bomen omvielen en/of takken afbraken. Dit met enorme schade tot gevolg. Ook bij De Vereende kwamen vragen binnen van klanten: ‘Ben ik aansprakelijk voor schade veroorzaakt door mijn boom?’ of ‘Kan ik iemand aansprakelijk stellen voor schade veroorzaakt door een boom?’ De Vereende zet de verschillende situaties op een rijtje.
Lees verder
NARIM bijeenkomst ESG/Greenwashing en bestuurdersaansprakelijkheid
Het kenniscentrum Claims & Actualiteiten van NARIM heeft in februari in samenwerking met Stibbe en Marsh een bijeenkomst georganiseerd over ESG/Greenwashing en bestuurdersaansprakelijkheid.
Lees verder
NIVRE betwist normstelling voor opleidingseisen en accreditering
Sinds oktober 2022 is het NIVRE in gesprek met De Letselschade Raad (DLR) over de vaststelling van opleidingseisen en accreditering. Tot op heden hebben deze gesprekken niet het gewenste resultaat opgeleverd, namelijk het behoud van onafhankelijkheid en kwaliteit volgens de normen van het NIVRE.
Lees verder
Aschwin Falck Salesmanager Risicomanagement Zakelijk bij Schouten Zekerheid
Aschwin Falck is per 1 maart de nieuwe Salesmanager Risicomanagement Zakelijk van Schouten Zekerheid. Falck brengt veel commerciële ervaring met zich mee, welke hij voornamelijk heeft opgedaan binnen de verzekeringsmarkt. Aschwin komt over van AON, waar hij werkzaam was als Client Director Energy.
Lees verder
QBE Nederland lanceert verzekeringsproduct voor de life science sector
QBE brengt een verzekering op de markt voor bedrijven in de life science sector in Nederland. Naar verwachting groeit de life science sector dit jaar twee keer zo snel als de gehele economie.
Lees verder
Ariënne Kwaad namens de Brandwonden Stichting op de SCHADE Golfdag aanwezig
Op donderdag 20 juni is Ariënne Kwaad namens de Nederlandse Brandwonden Stichting op de SCHADE Golfdag aanwezig. Een dag vol sportieve uitdagingen en nobele doelen, waarbij de netto-opbrengst volledig ten goede komt aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Ariënne zal op deze dag ook de missie en de betekenis van de stichting voor slachtoffers delen.
Lees verder
Verkeer en letselschade: hebt u alle kennis voorhanden?
Letselschade als gevolg van verkeersongevallen: soms is de situatie helder en wordt aansprakelijkheid direct erkend. Vaak ligt het ingewikkelder en dienen verschillende factoren te worden meegewogen of spelen bijzondere omstandigheden een rol. Hoe is het dan geregeld?
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716