Nieuwsbrief week 10
Directiewijzigingen Meijers: Michiel Vink wordt Commercieel Directeur
Meijers kondigt met genoegen een aantal veranderingen aan binnen de directie vanaf 1 maart. Michiel Vink treedt aan als de nieuwe Commercieel Directeur, waarbij hij in de voetsporen treedt van Pieter van der Loo, die de afgelopen 5 jaar deze rol heeft bekleed. Pieter zal nu de rol van Directeur Employee Solutions op zich nemen. Daarnaast wordt Remon Balster verwelkomd als de nieuwe Financieel Directeur.
Lees verder
Verkeer en letselschade: hebt u alle kennis voorhanden?
Letselschade als gevolg van verkeersongevallen: soms is de situatie helder en wordt aansprakelijkheid direct erkend. Vaak ligt het ingewikkelder en dienen verschillende factoren te worden meegewogen of spelen bijzondere omstandigheden een rol. Hoe is het dan geregeld?
Lees verder
C.C.S. versterkt de directie met Ab Chakai als Directeur Productstrategie
CCS (Combined Computer Services), leverancier van softwareoplossingen voor verzekeraars, distributiepartners en beursmakelaars, benoemt Ab Chakai tot Directeur Productstrategie. In deze rol zal Chakai zijn uitgebreide marktkennis en meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie aanwenden om een cruciale rol te spelen in de productstrategie van CCS.
Lees verder
AI transformeert de verzekeringsindustrie door verandering te omarmen
Global Insurance Law Connect (GILC) heeft zijn eerste 'Artificial Intelligence Report' gelanceerd, waarin inzichten worden geboden uit 18 landen over hoe kunstmatige intelligentie de verzekeringsindustrie beïnvloedt in hun eigen markten.
Lees verder
Nilthon Dias Senior Underwriter Property International bij HDI Global SE
Met ingang van 1 maart 2024 versterkt Nilthon Dias de afdeling Underwriting Property in de rol van Senior Underwriter Property International bij HDI Global SE. Nilthon heeft ruime ervaring aan zowel de zijde van verzekeraars (Allianz Global Corporate & Specialty en RSA) als sluiterskant (Aon).
Lees verder
Woodgate & Clark opent kantoor in Hoogeveen
Per 1 maart heeft expertisebureau Woodgate & Clark zijn deuren geopend van een nieuw kantoor in Hoogeveen. Dit nieuwe filiaal, naast de reeds bestaande kantoren in Amsterdam en Rotterdam, markeert een belangrijke stap in de groei van het bedrijf.
Lees verder
Directeur Frouwke Herder verlaat Autotrust
Directeur Frouwke Herder verlaat per 15 april Autotrust. In haar volgende rol wil zij bijdragen aan grotere maatschappelijke thema’s zoals klimaat of zorg.
Lees verder
Passende aanpak nodig voor beveiliging van ernstig bedreigde personen
In de periode 2018 tot 2021 vonden in Amsterdam aanslagen plaats op achtereenvolgens Reduan, de broer van de kroongetuige, Derk Wiersum, de toenmalige advocaat en Peter R. de Vries, de vertrouwenspersoon van de kroongetuige in het Marengo-proces. De Onderzoeksraad is door de minister van Justitie en Veiligheid gevraagd dit onderzoek te doen. Uit het onderzoek blijkt dat er een passende aanpak nodig is voor ernstig bedreigde personen.
Lees verder
Het klimaat verandert, Nederland verandert mee
Er zijn allerlei manieren om Nederland ook in de verre toekomst veilig te houden voor de stijgende zeespiegel. Verhoogd of drijvend bouwen, een extra ringdijk om de Randstad, rivierarmen afsluiten, een kustmeer aanleggen om rivierwater te bergen…
Lees verder
Stijging van traditionele criminaliteit
Het aantal mensen dat in 2023 zei slachtoffer te zijn geweest van traditionele criminaliteit, zoals geweld, diefstal en inbraak, en vernielingen, is na een jarenlange daling voor het eerst sinds 2021 weer toegenomen. Ook voelden meer mensen zich onveilig dan twee jaar eerder. Dit meldt het CBS op basis van de Veiligheidsmonitor 2023.
Lees verder
S.A.F.E., het CCV en verzekeraars starten preventiecampagne STAAT-E-LEKKER
STAAT-E-LEKKER? Onder dat motto start vandaag een landelijke campagne tegen e-bike diefstal. De campagne roept Nederlanders op om hun elektrische fiets beter te beveiligen. Het aantal slachtoffers van fietsdiefstal neemt al jaren fors toe, met name door de groeiende populariteit van e-bikes. De ‘STAAT-E-LEKKER’-campagne is een gezamenlijk initiatief van S.A.F.E., het CCV en verzekeraars Achmea, ANWB Unigarant, ENRA, Kingpolis, ASR en Univé.
Lees verder
Groeiende verzekeringsmarkt in Nieuw-Zeeland
De verzekeringsmarkt in Nieuw-Zeeland staat voor een flinke groei in de komende jaren, voorspelt GlobalData, een bedrijf dat data analyseert. Ze verwachten dat tegen 2028 de totale waarde van de markt 7,6 miljard dollar zal zijn, met een jaarlijkse groei van 7,3%.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716