Nieuwsoverzicht week 09
Kracht! Letselschade opent vierde kantoor
Met de opening van het nieuwe kantoor in Rotterdam wil Kracht! Letselschade haar slagkracht in de regio Zuid-Holland verder vergroten. Mevrouw mr. Shanara Turney, een ervaren letselschadejurist en NIVRE Register-Expert Personenschade met kennis en karakter, zal vanuit het kantoor in Rotterdam werkzaam zijn.
Lees verder
Nieuwe masteropleiding voor financials: Integraal Adviseur MKB
De HAN University of Applied Sciences krijgt er een unieke opleiding bij; de 2-jarige deeltijdmaster Integraal Adviseur MKB. De HAN is daarmee de eerste hogeschool in Nederland met een financiële master die specifiek gericht is op het versterken van de adviesrol richting de mkb-ondernemer.
Lees verder
NN Group draagt Koos Timmermans voor als lid van de Raad van Commissarissen
De Raad van Commissarissen van NN Group N.V. heeft aangekondigd dat zij Koos Timmermans voordraagt voor benoeming als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier jaar. Het voorstel voor zijn benoeming is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank en heeft de steun van de Centrale Ondernemingsraad van NN Group. De formele goedkeuring van de voordracht zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse algemene vergadering op 24 mei 2024.
Lees verder
Nico den Hartog Technical Account Manager Benelux bij AREPA
Per januari 2024 heeft AREPA, wereldleider in het reconditioneren van machines en elektronische apparatuur na calamiteiten, Nico den Hartog aangesteld als Technical Account Manager Benelux. Met meer dan 10 jaar aan technisch-commerciële ervaring in verschillende sectoren, brengt Nico de nodige expertise mee in zijn nieuwe rol bij AREPA.
Lees verder
a.s.r presenteert sterke resultaten over 2023
Vandaag publiceert a.s.r. voor het eerst haar jaarcijfers inclusief de resultaten van Aegon Nederland. De transactie met Aegon, die in juli 2023 werd afgerond, markeert een mijlpaal in de lange geschiedenis van a.s.r. Sindsdien is er hard gewerkt aan het uitwerken van plannen om beide bedrijven samen te voegen.
Lees verder
AAV voldoet als eerste verzekeraar aan Protocol bij betalingsachterstanden
ABN AMRO verzekeringen (AAV) heeft als eerste verzekeraar in Nederland succesvol voldaan aan de toetsing 'Protocol bij betalingsachterstanden' van de Stichting Toetsing Verzekeraars (STV). STV heeft op dit moment bij 60 procent van de aangesloten verzekeraars deze toetsing afgenomen. AAV is de enige die de toetsing in één keer heeft behaald.
Lees verder
Derk Wagelaar nieuwe directeur RDC
Derk Wagelaar is per 1 maart 2024 de nieuwe directeur van RDC. Afgelopen halfjaar was Derk al als directeur ad interim aan Bovemij verbonden. Die samenwerking beviel zowel hem als Bovemij zo goed dat dat nu geresulteerd heeft in een vast dienstverband. Derk Wagelaar heeft ruime managementervaring in data, software en marketing bij onder andere Microsoft, de Nationale Postcode Loterij en Paypal.
Lees verder
Carola Veenhoven Senior Claims Consultant Corporate Risk bij Kröller Boom
Na een periode van 14 jaar bij MontClair/Raetsheren maakt Carola Veenhoven zich klaar voor een nieuwe stap in haar carrière. Met haar vastberadenheid en toewijding aan het vak, gaat ze vanaf 1 maart haar ervaring inzetten als Senior Claims Consultant Corporate Risk bij Kröller Boom in Amersfoort.
Lees verder
Hoge Raad maakt belangrijke omslag in het verzekeringsrecht
In zijn uitspraak van 16 februari 2024 heeft de Hoge Raad een belangrijke omslag gemaakt in het verzekeringsrecht, waarbij een cruciaal onderscheid in de toetsing van polisvoorwaarden is losgelaten. Bart van Giessen, juridisch medewerker bij Jeroen Bosch Advocaten, behandelt deze vernieuwende ontwikkeling in zijn recente blog.
Lees verder
Uitbreiding afdeling schadeherstel Van der Leij Bouwbedrijven
Van der Leij Bouwbedrijven breidt per 1 maart zijn schadeherstelactiviteiten verder uit met de aanstelling van Terry Nagtegaal als Teamleider voor Van der Leij schadeherstel.
Lees verder
Nieuwe benoeming en herbenoeming in RvC van a.s.r.
ASR Nederland N.V. heeft aangekondigd dat tijdens de aankomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op 29 mei 2024, Bob Elfring zal worden voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Deze voordracht volgt op het voltooien van de tweede termijn van Herman Hintzen.
Lees verder
​RSA Luxemburg verlengt alliantie met Charterama met nog 5 jaar
RSA Luxembourg, een wereldwijde verzekeraar, is verheugd om de verlenging van haar samenwerking met de Rotterdamse verzekeringsspecialist Charterama aan te kondigen. Deze samenwerking markeert een decennium van vruchtbare samenwerking en vormt de basis voor blijvend succes en innovatie.
Lees verder
Michiel Krouwer nieuwe Directeur Affinity Groups van Schouten Zekerheid
Michiel Krouwer is de nieuwe Directeur Affinity Groups van Schouten Zekerheid. Krouwer is een bestuurder die zijn sporen heeft verdiend in de financiële dienstverlening, met een brede businesservaring in schade- en inkomensverzekeringen. Hij was eerder werkzaam bij Centraal Beheer, WagenPlan, Avéro Achmea en Interpolis. Als Directeur Affinity Groups (AG) gaat Krouwer zich richten op unieke, op maat gemaakte, verzekeringsconcepten voor branche- en beroepsverenigingen.
Lees verder
Tim Tupker accountmanager bij Flyct Letselschade
Flyct Letselschade, een bekende speler in de letselschadebranche, heeft Tim Tupker aangetrokken als accountmanager voor het assurantietussenpersonen-kanaal. Tim neemt de taken over van Annette Vergeer, die een nieuwe uitdaging aangaat buiten het bedrijf.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716