Nieuwsbrief week 09
Eigenaarschap en verantwoordelijkheid: cruciaal voor duurzaam schadeherstel
In het kader van het Manifest Duurzaam Schadeherstel worden door ketenpartners het NIVRE, het Verbond en Schoonmakend Nederland diverse partijen bevraagd op hun visie ten aanzien van dit onderwerp. Afgelopen week kreeg expertisebureau CED/EMN het woord.
Lees verder
Niels Vonk neemt bestuurshamer A.B.B.S. over van Michael Blonk
Op 26 februari j.l. is Niels Vonk (38) tijdens de ALV gekozen tot nieuwe voorzitter van de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (A.B.B.S.). Hij volgt Michael Blonk op die na twee termijnen het bestuur heeft verlaten.
Lees verder
Duurzame groei is de volgende fase voor ZIE Expertise
Op vrijdag 23 februari 2024 is Hans van de Ven officieel benoemd tot directeur van ZIE Expertise en zijn de contracten ondertekend waarmee hij tevens aandeelhouder van ZIE Expertise B.V. is geworden.
Lees verder
Plan en klimaatlabel noodzakelijk voor klimaatbestendige woningvoorraad
Klimaatverandering is de oorzaak van een breed scala aan problemen, variërend van extreme wateroverlast en funderingsschade tot hittestress. Om deze uitdagingen aan te pakken, dringen hoofdeconomen Marieke Blom, Ester Barendregt en Sandra Phlippen van respectievelijk ING, Rabobank en ABN AMRO aan op dringende actie om Nederland op de lange termijn klimaatbestendig te maken.
Lees verder
Bovemij lijdt verlies door toegenomen schadelast en extra voorzieningen
Bovemij, dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche, behaalde over 2023 een voorlopig negatief resultaat van € 15 miljoen. De omzet is ten opzichte van het voorgaande jaar op peil gebleven.
Lees verder
In maart start de nieuwe ronde voor de VNAB Young Talent Award
In maart begint de nieuwe ronde van inschrijvingen voor het nomineren van young professionals voor de editie van 2024 georganiseerd door de VNAB. Met de huidige finalisten is tijdens een lunch gesproken over hoe zij gaan zorgen voor een blijvende herinnering, nu de nieuwe editie in zicht komt.
Lees verder
Verlaging ongevalskans Rijstrookassistentie en Botsingdetectie tot wel 40%
De meeste ADAS (rijhulpsystemen) kunnen de kans op een ongeval tot wel 40% verlagen. Zo blijkt uit nieuw onderzoek van het Data Analytics Centre (DAC) van het Verbond van Verzekeraars. Dit bevestigt de uitkomsten van een eerder onderzoek.
Lees verder
FERMA International Risk Manager Survey 2024
Voor het eerst in 20 jaar is de FERMA Risk Managers Survey nu internationaal. Met medewerking van over de hele wereld wordt het rapport samengesteld. Het rapport zal in september 2024 beschikbaar zijn op de FERMA-website en in oktober 2024 tijdens het FERMA Forum in een specifieke sessie worden besproken.
Lees verder
Verkeer en letselschade: hebt u alle kennis voorhanden?
Letselschade als gevolg van verkeersongevallen: soms is de situatie helder en wordt aansprakelijkheid direct erkend. Vaak ligt het ingewikkelder en dienen verschillende factoren te worden meegewogen of spelen bijzondere omstandigheden een rol. Hoe is het dan geregeld?
Lees verder
Schitter ook op de SCHADE golfdag op donderdag 20 juni
Op donderdag 20 juni kun je een golfdag vol swingende actie, buitengewoon plezier én waardevolle steun aan de Nederlandse Brandwonden Stichting meemaken. De SCHADE golfdag gaat niet alleen om golfen op topniveau, maar ook om het ondersteunen van een goed doel dat levens verandert. Er zijn nog slechts enkele flights beschikbaar.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716