Nieuwsoverzicht week 07
BAM realiseert gecorrigeerde EBITDA van € 304 miljoen in 2023
Koninklijke BAM Groep nv heeft in 2023 een sterke prestatie geleverd met een gecorrigeerde EBITDA van € 304 miljoen, overeenkomend met een marge van 4,9 procent. De liquiditeitspositie en orderportefeuille zijn op een goed niveau.
Lees verder
Bijscholen over personenschaderecht en fraude & recht
Volg een cursus bij Studiecentrum Kerckebosch: ✓ Praktijkgericht en actueel ✓ Ervaren docenten en sprekers ✓ Accreditatie toegekend of in/op aanvraag ✓ Ook incompany. +50 bijeenkomsten (op locatie, online en on demand) staan voor u klaar. Bekijk hier het aanbod.
Lees verder
Nog enkele plekken vrij voor intervisiebijeenkomst van NIS en NIVRE
De inschrijving voor de gezamenlijke kick-offbijeenkomst over intervisie van het NIS en het NIVRE van 11 april 2024 is een week geleden geopend. Na de kick-off wordt de intervisie verder uitgerold in samenwerking tussen het NIS en NIVRE.
Lees verder
Verhuizing symbolische plataan Nh1816: ‘De grond is goed hier’
Nh1816, geworteld in Oudkarspel én in het intermediaire landschap, staat aan de vooravond van een historische gebeurtenis. Na ruim tweehonderd jaar wortelen en groeien vanuit de Dorpsstraat, is een volgende fase in de bouw van het nieuwe pand aangebroken. Daarvoor is uitgerekend op Valentijnsdag de plataan, een geschenk in 1991 van local hero's voor het 175-jarig jubileum destijds, alvast verhuisd naar de tuin om het nieuwe pand.
Lees verder
Historisch lage groei China komende vijf jaar: gemiddeld slechts +3,9%
Het groeiwonder van China is voorbij. De komende vijf jaar zal de gemiddelde groei slechts +3,9% bedragen. Dat stelt de researchafdeling van kredietverzekeraar Allianz Trade. Tien jaar geleden schommelde de jaarlijkse groei nog rond +10%. Volgens de kredietverzekeraar is de rol van China als absolute aanjager van de wereldeconomie uitgespeeld.
Lees verder
Insurance Data en Onesurance lanceren baanbrekende AI Engine
Insurance Data en Onesurance kondigen met trots een strategische samenwerking aan om het gebruik van data in de verzekeringsmarkt ingrijpend te verbeteren. De lancering van een geavanceerde AI Engine markeert een nieuw tijdperk van vooruitgang in de branche.
Lees verder
Nieuwe vestiging in Cannes voor Arntz | van Helden & Halyard Risk
Arntz|van Helden en Halyard Risk openen per 1 maart 2024 een kantoor in Cannes, Zuid-Frankrijk. Met deze nieuwe uitvalsbasis willen de twee zusterbedrijven de toenemende vraag naar schade-expertise en JH143-werfinspecties aan de mediterrane kust optimaal, sneller en meer duurzaam kunnen bedienen.
Lees verder
Het Claims Management Team van DUPI is compleet
Met ingang van 11 april 2024 is Rutger van Schaik (54) de nieuwe International Claims Director bij DUPI Underwriting. Met deze benoeming is het schadeteam van DUPI compleet, na de recente aanwerving van Steven de Lijster per 1 januari 2024 en Volkert Houtkoop per 1 februari.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716