Nieuwsoverzicht week 06
Voor iedereen een fijne krokusvakantie en voor alle carnavallers een skon feestje!
Carnaval staat voor de deur en daarom zijn we vanaf vanmiddag gesloten en slaan we de nieuwsbrief van aanstaande dinsdag over. Volgende week vrijdag sturen we weer een compleet overzicht. Wij wensen alle wintersporters 'ein guten Hals- und Beinbruch' en voor de carnavalsvierders onder ons heel veel plezier. Alaaaaf...
Lees verder
A.A.S. Schadeherstel zoekt inspirerende voorzitter
Voor de coöperatie van bijna 100 autoschadeherstelbedrijven breken spannende tijden aan. Met de benoeming van directieleden Nicole Spenkelink en Marco van Voorthuizen tot bestuurders, en het voornemen om het huidige bestuur, bestaande uit een viertal toegewijde A.A.S.-ondernemers, plaats te laten nemen in een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC), zijn zij op zoek naar een inspirerende voorzitter om deze nieuwe fase te leiden.
Lees verder
Jan Fokko Nijdam nieuwe directeur bij SOCOTEC Beilen
Met een solide achtergrond en een duidelijke passie voor succes, heeft Jan Fokko Nijdam per 1 februari de leiding als directeur van SOCOTEC's vestiging in Beilen, waar men zich richt op NEN / SCOPE Inspecties en Energie Labeling. Zijn komst belooft een nieuw tijdperk van groei en ontwikkeling voor het bedrijf.
Lees verder
Letselproces in kaart voor meer inzicht in proces na een ongeval
Slachtofferhulp Nederland en Achmea helpen mensen met (licht) letsel na een verkeersongeval aan betere informatie en online hulp. Het tweede hulpmiddel dat zij samen ontwikkelden is nu live: Letselschadeproces in kaart. Dit geeft slachtoffers na een ongeval meer inzicht in het proces: van het ongeluk zelf tot en met afronding van de hulp met de verzekeraar. Bedoeld om houvast, handvatten en meer vertrouwen te geven om zelf de regie te kunnen nemen.
Lees verder
VanNiekerkCieremans verwelkomt Sasha Versteeg
Deze maand heeft VanNiekerkCieremans Advocaten Sasha Versteeg aangetrokken als advocaat. Sasha heeft de master Privaatrecht afgerond aan de Universiteit Utrecht, met de specialisatie aansprakelijkheidsrecht. Tijdens haar studie heeft Sasha stage gelopen bij een advocatenkantoor in Den Haag en bij de Koninklijke Marechaussee, en is zij een jaar actief geweest bij een rechtswinkel in Utrecht.
Lees verder
Uitstaande coronaschuld blijft dalen, Belastingdienst blijft hulp bieden
De uitstaande corornaschuld is inmiddels voor twee derde door ondernemers afgelost en weer teruggevloeid in de staatskas. Tegelijkertijd houdt de Belastingdienst, samen met ondernemersorganisaties, gemeenten en de KVK, zo veel mogelijk contact met 178.000 ondernemers die op dit moment nog een betalingsregeling hebben en veelal bij zijn met aflossen.
Lees verder
Inter-Focus versterkt directie met Reint Rengers
Op 8 februari 2024 heeft Inter-Focus Intercultureel Expertise Centrum in Rotterdam een nieuwe directeur verwelkomd, Reint Rengers. Samen met Leyla de Mos zal hij de directie van het expertisebureau leiden, een stap die naar verwachting de positie en impact van Inter-Focus in de sector zal versterken.
Lees verder
Uitdagingen bij het vergroten van brandveiligheid in stallen
Het realiseren van een aparte technische ruimte die fungeert als een afzonderlijk brandcompartiment blijkt geen haalbare optie te zijn in bestaande stallen. Bovendien zijn de mogelijkheden om dieren te redden na het uitbreken van brand zeer beperkt. Twee recente rapporten van Wageningen Livestock Research werpen licht op deze vraagstukken en stellen alternatieve maatregelen voor om de brandveiligheid te vergroten.
Lees verder
Studenten van het Erasmus uitgenodigd bij de VNAB in de Meesterweek
Op donderdag 22 februari verzorgt de VNAB in samenwerking met AIG en Markel een middagprogramma in de Meesterweek voor studenten van Erasmus Universiteit Rotterdam. De studenten gaan met een historische tram rijden door Rotterdam, zien al rijdend allerlei risico’s en gaan hiermee aan de slag.
Lees verder
Inschrijving geopend voor gezamenlijke bijeenkomst van NIS en NIVRE
De inschrijving voor de gezamenlijke bijeenkomst van het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE) op 11 april 2024 is nu geopend. Deze bijeenkomst belooft een unieke gelegenheid te zijn voor professionals uit beide organisaties om samen te komen onder het thema 'Samen leren van elkaar'.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716