Nieuwsoverzicht week 05
Eerste NKL audit voor Stv bij Sedgwick TPA
Sinds medio 2023 is Stichting toetsing verzekeraars (Stv) toegevoegd aan de auditpool voor het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). In januari heeft Stv de eerste NKL-audit uitgevoerd bij Sedgwick TPA. Sedgwick TPA behandelt letselschades voor diverse aanbieders.
Lees verder
Bovemij past Raad van Bestuur aan
Bovemij, de dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche, past de samenstelling van zijn Raad van Bestuur aan naar een tweekoppig bestuur. Het aflopen van de vierjaarstermijn van Chief Digital Operations Officer Marcel van de Lustgraaf is daarvoor een natuurlijk moment. Zijn positie wordt niet opnieuw ingevuld.
Lees verder
Nieuwe positie voor Mireille de Reus bij SAA Verzekeringen
Sinds januari is Mireille de Reus niet langer werkzaam als schadebehandelaar co-assurantie bij SAA Verzekeringen, maar vervult zij de rol van Teamleider Beurs Schade.
Lees verder
WIJ advocaten komt naar Rotterdam!
Met trots en veel enthousiasme laat WIJ advocaten weten dat zij precies dertien jaar na de opening van het kantoor in Amsterdam, hun vleugels uitslaan naar Rotterdam. Zij leggen op dit moment de laatste hand aan de voorbereidingen om ook in Rotterdam te starten met WIJ en zijn al veel in de Maasstad te vinden.
Lees verder
Belgisch voorzitterschap van de Raad van de EU moet risicobeheer versterken
FERMA heeft het Belgische voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie gevraagd om zijn agendaprioriteit van het verbeteren van het concurrentievermogen waar te maken. Daarnaast plaatst het de inspanningen voor de overgang naar een groenere economie, het verbeteren van de algemene crisisparaatheid en het versterken van de cyberweerbaarheid op de voorgrond van zijn activiteiten.
Lees verder
Nationale-Nederlanden benoemt Chief Commercial Officer Brokers & Partners
NN benoemt vandaag, 1 februari, Harry van der Zwan tot Chief Commercial Officer Brokers & Partnerships. In zijn nieuwe functie rapporteert hij rechtstreeks aan Léon van Riet, lid van de Management Board van NN Group. Van der Zwan is sinds 2017 directeur NN Business Partners. Met de benoeming wil NN het belang van het intermediaire kanaal voor het bedrijf verder onderstrepen.
Lees verder
Van der Fluit gaat verder binnen de Van Loon Groep
Familiebedrijf Van der Fluit is per 1 januari onderdeel geworden van de Van Loon Groep. Per gelijke datum heeft Patrick van der Fluit afscheid genomen van zijn klanten en collega’s.
Lees verder
a.s.r. verkoopt Knab aan BAWAG Group AG
ASR Nederland N.V. (a.s.r.) heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van Knab aan BAWAG Group AG voor een bedrag van 510 miljoen euro (de Transactie). Knab is onderdeel van a.s.r. sinds de transactie met Aegon.
Lees verder
Dit zijn ze, de nieuwe NIVRE-experts
Het gaat goed met het Register van het NIVRE. In de periode van 19 december tot 18 januari heeft het NIVRE weer een flink aantal nieuwe ingeschrevenen mogen verwelkomen. Om precies te zijn, zijn er in deze periode 10 personen ingeschreven.
Lees verder
Premies voor autoverzekering hardst gestegen voor jonge automobilisten
De premies voor autoverzekeringen stegen het afgelopen anderhalf jaar het hardst voor jonge automobilisten. Bestuurders van 18 en 25 jaar betalen nu gemiddeld bijna 11% meer premie, terwijl onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl uitwees dat de premies voor alle leeftijdsgroepen gemiddeld met 9% stegen.
Lees verder
Miljoenenboete voor chemiebedrijf Sabic Limburg
Het petrochemische bedrijf Sabic Limburg BV krijgt een geldboete van 10 miljoen euro. Dat heeft de rechtbank Oost-Brabant bepaald. Bij de onderneming vond onder meer een dodelijk ongeval plaats waarbij een werknemer nafta over zich heen kreeg. Chemiebedrijven OCI Nitrogen BV en AnQore BV krijgen ieder een boete van 360.000 euro vanwege gevaarlijke incidenten. Het overkoepelende Chemelot Site Permit (CSP) en Borealis BV worden vrijgesproken.
Lees verder
Doe mee met de SCHADE golfdag op donderdag 20 juni
Op donderdag 20 juni nodigen we je uit voor een dag vol swingende actie, buitengewoon plezier én waardevolle steun aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. De SCHADE golfdag gaat niet alleen om golfen op topniveau, maar ook om het ondersteunen van een goed doel dat levens verandert.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716