Nieuwsoverzicht week 04
Twee nominaties voor European Cyber Team van Marsh McLennan
Het European Cyber Team van Marsh McLennan, waar Sjaak Schouteren sinds begin dit jaar Cyber Growth Leader van is, is genomineerd voor twee awards: de European Cyber Insurance Broker of the Year en de Cyber Insurance Incident Response of the Year.
Lees verder
Midglas zet samen met AethiQs in op AI
Glasverzekeraar Midglas is een partnerschap aangegaan met het strategisch adviesbureau AethiQs op het gebied van artificial intelligence (AI). Midglas focust zich hiermee op het verbeteren van zijn dienstverlening, het stroomlijnen van processen en innovatie om de polishouder goed te blijven bedienen.
Lees verder
De Vereende is klaar voor nieuwe onverzekerbare maatschappelijke issues
De Vereende vervult als schade- en verzekeringsbedrijf een belangrijke rol binnen Nederland. Namelijk om, als dat mogelijk is, onverzekerbaarheid tegen te gaan door verzekeringen aan te bieden voor doelgroepen die niet via het reguliere circuit verzekerd kunnen worden. Denk aan het verzekeren van taxichauffeurs, bezorgscooters, praalwagens én sekswerkers.
Lees verder
MainPlus maakt verdienmodel schadeherstelketen transparant
Schadeherstelregisseur MainPlus is erin geslaagd om de verdienmodellen in de schadeherstelketen geheel transparant te maken. Het bedrijf is in 2023 met alle herstelpartners overeengekomen om vanaf 2024 accountantsverklaringen af te geven waarmee onafhankelijk zwart op wit wordt aangetoond dat zij er geen verborgen verdienmodellen op nahouden.
Lees verder
Duurzaam schadeherstel: "Het is een fase waar we doorheen moeten"
Duurzaam schadeherstel moet eind 2024 de gangbare praktijk zijn. Daartoe ondertekenden het NIVRE, het Verbond en Schoonmakend Nederland vorig jaar zomer het Manifest Duurzaam Schadeherstel. In het kader van dat manifest stelde het NIVRE een aantal vragen aan Hans de Hoog, directievoorzitter van Lengkeek.
Lees verder
HEMA stopt met schadeverzekeringen
HEMA maakt een strategische verschuiving in haar dienstenaanbod door per 26 februari 2024 te stoppen met het aanbieden van auto-, brommer-, woon-, dieren-, reis-, fiets-, motor-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, scooter-, inboedel-, opstal-, caravan- en ongevallenverzekeringen. Ze gaan wel door met hun eigen zorgverzekering. De verzekeringen waar HEMA mee stopt worden overgenomen door InShared.
Lees verder
Vereniging Herstelgerichte Dienstverleners is een feit
Op woensdag 17 januari werd de officiële oprichting van de Vereniging voor Herstelgerichte Dienstverleners (VHD) bekrachtigd, waarbij de bestuursleden hun handtekening plaatsten onder de notariële oprichtingsakte.
Lees verder
Ecclesia Risk & Benefits neemt Eric de Bruijn Pensioenconsultancy over
Op 1 januari 2024 is Eric de Bruijn Pensioenconsultancy uit het Noord-Hollandse Zwaagdijk-Oost onderdeel geworden van Ecclesia Risk & Benefits. Met deze overname verstevigt Ecclesia Risk & Benefits zijn positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren.
Lees verder
Aon behaalt Diamond ranking voor advies
Ieder jaar maakt Consultancy.nl na grondig onderzoek bekend wat de beste adviesbureaus van Nederland zijn. Aon heeft dit jaar voor het vakgebied Risk & Compliance een Diamond level gekregen, de hoogst haalbare score, die nog slechts voor zeven andere bureaus was weggelegd. Ook behaalde Aon het Diamond-level voor de sector Pensioen waarbij meer dan 200 adviesbureaus zijn beoordeeld.
Lees verder
Allianz Partners lanceert de allyz mobiele app, jouw digitale reisgenoot
Allianz Partners kondigt de lancering aan van de mobiele app allyz, een digitaal platform dat reizigers voorziet van betrouwbaar advies en expertise. Daarnaast biedt het toegang tot het volledige pakket verzekeringen dat voor klanten beschikbaar is.
Lees verder
Doe mee met de SCHADE golfdag op donderdag 20 juni
Op donderdag 20 juni nodigen we je uit voor een dag vol swingende actie, buitengewoon plezier én waardevolle steun aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. De SCHADE golfdag gaat niet alleen om golfen op topniveau, maar ook om het ondersteunen van een goed doel dat levens verandert.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716