Nieuwsbrief week 04
Het NIVRE en het NIS slaan de handen ineen voor intervisiebijeenkomsten
Het NIVRE en het NIS slaan de handen ineen en maken een start met het organiseren van intervisiebijeenkomsten voor letselschadeprofessionals. Tijdens een kick-offbijeenkomst op 11 april 2024 wordt het initiatief gepresenteerd.
Lees verder
Inschrijving VJPP-workshops op 29 februari geopend
Op donderdag 29 februari 2024 organiseert de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP) een aantal workshops. De inschrijving daarvoor is geopend.
Lees verder
Introductie Coassurantie is van start gegaan
Afgelopen woensdag vond de startbijeenkomst van de Introductie Coassurantie plaats bij de VNAB. De VNAB mocht weer een grote groep enthousiaste deelnemers ontvangen die zich hebben aangemeld voor de edities aansprakelijkheid, brand en transport.
Lees verder
Houthoff benoemt twee nieuwe partners
Twee door Houthoff opgeleide advocaten staan op het punt om partner te worden. Willem Liedenbaum (Corporate/M&A) en Lucas Dröge (Litigation) zijn per 1 juli 2024 benoemd tot partner. Beiden begonnen hun carrière bij Houthoff in 2012 en zijn 36 jaar oud.
Lees verder
De Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) viert 35-jarig jubileum
De LSA viert eind deze week in Burgers' Zoo in Arnhem haar 35-jarig bestaan. Het jubileum zal bestaan uit een galafeest voor LSA-leden op donderdag 25 januari. De dag erna vindt het LSA Lustrum Symposion plaats met het toepasselijke thema: Beretrots op 35 jaar LSA!
Lees verder
Managing Partner Edward de Bock neemt afscheid van Houthoff
Na meer dan 33 jaar bij Houthoff neemt Edward de Bock afscheid als managing partner en praktiserend advocaat.
Lees verder
NLE voert tweede tarievenonderzoek uit naar tarieven van keurmerkkantoren  
De Branchevereniging van letselschadespecialisten die uitsluitend voor slachtoffers werken, de NLE, heeft net als vorig jaar onder haar leden een tarievenonderzoek uitgevoerd, om inzicht te verschaffen in marktconforme tarieven van keurmerkkantoren.
Lees verder
a.s.r. koopt eigen aandelen in voor aandelenplan voor medewerkers
ASR Nederland N.V. (a.s.r.) heeft de inkoop van 300.000 aandelen ten behoeve van het aandelenplan voor medewerkers van a.s.r. aangekondigd.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716