Nieuwsoverzicht week 03
Wendy Oostveen-Kouwenhoven is nieuwste partner van WIJ advocaten
Met ingang van 1 januari jl. heeft WIJ advocaten er een partner bij: Wendy Oostveen-Kouwenhoven. Wendy is al vanaf 2021 werkzaam bij het in Amsterdam gevestigde advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Het team telt inmiddels dertien advocaten.
Lees verder
NIVRE Debatmiddag Personenschade op vrijdag 1 maart
Schaderegeling kan complex zijn. Hoe goed ben jij op de hoogte van regels en valkuilen? Doe mee met de NIVRE Debatmiddag Personenschade en til je kennis aan de hand van een interessante casus en onder begeleiding van deskundigen naar een hoger niveau! Word jij de beste schaderegelaar van Nederland?
Lees verder
Jeremy van Vugt treedt toe als Manager Business Development & Innovatie
Jeremy van Vugt maakt een nieuwe stap in zijn carrière binnen Flyct Letselschade. Vanaf januari 2024 vervult hij de rol van Manager Business Development & Innovatie.
Lees verder
Utrecht Introduceert inbraaksensoren in strijd tegen autocriminaliteit
In de voortdurende strijd tegen auto-inbraken en diefstal van auto-onderdelen, heeft de gemeente Utrecht een gedurfde stap gezet. In een proefproject dat in stilte is opgestart, voorzag de gemeente bewoners in de meest getroffen wijken van speciale inbraaksensoren. Dit innovatieve initiatief heeft tot doel de trend van toenemende autodiefstallen om te keren en bewoners een effectief middel te bieden om zichzelf te beschermen.
Lees verder
Veenstra en Brand bieden Hulp na Ongeval
Per 1-1-2024 zijn Mark Veenstra en Sander Brand gaan samenwerken in en aan Hulp na Ongeval. Hulp na Ongeval is sinds 2010 als rechtshulpservice bij letselschade in de markt. Typerend voor deze dienstverlening voor slachtoffers van een ongeval is het combineren van rechtshulp met praktische ondersteuning.
Lees verder
Nh1816 Verzekeringen verkoopt levenportefeuille
Nh1816 Verzekeringen (Nh1816) heeft met Onderlinge ‘s-Gravenhage (OG) overeenstemming bereikt over de verkoop van haar levenportefeuille. Het gaat om 11.600 uitvaartverzekeringen, ongeveer 0,3% van de totale verzekeringsportefeuille.
Lees verder
Ecclesia Risk & Benefits nieuwe hoofdpartner van Rotterdamse Zakenvrouw
Stichting Rotterdamse Zakenvrouw zet zich in om ambitieuze vrouwen met passie voor hun vak een podium te geven. Sinds 2016 organiseren zij de verkiezing Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar. Ecclesia Risk & Benefits heeft donderdag bekendgemaakt dat zij voor de komende drie jaar de nieuwe hoofdpartner is van Rotterdamse Zakenvrouw.
Lees verder
Oproep RVO: We moeten minder willen om meer te bereiken
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de publieke dienstverlener voor ondernemers trekt aan de bel. Het geheel aan regels, wetten en programma’s is te omvangrijk en te complex door de stapeling van politieke wensen en beleid. De politiek zit vol plannen, maar vergeet daarbij vaak de uitvoerbaarheid. Het gevolg: ondernemers zien door de bomen het bos niet meer, haken af en raken gefrustreerd.
Lees verder
Meer regie en professionalisering voor vaarverkeer op Nieuwe Maas
De drukte op de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam vraagt om meer regie en professionalisering. Dit concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid na onderzoek van een voorval van 21 juli 2022 waarbij een rondvaartboot en een watertaxi bij de Erasmusbrug met elkaar in aanvaring kwamen.
Lees verder
Een kritische blik op verkeersveiligheid in Nederland
In 2022 waren er verontrustende cijfers met betrekking tot verkeersveiligheid. Het aantal verkeersdoden bereikte een alarmerende piek van 745, het hoogste in de afgelopen 15 jaar. Bovendien raakten nog eens 8.300 verkeersdeelnemers ernstig gewond, terwijl maar liefst 134.000 mensen hun weg vonden naar de Eerste Hulp. Deze statistieken roepen terecht vragen op over de staat van verkeersveiligheid in Nederland. De Verkeersveiligheidscoalitie doet een dringende oproep aan de politiek.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716