Nieuwsbrief week 46
Joris Buijs neemt afscheid als bestuurslid van de VJPP
Op 9 november 2023 heeft het bestuur van Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP) afscheid genomen van Joris Buijs. Joris heeft zich 5,5 half jaar ingezet voor de vereniging en zag de vereniging groeien tot een professionele partij met maar liefst 500 leden. Mark van der Bijl neemt zijn plaats in het bestuur over.
Lees verder
Berntsen Mulder Advocaten versterkt letselschadeteam met Monique Bolleurs
Per 1 november 2023 heeft advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten zijn krachten in het letselschadeteam versterkt met de toetreding van Monique Bolleurs, een gerenommeerde professional in de branche. Met maar liefst 25 jaar aan ervaring als letselschadeadvocaat voegt Monique een schat aan kennis en expertise toe aan het team.
Lees verder
Peter Paul Barth stopt als CEO bij Klaverblad Verzekeringen
Na een dienstverband van 32 jaar vertrekt Peter Paul Barth als CEO van Klaverblad Verzekeringen. Klaverblad Verzekeringen heeft de afgelopen jaren stappen gezet om te komen tot een organisatie waarin ieder vanuit eigen rol, verantwoordelijkheid, kennis en ervaring bijdraagt aan besluitvorming en realisatie van plannen. Dit doel is voor een groot deel bereikt en dat is voor Peter Paul Barth een logisch moment om terug te treden als CEO.
Lees verder
Opleidingspunten behalen?
Behaal voor het einde van het jaar uw benodigde opleidingspunten bij Studiecentrum Kerckebosch. Volg bijvoorbeeld de ‘Actualiteitendag Personenschade’, de cursus ‘Letselschade & Sociale Zekerheid, het ’AV&S Symposium 2023’ en/of één van de 20+ andere (online) bijeenkomsten die dit najaar nog in onze opleidingsagenda staan. Bekijk aanbod.
Lees verder
Wijnand Verschuur directeur Employee Benefits Vanbreda
Per 1 november 2023 is Insucare verdergegaan onder de naam Vanbreda Risk & Benefits. Directeur Wijnand Verschuur gaat binnen Vanbreda de Employee Benefits-tak verder door ontwikkelen. Wat is zijn achtergrond, ervaring en visie?
Lees verder
Eerste officiële evenement voor de RABS van dit seizoen
Op woensdag 22 november organiseert de Rotterdamse Assurantie Bank Sociëteit (RABS) het eerste officiële evenement van dit seizoen. Het wordt een evenement waaraan leden ook een actieve bijdrage gaan leveren. Ben je benieuwd naar het netwerk van de RABS kom dan ook naar dit evenement.
Lees verder
Hans van de Ven naar ZIE Expertise als operationeel directeur en partner
Hans van de Ven wordt operationeel directeur en partner bij ZIE Expertise. Met deze benoeming kan ZIE Expertise de verdere groei van haar klantenportefeuille in de markt voor technische (verzekerings)claims voortzetten.
Lees verder
Lancyr autoverzekering klaar voor de toekomst met Fixico
Lancyr upgrade zijn huismerk autoverzekering in samenwerking met techbedrijf Fixico. Naast het online afsluiten van een autoverzekering, kunnen klanten nu ook volledig digitaal schadeclaims indienen en afhandelen via Fixico’s platform.
Lees verder
Hans Vedder maakt overstap naar PS Calamiteiten
Hans Vedder sluit zich per 1 december 2023 aan bij de groep van professionals die nu voor de PS groep werkzaam zijn. Hans is een welkome aanwinst met zijn jarenlange ervaring in de calamiteitenwereld en reconditionering.
Lees verder
Partijen verschillen van mening over de toedracht van een ongeval
Een deelnemer aan paintball krijgt verf van een paintball-balletje in het oog en loopt daardoor blijvend oogletsel op. Hij stelt de paintball-organisatie aansprakelijk. In eerste aanleg oordeelde de rechtbank dat de toedracht van het ongeval niet is komen vast te staan. Het slachtoffer gaat in hoger beroep. Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 31 oktober 2023 uitspraak gedaan.
Lees verder
Uitdagingen waterbeheer zorgen voor stijging waterschapsbelastingen
De uitdagingen waar waterschappen voor staan worden steeds groter. Dus moeten ze meer investeren om Nederland leefbaar te houden voor toekomstige generaties. En dat betekent een hogere rekening op de deurmat in 2024. Gezinnen met een eigen huis betalen volgend jaar gemiddeld bijna 50 euro meer aan hun waterschap. Eenpersoonshuishudens in een huurwoning gaan gemiddeld ongeveer 20 euro meer betalen.
Lees verder
De meest voorkomende ongelukken met dakkoffers
Dakkoffers zijn een populaire oplossing voor extra bagageruimte tijdens vakanties, maar ze kunnen ook risico's met zich meebrengen. Vooral als ze te zwaar of verkeerd geladen zijn, kan dit leiden tot gevaarlijke situaties op de weg. Om dit te voorkomen, bespreken we in dit artikel de meest voorkomende ongelukken met dakkoffers en hoe deze te vermijden. Stay safe!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716