Nieuwsoverzicht week 44
Werk & Welzijn Seminar: 'Herstel, maar dan net ff anders'
Op een dag die getekend werd door de krachtige storm Ciarán, was het Seminar Werk & Welzijn met het thema ‘Herstel, maar dan net ff anders’ in Hotel Figi in Zeist. Het seminar georganiseerd door Sedgwick bracht professionals uit verschillende sectoren samen om te praten over een onderwerp dat steeds belangrijker wordt: Herstel. Met een indrukwekkende line-up van sprekers en Prem Radhakishun als enthousiaste dagvoorzitter, was dit evenement een bron van inspiratie voor iedereen die aanwezig was.
Lees verder
Rotterdamse ondernemers gaan Rotterdamse kunst- en cultuursector steunen
Rotterdamse ondernemers gaan zich inzetten voor de lokale kunst- en cultuursector. Daarvoor is het platform Ondernemers voordekunst gelanceerd. Hierop kunnen jonge kunstenaars hun projecten presenteren en financieren via crowdfunding. Het platform is tot stand gekomen door een samenwerking tussen voordekunst en adviseur en zakelijk dienstverlener Ecclesia.
Lees verder
Geslaagde mosselmiddag ter ere van het 65-jarig bestaan van Dolmans
Op donderdag 26 oktober organiseerde Dolmans Calamiteiten Diensten samen met Trition en QBuild de jaarlijkse mosselmiddag bij de Dolmans vestiging in Rotterdam. Dit jaar stond de mosselmiddag in het teken van het 65-jarig jubileum en hebben ze samen met ruim 140 aanwezigen genoten van culinair entertainment en live muziek.
Lees verder
Helft Nederlanders negeert code oranje
Dakpannen die van gebouwen afwaaien, afgebroken takken op straat en omgevallen bomen die op auto’s of huizen zijn beland: als het stormt in Nederland kan daar flink wat schade door ontstaan. Nederland heeft zich gisteren schrap gezet voor storm Ciarán. Het KNMI heeft gisteren code geel en oranje afgegeven, maar uit onderzoek blijkt dat de helft van de Nederlanders zich helemaal niet goed voorbereidt op zo’n storm en de waarschuwingen niet serieus neemt.
Lees verder
Aerde Bijlsma maakt overstap naar Keijzer & Van der Lugt
Na de recente komst van Britt den Ouden, kondigt Keijzer & Van der Lugt schade-experts opnieuw een uitbreiding van het team aan. ing. Aerde Bijlsma, NIVRE-registerexpert en FUEDI ELAE, heeft besloten zich aan te sluiten bij Keijzer & Van der Lugt. Deze stap bevestigt de visie en ambitie van Keijzer & Van der Lugt om een leidende positie in de branche te bekleden.
Lees verder
Cindy Weisscher (COO ) neemt afscheid van Meijers
Per 1 januari 2024 vertrekt Cindy Weisscher bij Meijers. In april 2019 trad zij aan als lid van het Executive Team als Chief Operations Officer en werd zij tevens benoemd tot statutair bestuurder van Meijers. Haar concrete opdracht was om de processen bij Meijers te stroomlijnen en de ICT strategie te optimaliseren, passend bij de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf. Deze opdracht is inmiddels tot ieders tevredenheid vervuld.
Lees verder
Remko Zuur en Michael Sahebdien naar apc holland
apc holland heeft per woensdag 1 november 2023 twee zeer ervaren professionals mogen verwelkomen. Remko Zuur en Michael Sahebdien brengen een zeer ruime ervaring en expertise met zich mee naar de organisatie.
Lees verder
MAB krijgt FD Gazelle voor snelle omzetgroei
Medisch adviesbureau MAB in Amsterdam behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, gemeten naar omzet, personeelsbestand en winstmarge. Het bureau ontvangt daarvoor de FD Gazelle 2023 van Het Financieele Dagblad, organisator van de FD Gazellen, waarmee jaarlijks de stand van zaken in ondernemend Nederland wordt getoond.
Lees verder
25 Jaar Maarten Tromp Advocaten - Een jubileum vol passie en samenwerking
Innovatie, solidariteit en passie voor rechtvaardigheid zijn de drijvende krachten achter Maarten Tromp Advocaten (MTA) terwijl ze hun 25e jubileum vieren. Dit bijzondere moment markeert niet alleen een kwart eeuw van succes in de verzekeringsbranche, maar ook een diepgaand engagement voor maatschappelijke impact en verbeteringen binnen het vakgebied.
Lees verder
Minister Harbers start campagne voor fietsverlichting
Minister Harbers gaf gisteravond in Rotterdam te midden van een politiecontrole - waar vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland het gesprek aangingen met fietsers, de ‘Fietslichttellen’-actie startte, TeamAlert een 'Show yourself' actie organiseerde, de Fietsersbond fietsverlichting controleerde en Bovag fietsverlichting herstelde - het startsein voor de de campagne Fietsverlichting ‘AAN in het donker'.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716