Nieuwsbrief week 42
Charlotte Hedemark benoemt tot President van FERMA
Charlotte Hedemark is maandag 16 oktober tijdens een officiële overdrachtsceremonie op het FERMA Seminar 2023 in Antwerpen, benoemt tot President van FERMA. Zij volgt hiermee Dirk Wegener op die zijn vierjarige termijn als voorzitter heeft afgesloten.
Lees verder
Jaarsymposium AV&S 2023: Aansprakelijkheid, verzekering en schade
Verzekerbaarheid: vloek of zegen? Wat zijn de grenzen van verzekerbaarheid? Is schade als gevolg van (natuur)rampen of nieuwe risico’s verzekerbaar? Welke kansen en beperkingen bieden de huidige compensatie- mogelijkheden? Tijdens het AV&S Symposium op 22 november a.s. in Utrecht behandelen we de actuele stand van zaken op het gebied van Verzekering & Aansprakelijkheid, met een vooruitblik op de toekomst.
Lees verder
Geslaagde Autumn Insurance Party
Afgelopen donderdag vierden Arntz | van Helden en Halyard Risk in de Rotterdamse Boathouse hun gezamenlijke jaarlijkse Autumn Insurance Party. Zo’n 250 gasten trotseerden de weergoden en begaven zich naar Rotterdam Kralingen om een toost uit te brengen op de behaalde resultaten en de prettige samenwerking.
Lees verder
Steigers of tijgers?
In de wereld van letselschadeadvocatuur is Natascha Jansen een ervaren letselschadeadvocaat bij SAP Letselschade Advocaten en een betrokken lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). In dit artikel deelt Natascha enkele aangrijpende ervaringen en inzichten met betrekking tot ongevallen met stijgers, en belicht ze het belang van de rol van de Arbeidsinspectie in het waarborgen van veilige werkomstandigheden.
Lees verder
VJPP-lezing ‘Kindschades’ bij HolyMoly in Breda
Op 9 november organiseert de VJPP de lezing 'Kindschades’ bij HolyMoly in Breda. De lezing wordt verzorgd door Mariken Peters (AV&L Advocatuur & Mediation) en Geert Schimmel (LetsCo – verder na een ongeval). Tevens wordt voorafgaand aan de lezing Mark van der Bijl van AK Advocaten voorgedragen als nieuw bestuurslid.
Lees verder
QBE Nederland breidt productaanbod uit met Construction en Cyber
QBE breidt productaanbod in Nederland uit met de aanstelling van een Head of Construction Underwriting en een Cyber Underwriter.
Lees verder
Sterius overgenomen door XOLUTIONS BV
Het Belgische expertisebureau XOLUTIONS BV heeft opnieuw een kantoor in België overgenomen. Vanaf 1 oktober is expertisebureau Sterius toegevoegd aan XOLUTIONS BV België.
Lees verder
Team Transport Goederen Arntz | van Helden uitgebreid met Rutger Berghout
Expertisebureau Arntz | van Helden heeft weer een Transport/Goederen-expert aan zich weten te binden. Begin oktober is Register-Expert Rutger Berghout gestart. Net als de anderen van het team bedient hij heel Nederland en zal hij vanuit de vestiging in Rotterdam werkzaam zijn.
Lees verder
Meest succesvolle editie Ridders van de Weg tot nu toe
TVM Belgium eert dit jaar 482 vrachtwagenchauffeurs die gedurende 3, 5, 10 of 20 jaar zonder schade rijden met de prestigieuze ‘Ridder van de Weg’ titel. Met 482 Ridders van de Weg overtreft TVM Belgium dit jaar al de vorige uitgaven en is het de meest succesvolle editie tot nu toe!
Lees verder
Faillissementen zijn sinds ruim een jaar aan het stijgen
In september zijn, voor zittingsdagen gecorrigeerd, 25 meer bedrijven failliet verklaard dan in augustus, meldt het CBS. Dat is een stijging van 9 procent. De trend van het aantal faillissementen is ruim een jaar stijgend. In de eerste drie kwartalen van 2023 zijn ruim 60 procent meer bedrijven failliet verklaard dan in dezelfde periode van 2022.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716