Nieuwsoverzicht week 40
Vakjury verkiest ‘Meest inspirerende adviseur van Nederland 2023’
Siska Danhoff van Lamberink Financieel Adviseurs uit Assen is de meest inspirerende adviseur van Nederland 2023. Vanmiddag is zij tijdens Hypovak met bloemen, champagne én een award in het zonnetje gezet.
Lees verder
Masterclass over de toekomst van zelfstandig financieel advies
Zelfstandig financieel advies is harder nodig dan ooit, daarvan is dr. Fred de Jong overtuigd. Maar juist in een markt die volop aan het consolideren is, waar de concurrentie groot is, digitalisering toeneemt en je te maken hebt met veel wet- en regelgeving, kan het best lastig zijn om jezelf daarin goed te positioneren. Daarom biedt hij samen met Björn Bierhaalder een Masterclass aan over de toekomst van zelfstandig financieel advies.
Lees verder
Prinses Laurentien: “We moeten de laarzen aantrekken”
Wat doe je als de dijken doorbreken? Prinses Laurentien van Oranje kijkt tijdens het PPS-congres indringend de zaal in en zegt dan: “Je trekt je laarzen aan en je gaat het water in om dat ene mens te redden. Dat doe je vanzelfsprekend. Dat is nu ook nodig.” Laurentien doelt op de toeslagenaffaire en de problemen die de overheid heeft om met de slachtoffers daarvan in het reine te komen. 
Lees verder
Blinqx lanceert eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek
Blinqx introduceert vandaag eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek, hét alles-in-één platform voor financieel dienstverleners. eBlinqx is ontstaan uit de overtuiging dat software inspirerend, klantgedreven en waardecreërend moet zijn.
Lees verder
McLarens breidt expertise-teams aansprakelijkheid en personenschade uit
Het expertise-team van McLarens Nederland is deze maand verder uitgebreid met de komst van twee nieuwe Young Professionals. De vestiging in Rotterdam verwelkomde per 1 oktober Suzanne Kunst-Schanssema en Mitchell van den Berg.
Lees verder
Dirkzwager legal & tax kiest ART in Arnhem als nieuw kantoorgebouw
Dirkzwager legal & tax zal naar verwachting in de tweede helft van 2026 haar intrek nemen in het nieuw te bouwen ART, gelegen direct naast het centraal station van Arnhem. De start van de bouw staat begin 2024 gepland.
Lees verder
Jonathan Wismer nieuwe CFO van wefox
wefox, de in 2015 opgerichte insurtech, benoemt Jonathan Wismer als de nieuwe Group Chief Financial Officer (CFO). Met ingang van 1 oktober is Wismer toegetreden tot het directieteam van het bedrijf. Met het aantrekken van Wismer versterkt wefox zijn verdere plannen voor winstgevende groei en wereldwijde expansie.
Lees verder
KNVB en ARAG verlengen samenwerking tot 2028
ARAG en de KNVB verlengen hun samenwerking tot 2028. Sinds 2011 is juridisch probleemoplosser ARAG verbonden aan de KNVB als partner van de KNVB-scheidsrechters en de VAR.
Lees verder
Maritieme Verduurzaming: Nieuwe Regelgeving en Aansprakelijkheid
De maritieme industrie, die verantwoordelijk is voor ongeveer 3% van de wereldwijde CO2-uitstoot, staat eindelijk voor strengere internationale regelgeving. Waar moeten marktpartijen op letten? Jolien Kruit, advocaat bij Van Traa Advocaten en lid van de NGB Klimaattafel Mobiliteit, heeft recentelijk een artikel geschreven over de aangescherpte regelgeving.
Lees verder
Duurzaam schadeherstel: wat doen verzekeraars
Het Verbond van Verzekeraars heeft net voor de zomer een manifest opgesteld. Samen met Schoonmakend Nederland en het NIVRE wil het Verbond dat duurzaam schadeherstel eind 2024 gemeengoed is. Hoe ver zijn verzekeraars? Wat doen ze? Wat kunnen ze? In een serie over duurzaam schadeherstel komen diverse verzekeraars aan het woord. Dit keer het verhaal van Midglas.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716