Nieuwsoverzicht week 39
Zelfwaardering rode draad tijdens 9e editie van LetselVrouwen
Donderdag 28e september was de 9e editie van LetselVrouwen. De Bureaus ontving zo’n honderd dames uit de wereld van de letselschade. Dit jaar werd de lezing verzorgd door Pascale de Vilder, partner bij The Talent Lane. Thema was ‘regie op je loopbaan’.
Lees verder
Laura van Geest herbenoemd als AFM-voorzitter
Op voordracht van de raad van toezicht is Laura van Geest herbenoemd als bestuursvoorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor een periode van 4 jaar. De nieuwe termijn gaat in op 1 februari 2024.
Lees verder
De Goudse ziet kansen in de Levenmarkt en voor dienstverlening
Geert Bouwmeester, bestuursvoorzitter De Goudse, spreekt met trots over zijn organisatie tijdens de jaarlijkse Kennisdag van de verzekeraar in Spant! te Bussum. Als middelgrote verzekeraar kennen ze een stabiele groei. Daarnaast zijn er volop nieuwe ontwikkelingen zoals de uitbreiding van het AOV-dienstenpakket en een nieuwe start op de Levenmarkt.
Lees verder
Verbetermaatregelen hersteloperatie leiden tot versnelling
De maatregelen die het kabinet de afgelopen maanden heeft genomen om de Hersteloperatie Toeslagen te verbeteren, zorgen voor een versnelling bij de integrale beoordelingen. Ook de uitvoering van de kindregeling en de schuldenaanpak loopt voorspoedig. Daarnaast is afgelopen week gestart met een alternatieve route voor gedupeerde ouders met aanvullende schade waarmee zij sneller duidelijkheid krijgen over de financiële afronding van hun herstel.
Lees verder
Theo van Endhoven, geestelijk vader van e-ABS, met pensioen
Theo van Endhoven gaat met pensioen en verlaat per 1 oktober de VNAB. Op eigen verzoek gaat Theo genieten van meer vrije tijd die hij, zoals hij zelf zegt: "gaat besteden aan van alles behalve werken".
Lees verder
a.s.r. naar Hoge Raad over uitspraak collectieve procedure Aegon
a.s.r. gaat in cassatie naar aanleiding van de uitspraak van het Gerechtshof Den Haag in een zaak over Vermogensplan, dit zijn Koersplan en Fundplan, drie beleggingsverzekeringsproducten van Aegon Nederland.
Lees verder
Schermen van Adviseurs goed gevuld
Nh1816 Verzekeringen en SIVI hebben een belangrijke volgende stap gezet om te zorgen dat assurantiesoftware van adviseurs de door Nh1816 Verzekeringen toegezonden polisgegevens goed kunnen verwerken. SIVI start nu met de brede uitrol binnen de Provinciale Distributie.
Lees verder
NN niet eens met tussenarrest en gaat in cassatie bij de Hoge Raad
Vandaag heeft het Gerechtshof Den Haag in hoger beroep een tussenarrest gewezen in de collectieve procedure die Vereniging Woekerpolis.nl (Woekerpolis.nl) heeft aangespannen tegen de Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij N.V. (NN) met betrekking tot de unit-linked verzekeringen met het label 'Flexibel Verzekerd Beleggen'. NN is het niet eens met het tussenarrest en gaat in cassatie bij de Hoge Raad.
Lees verder
Chubb lanceert samenwerking reisverzekering met touroperator Corendon
Chubb heeft een samenwerking aangekondigd met de Nederlandse touroperator Corendon om reisverzekeringsoplossingen aan te bieden in Nederland, Zweden en Denemarken. Dankzij deze overeenkomst kunnen Corendon-klanten nu profiteren van de voordelen van de uitgebreide reisverzekeringsplannen van Chubb wanneer ze hun pakketten online regelen.
Lees verder
Sedgwick organiseert kennisevent 'herstel, maar dan net even anders'
Sedgwick organiseert op 2 november een evenement in Theaterhotel Figi in Zeist. Het event is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met Personenschade en AOV schadebehandeling in de meest brede zin.
Lees verder
Thema LRGD Symposium: Conflicterende gedrags- en beroepsregels?
Op donderdag 23 november 2023 organiseert de Stichting Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen het LRGD Symposium plaats met het thema: Conflicterende gedrags- en beroepsregels? Er lijkt een tendens dat deskundigen zich uitschrijven bij beroepsorganisaties vanwege deze samenlopende of strijdige bepalingen. Is dit de enige en juiste weg voor een gerechtelijk deskundige?
Lees verder
Allianz Global Wealth Report 2023: Uit met de pret
Op 26 september heeft Allianz zijn veertiende Global Wealth Report gepubliceerd met een analyse van vermogen en schuld van huishoudens in bijna 60 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716