Nieuwsbrief week 39
Meijers neemt Fidelia over met behoud van vestiging Noord-Brabant
Per 1 november 2023 neemt makelaar in verzekeringen Meijers het bedrijf Fidelia Risk Solutions uit Vught over. De portefeuille bestaat voornamelijk uit Enterprises & Entrepreneurs (E&E). Daarmee past de transactie binnen de strategische ambitie van Meijers om door gerichte overnames van zakelijke portefeuilles te groeien. De overname vormt een springplank voor meer activiteiten in Noord-Brabant.
Lees verder
Weet u hoe u moet handelen bij het vermoeden van (verzekerings)fraude?
Professionals werkzaam bij verzekeraars en hun adviseurs dienen te weten hoe te handelen bij een vermoeden van fraude. Hebt u alle handvatten voorhanden voor de juiste aanpak? Met deze cursussen - voor fraudespecialisten en generalisten – van Studiecentrum Kerckebosch krijgt u de juiste kennis en vaardigheden!
Lees verder
Prijsuitreiking landelijke scriptieprijs Stichting Beer impuls
Lusan Derksen (Radboud Universiteit Nijmegen) wint landelijke scriptieprijs Stichting Beer impuls met ingezonden scriptie ‘Prikken, pressie, privacy - Een onderzoek naar de zorgplicht van de werkgever jegens (on)gevaccineerde werknemers’
Lees verder
Kloof tussen de prioriteiten van werkgevers en de behoeften van werknemers
Bijna de helft van de Nederlandse werknemers (46%) geeft de voorkeur aan arbeidsvoorwaarden die de financiële zekerheid op lange termijn en hun pensioen ondersteunen. Toch legt meer dan de helft van de werkgevers de nadruk op het bieden van arbeidsvoorwaarden gericht op flexibele werkregelingen (50%) en vier op de tien op carrière, training en ontwikkeling (40%), wat wijst op een mogelijke mismatch in prioriteiten. Dat blijkt uit de 2023 Benefits Trends Survey van WTW, een internationaal adviesbureau.
Lees verder
DEKRA Investigations trekt fraudeonderzoeker Anita Wesseling aan
Met ingang van 1 november gaat Anita Wesseling als fraudeonderzoeker aan de slag bij DEKRA Investigations. Zij komt bij Fidron vandaan waar zij particulier onderzoeker was.
Lees verder
Niek Spronken partner en algemeen directeur van de Summa Groep
Niek Spronken wordt per 1 oktober partner en de nieuwe algemeen directeur bij Summa Groep. Hij volgt Coen Mom op die nog steeds actief zal zijn binnen de directie.
Lees verder
Femke de Vries benoemd als nieuwe Head of Commercial Underwriting Nederland
Femke de Vries is benoemd als nieuwe Head of Commercial Underwriting Nederland bij Allianz Benelux. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het resultaat van het grootzakelijke segment in schadeverzekeringen en de betrokken teams.
Lees verder
Kabinet maakt meters met waterstof
Vrachtwagens en (bestel)auto’s die rijden op waterstof, zijn schoon, hebben een grote actieradius en brengen geen lange laadbeurten of problemen met het stroomnet met zich mee. Het kabinet trekt daarom 125 miljoen euro uit om ondernemers de overstap naar waterstof te laten maken.
Lees verder
Stefan de Reus start bij Equitem
Per 1 september is Stefan de Reus bij Equitem in dienst getreden. Hij maakte de overstap van verzekeraar elipsLife waar hij werkzaam was als Senior Business Expert Benelux.
Lees verder
NN: uitval door psychische klachten stijgt ondanks dalend ziekteverzuim
Bijna de helft van de werknemers ervaart regelmatig tot vaak klachten als gevolg van stress; werkgever is aan zet. Het ziekteverzuimpercentage over het eerste half jaar van 2023 is gedaald ten opzichte van de eerste kwartalen in 2022. Toch ziet Nationale-Nederlanden het verzuim door psychische klachten over het eerste halfjaar stijgen.
Lees verder
Vind de perfecte match voor uw team via het SCHADE magazine!
Benut de kracht van het SCHADE magazine door uw vacatures te presenteren aan een geïnteresseerd en gericht publiek. Onze vacaturespecial biedt een uitgelezen kans om uw openstaande posities in de schijnwerpers te zetten, op een platform dat gericht is op professionals binnen deze specifieke branche.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716